Bildirim
Sizce En İyi Tasarımlı iPhone Hangisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
4/4S diyorum. iPhone için has özellikleri taşıyan son cihazlardı. Örneğin değişmemesi gereken mikrofon ve hoparlör tasarımı var. Önceki serilerde de var, bunlar ayırt edici, güzel farklardı mesela. Kasa tasarımları 4/4S harika ve dayanıklıydı. Yani arka ve ön jelatin kullanarak cihazı da temiz kullandığımızda çizilmezdi, bu dayanıklılık yine eski modellerde de vardı ama iPhone 5 aldığımda bezellerde üretim hatası sorunlarla karşılaştım, yan metal çerçeve daha hafif ve dayanıksızdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ohan
4/4S diyorum. iPhone için has özellikleri taşıyan son cihazlardı. Örneğin değişmemesi gereken mikrofon ve hoparlör tasarımı var. Önceki serilerde de var, bunlar ayırt edici, güzel farklardı mesela. Kasa tasarımları 4/4S harika ve dayanıklıydı. Yani arka ve ön jelatin kullanarak cihazı da temiz kullandığımızda çizilmezdi, bu dayanıklılık yine eski modellerde de vardı ama iPhone 5 aldığımda bezellerde üretim hatası sorunlarla karşılaştım, yan metal çerçeve daha hafif ve dayanıksızdı.
+1903
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
5 ve 4 serisi bu ikisi arasında 5 serisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KARDANADAM34
quote:
Orijinalden alıntı: Ohan
4/4S diyorum. iPhone için has özellikleri taşıyan son cihazlardı. Örneğin değişmemesi gereken mikrofon ve hoparlör tasarımı var. Önceki serilerde de var, bunlar ayırt edici, güzel farklardı mesela. Kasa tasarımları 4/4S harika ve dayanıklıydı. Yani arka ve ön jelatin kullanarak cihazı da temiz kullandığımızda çizilmezdi, bu dayanıklılık yine eski modellerde de vardı ama iPhone 5 aldığımda bezellerde üretim hatası sorunlarla karşılaştım, yan metal çerçeve daha hafif ve dayanıksızdı.
+1903
+1 de benden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4 serisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5s
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
5s bana göre.
Gerçekte iphone 4.
4 ve 4s
Şu anda iPhone 4S ama 6 gelince en iyisi o olacak bence -
5 gerçekten çok güzel çünkü incecik, ama bunun getirdiği sorunlar oldu.
4 zamanında devrim gibiydi, bence en çok değişiklik 3gs-4 arasında.
Bana göre en iyisi Beyaz 4S'tir.
5 serisinde ise 5 derim ben. 5S'in Touch ID'si protez home tuşu gibi geliyor ilk gördüğümden beri -
Siyah iPhone 5 çok karizma duruyor tasarımı mükemmel bence
5 tabiki. Eski arkadaşları 4 ve 4S ten izler taşıyan son telefondu.
4s
4s her türlü tokatlar. -
tasarım: 5/5S
dayanıklılık: 4/4S -
bence ip4 veya 4s ondan sonra çıkan bütün modeller onların gölgesinde kaldı tasarım olarak -
En guzel tasarim 5S Space Gray kesinlikle renk uyumu mukemmel. Ama Ohan nickli arkadasin dedigi dogru. 4/4S has iPhone' dur. -
4/4S
4s siyah her şeyi ile mükemmel ebat ve renk uyumu
Benzer içerikler
- iphone ekran çizik giderme
- iphone imei atma
- siri neden konuşmuyor
- yurt dışı telefon 2 yıl sonra satılabilir mi
- iphone"umu bul telefon kapalıyken çalışır mı
- hızlı şarj zararlı mı
- 15 pro max vs 16 pro max
- iphone 15 pro batarya kaç mah
- 17 air
- 14 pro max 15 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X