Şimdi Ara

Sizce en iyi Türk rapper ve en iyi records ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sagopa,şehinşah,pit10,ais ezhel,norm ender
  • Diss ile turkce rap bir yere gelmez, boyle yaparak bastan kaybediyorlar. PMC,Batarya,BK26 vs hepsi ayrı ayrı cepheler... Rapçilerin toplanıp organize olması lazım tabi primci yok da değil aralarında. Ben Joker,Sansar,Allame,No.1 ve Jagged diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaTunc01

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Orijinalden alıntı: Walerion

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

uzun yazmaya gerek yok kısa öz MODE XL YASİN , EVREN BESTA

Reis bana attığın yorumlar eleştiriler + zevklerin sen burda müzikten en iyi anlayan kişisin şu screama merak sarıp rezil olan metalcilerle bir tutulamazsın

Teşekkürler kardeşim, sen de benim gözümde öylesin. En iyi rapci , rockçıyı görmeyip özentilikle başka türlere ve sanatçılara kayıyorlar ( geçiş yağoyprşar ) sonra bağarak hadi scream yapak

Mode XL en iyi rapçi mi ? Hadi bunu geçtim sence ben bu belirttiğim kişileri özentilikle mi dinliyorum ? Allah aşkına çevremizde Türkçe rapi adamakıllı dinleyen kaç kişi var ki onun özentiliğini yapalım. Bunlar kesinlikle özgün fikrim. Mode XL konusuna gelince; Ceza, Sansar Salvo ve Hayki Mode XL'den çok daha iyi mcler. Lütfen biraz dinle gel Indigo bile kafa tutar Mode XL'ye.

Baba doğrusun ama bir noktaya kadar. Mode XL o yazdıklarını katlar. Benim görüşüm tabii ki...

• 90 BPM ve PMC. Batarya Company de kaliteli isler yapti dagilmasaydi ilerleyebilirlerdi onleri acikti. Onun disinda Mode XL iyi temsil ediyor bizi. Son yayinladigi vevo klipten kalite akiyor resmen.

• En sağlam yazan isim Saian S.S . En iyi oluşum ise tartışmasız PMC ( Patron hariç ) ve 90 BPM. Bunun dışında Saian gibi protest rapi iyi yapan fakat tanınmayan Monarchi'yi öneririm.
  • son 2 yıldır favorim joker.norm enderde yeni şarkı çıkartmadığı için artık yorum yapamıyorum.bi albümü yapsaydıda onuda katsaydım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.