Şimdi Ara

Sizce En İyisi Hangisi.....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba P300 26L Notebook..... Üzerinde 2x2GB DDR2 SAMSUNG RAM mecut 8GB desteklediğini biliyorum..... En İyi Takılabilecek RAM olarak önerileriniz Nedir....?

4GB DDR2 1066 Mhz RAM iyi bir performas vereceğini söylediler ancak o kadar araştırmama rağmen bulamadım.... Alternatif Olarak Ne Önerirsiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: guven1985

Toshiba P300 26L Notebook..... Üzerinde 2x2GB DDR2 SAMSUNG RAM mecut 8GB desteklediğini biliyorum..... En İyi Takılabilecek RAM olarak önerileriniz Nedir....?

4GB DDR2 1066 Mhz RAM iyi bir performas vereceğini söylediler ancak o kadar araştırmama rağmen bulamadım.... Alternatif Olarak Ne Önerirsiniz....

performansa etkisi olmaz 4gb noebook için yeterlidir..boşuna masraf yapma

• 800 mhz den 1066 mhz iyileştirme sayılmaz mı pekı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven1985

800 mhz den 1066 mhz iyileştirme sayılmaz mı pekı?

1333 Al tak frekansı kendi ayarlar o...

Arada çok fiyat farkı yok...
  • @guven1985
    Eski 4-serisi chipsetler modül başına 4gb bellekleri destekler ama çok pahalıdırlar ve bulunması zordur.Türkiyede satan yer gçrmedim.Belki 2. elde bulunabilir.
    http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&N=-1&isNodeId=1&Description=2x4gb+ddr2+sodimm&x=-1025&y=-112
    @bybarone
    DDR2 slotta DDR3 ram takılmaz dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 7 Nisan 2013; 3:28:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3X3CUT0R

@guven1985
    Eski 4-serisi chipsetler modül başına 4gb bellekleri destekler ama çok pahalıdırlar ve bulunması zordur.Türkiyede satan yer gçrmedim.Belki 2. elde bulunabilir.
    http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&N=-1&isNodeId=1&Description=2x4gb+ddr2+sodimm&x=-1025&y=-112
    @bybarone
    DDR2 slotta DDR3 ram takılmaz dostum.

incelemeden yazdım

• yapılabilecek en iyisini istiyorum herkes gibi ancak.... 2. el de yok sanırım.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangisi daha iyi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.