Şimdi Ara

Sizce en tipsiz araba hangisi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
8.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni civic bence dış tasarım olarak sınıfının en kötü arabsı olacak!!!!
  • arkadaşlar genelde yorum yapılan arabalar ucuz ve sizlere göre kalitesiz arabalar.peki hiç düşündünüzmü bu sizin bile beğenmediğiniz o tipsiz diye tarif ettiğiniz arabaları almak için dişinden tırnağından arttırarak banka kredilerine borçlanarak veyahutta bunlarıda yapamadığı için yanlız hayali ile yaşayan arkadaşlarımızı kırabileceğinizi hiç düşündünüzmü.tabi eleştirebilirsiniz ama düzeyi çok önemli lütfen yorumlarda iğrençmiş berbatmış gibi kelimeleri kullanmayalım saygılar sunuyorum.not:duyarlı vatandaş.
  • hyundai atos + kia picanto
  • 107
  • BURDAKİ AMAÇ BİR ARABAYI KÖTÜLEMEK DEĞİL SADECE EN BEĞENİLMEYEN ARAÇLAR HAKKINDA BİR KULAK DOLGUNLUĞU BHERKESİN GÖRÜŞÜNE SAYGI GÖSTERMEK GEREKİR ÇÜNKÜ HERKESİN GÖRÜŞÜ FARKLI OLABİLİR MESELA BEN 107 İ ÇOK BEĞENİYORDUM AMA GÖRDÜM Kİ BİR KAÇ KİŞİ BEĞENMİYOR SAYGI DUYARIM SADECE

BENİM LİSTEM

1 - MEVİRA
    2 - CITY
    3 - LADA VEGA
    4 - KIA PICANTO
    5 - RENAULT CLİO
  • quote:

arkadaşlar genelde yorum yapılan arabalar ucuz ve sizlere göre kalitesiz arabalar.peki hiç düşündünüzmü bu sizin bile beğenmediğiniz o tipsiz diye tarif ettiğiniz arabaları almak için dişinden tırnağından arttırarak banka kredilerine borçlanarak veyahutta bunlarıda yapamadığı için yanlız hayali ile yaşayan arkadaşlarımızı kırabileceğinizi hiç düşündünüzmü.tabi eleştirebilirsiniz ama düzeyi çok önemli lütfen yorumlarda iğrençmiş berbatmış gibi kelimeleri kullanmayalım saygılar sunuyorum.not:duyarlı vatandaş.

+1

ama konuyu en hoşunuza gitmeyen dşye düşünürsek o zaman smartın fortwo olanı derim. 4 kişiliğe lafım yokta 2 lik olanı böceğe benziyor bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

Bence en tpsiz araba

Opel MEVİRA

Ya sizce?

herkesin görüşüne saygım var..
  • bende atos ve matrix modellirini itici buluyorum
  • Opelin ürettiği Agila idi sanırım...Bana çok tipsiz geliyordu.Hala çıkıyormu bilmiyorum!!! Ayrıca Renaultun modüsünüde beğenmiyorum sanki arabayı tasarlarlarken acil bir iş çıkmış yarım yamalak yapmışlar hissi veriyor bana Tabi bu arabaları beğenip alanların zevklerinede saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın
  • BENCE TARTISILMAZ KISIDEN KISIYE DEISIR AMA CİTROENIN URETTIGI YENI ARACLARIN HEPSI GOZUME IGRENC GORUNUO TİP OLARAK C4 C3 C5 C2
  • benim top 5 'imi yazayım

1. Clio Symbol
    2. Dacia Logan
    3. Seat Toledo(En son kasa)
    4. Renault Velsatis
    5. Peugeot 207(Arka tampon tasrımından dolayı)
  • lada vega bide eskide olsa ford ka
  • arkadaşlar bence en tipsiz araba toyota yaris varya ya araba örümcek gibi duruyo sanki ama kullnanlara saygı duyuyorumm
  • Citroenin yapdigi tum araclar cok tipsiz, enluksu dahi
    1. C3, C2, C1, C4, C5
    2. FIAT ALBEA (Fiatla citroen tipsiz arac uretmede yarisiyolar) patron olsam tum dizaynirlarini kovardim
    3. Focus HB
    4. Corolla
    5. Auidi A3hb
    6. ClioII
    7.Opel corsa(eski)
  • en tipsiz nissan micra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Hyundai atos

Sizce en tipsiz araba hangisi?

honda city

Sizce en tipsiz araba hangisi?

HARİKASIN YAAAA.SÜPER TESBİTLER
    AYRICA CİTROEN İN TASARIMCILARI KAÇ NUMARA GÖZLÜK TAKIYORLAR MERAK EİYORUM

• quote:

Bence en tpsiz araba

Opel MEVİRA

Ya sizce?

arkadaşım iyi söylemişsin de MEVİRA demişsin tüm mesajlarında, o aracın adı MERİVA :)
  • Aslında bununla ilgili bir anket açsaydınız keşke... Daha net çıkardı sonuç ortaya...

Benim de tip olarak en antipatik ve sevimsiz bulduğum araba 1- ATOS 2-TWINGO 3- CITY
  • arkadaş arabayı sevmiyorya. modeli de ondan aklında kalmamış

quote:

Orjinalden alıntı: fircam

quote:

Bence en tpsiz araba

Opel MEVİRA

Ya sizce?

arkadaşım iyi söylemişsin de MEVİRA demişsin tüm mesajlarında, o aracın adı MERİVA :)

• megane 2 (ütü gibi olan var ya...)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.