Şimdi Ara

Sizce en iyi Türk rapper ve en iyi records ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reyis norm ender,joker ,allame kral onun haricinde çoğunu dinlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rap müzik dinleyicisi yok mu forumda ?

• Hidra şu anda freestyle konusunda Allâme ile neredeyse denk ikisi de gayet iyi ama iki sene sonra filan Hidra rakip tanımaz freestyle konusunda.

• Bana göre en iyi mc tartışmasız Haykidir.Bir kaç milyar soluk albümünü dinleyenler katılıcaktır.En iyi oluşumda PMC kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaTunc01

Bana kalırsa Türkçe Rap'i en iyi yapanlar Ados, U.L.a.Ş., Karaçalı, Hayki, Da Poet, Saian, Indigo, Allame, Abluka Alarm, Hidra, Dilkeş Kârdar ve Sansar Salvo. Bunların arasına Joker de katılabilir belki, Ceza'da gerçekten çok iyi şarkılara sahip. Records konusuna gelince açık ara PMC derim. Yaptıkları her iş kaliteli Türkçe Rapin zirve topluluğunu oluşturuyorlar.

Yorumlarınızı bekliyorum bakalım Türkçe Rap konusunda ne kadar bilinçliyiz ?
    Not : Ceza'nın anlamsız sözler yazıp hızlı hızlı söylediğini ve rap yapmadığını söyleyenler kesin çıkar. Ceza'nın Da Poetle yaptığı Kördüğüm şarkısını dinleyin sonra yeniden foruma bakın.

Adam saçmalama SAGOPA KAJMER ve MELANKOLIA MÜZIK var , neyin cezası.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasandemirturk

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaTunc01

Bana kalırsa Türkçe Rap'i en iyi yapanlar Ados, U.L.a.Ş., Karaçalı, Hayki, Da Poet, Saian, Indigo, Allame, Abluka Alarm, Hidra, Dilkeş Kârdar ve Sansar Salvo. Bunların arasına Joker de katılabilir belki, Ceza'da gerçekten çok iyi şarkılara sahip. Records konusuna gelince açık ara PMC derim. Yaptıkları her iş kaliteli Türkçe Rapin zirve topluluğunu oluşturuyorlar.

Yorumlarınızı bekliyorum bakalım Türkçe Rap konusunda ne kadar bilinçliyiz ?
    Not : Ceza'nın anlamsız sözler yazıp hızlı hızlı söylediğini ve rap yapmadığını söyleyenler kesin çıkar. Ceza'nın Da Poetle yaptığı Kördüğüm şarkısını dinleyin sonra yeniden foruma bakın.

Adam saçmalama SAGOPA KAJMER ve MELANKOLIA MÜZIK var , neyin cezası.

Kusura bakma ama bu listeye adamları yazmak zorundayım o yüzden Sagopa Kajmer'i yazmadım.

• Sansar Salvo'yu büyütmeyin artık. Senelerdir aynı muhabbet. Ceza,Fuat,Norm Ender bu işte ipin başını çekenler. Sagopa da çok iyi kim ne derse desin. Çok takılmayın öyle ilahiymiş felan. Aç "vasiyet" dinle sus sonra

PMC üyeleri de bu iş için yaratılmış.
  • Sagopa Kajmer diyeceğim. Tam olarak RAP olmuyo onun müziği sanırım ama dinlediklerim arasından RAP'a en yakın müzik o
  • Hidra'dan iyisi mi var mış ?
  • Ais Ezhel , Voodoo Records

• SANSAR SALVO
  • Bunun cevabını vermek çok zor özellikle de tek bir isim vermek ama Türkçe Rap in en mükemmel sözlerini yazan kişiler bana göre : HAYKİ , SAİAN (PMC EKİBİ DİYEBİLİRİZ), U.L.A.Ş, DEFKHAN ve sözleri biraz karışık olsa da çok severek dinlediğim beni bu dünyadan alıp başka diyarlara götüren ikili FARAZİ & KAYRA(of Gına).
  • Ya şu Sagopa'yı adam yerine koyup da yazmayın lütfen. Cahil, müzikten zerre çakmayan herifin teki. Şu aşağıdaki videoyu izledikçe gırtlaklayasım geliyor. Neymiş zenci babamız saçma sapan bir şeyler çalıyormuş. Yanına da almış aynı düşük zekadaki karısını bır bır ötüyorlar.

http://www.youtube.com/watch?v=0XTQWYQ4qQk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 17 Ekim 2013; 1:39:59 >
  • PMC iyidir ve grubun içindeki mclerin yetenekleri tartışılmaz. Şu en iyilerin arasına Joker'i koymaktan vazgeçin... hatta iyi de demeyin ona. En iyi yoktur benim gözümde bireysel olarak ama en iyi "oluşum" tartışmasız PMC.
  • Ceza dır kesinlikle.

• Killa Hakan RESPECT ! Ceza, Sagopa . Eğer Killa Hakan'a saygı duymuyorsanız hiçbir sanatçıya saygı duymayın. Saygıyı en çok hak eden rapper. Tek Türk Gansgta Rapper. Ceza ise yıkılmaz kaledir. Sagopa halkın sanatçısıdır. Türkçe Rap'in ilk adamlarındandır Killa Hakan. İlk 3-5 kişiden birisi. En çok saygıyı hak eden ama saygı duyulmayan. Akşit baba'nın beat'leri demeye gerek yok zaten :) Dünkü yetmeler bu sanatçılara saygı duymayıp diss atarlarsa Türkçe Rap sektörü karışır sürekli. Sen nerdeyse 30 yıllık mazisi olan killaya 15 yıllık mazileri olan Ceza ve Sagopa'ya saygı duymazsan anca free atarsın. Herkese inat Respect Killa Hakan ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diss,free'de şuan kanıtlarla birlikte Hidra. Diğerlerini dahada dinlemem için sebep yok.
  • Hidra'ya en iyi demek için daha çok çok çok çok erken.

• En iyi rapçi Ceza en iyi records PMC.
  • Türkçe rap fazla dinlemem ama gözlemlediğim kadarıyla Türkiye de yeni iş yapanlar yok hep copy-paste.
    Bugün Amerika da Kanye West deneysel rapin anasını ağlatıyor Türkiye de hala kendi tarzıyla iş yapan adam bir elin parmaklarını geçmiyor Killa Hakan,Ceza vs.Ben de isterim Türkçe rap dinlemek keyif alabilmek ama olmuyor yeniliğe çok kapalı piyasa sürekli aynı tarz şeyler görüyoruz ve insanlar da bunları yemekten bıkmıyor hala sözler de küfür olmasın!!!!Diyen bir tayfa var artık aşın bunları hayat toz pembe değil.

Ayrıca Türkiye de Gangsta yap yapmaya çalışmasın bizim mc ler burada öyle bir kültür yok.En iyi dediğimiz adamların çoğunun beatleri vasatı geçmiyor sağlam samplelar göremiyoruz sadece enstrümantallerini dinleyebileceğimiz parçalar yok.

Türkçe rap e karşı bir önyargım yok aksine daha iyi yerlere gelmesini istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.