Şimdi Ara

Sizce En iyi şehir kurma oyunu hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
34.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler başlıktada belirttiğim gibi city life mı simcity mi cities xl mi hangisi daha iyi ve daha zevkli yorumlarınızı bekliyorum

• bu 3 oyunuda oynayan yokmu nden kimse yorum yapmıyo
  • Simcity 4 derim,simcity1 ve 2000 de iyidir,3000 oynamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Simcity 4 derim,simcity1 ve 2000 de iyidir,3000 oynamadim

Simcity 4 oynayanların çoğu şehri ayakta tutamıyormuş bunun hakkında biraz bilgi verirmisin oyunmu zor yoksa tecrübe işimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

quote:

Simcity 4 oynayanların çoğu şehri ayakta tutamıyormuş bunun hakkında biraz bilgi verirmisin oyunmu zor yoksa tecrübe işimi

Oyun cok ZOR,ben 3 yil araliksiz oynadim ortaokul yillarim bu oyunla gecti,rekorum 39.000 nufustu,mayor rating denen bir illet ile ugras dur(hizmet puani) ,altyapi sorunlari,cevre sorunlari,guvenlik sorunlari vs.gercekten cok zor bir oyun ama yillarca insani baglayabilir,cok zevklidir,muzikleri cok iyidir,ayrinti bol fakat kolay bir arayuzu var,turkce yama yaparsan daha iyi olur,mumkun oldugunca ovaya kur sehrini,bakanlarin sozunu %100 dinleyemezsin ama dikkate al,siksik save al cunku sehir bir sure sonra elinden kayicak ,okullarin onunde gosteriler olucak ,maliyen bozulucak ,copler dolup tasicak vs vs.
    Ins seversin,seneye yeni simcity geliyor,simcity sosities e bulasma o bir simcity degil

• Cities xl güzeldir dene..
  • quote:

quote:

quote:

Oyun cok ZOR,ben 3 yil araliksiz oynadim ortaokul yillarim bu oyunla gecti,rekorum 39.000 nufustu,mayor rating denen bir illet ile ugras dur(hizmet puani) ,altyapi sorunlari,cevre sorunlari,guvenlik sorunlari vs.gercekten cok zor bir oyun ama yillarca insani baglayabilir,cok zevklidir,muzikleri cok iyidir,ayrinti bol fakat kolay bir arayuzu var,turkce yama yaparsan daha iyi olur,mumkun oldugunca ovaya kur sehrini,bakanlarin sozunu %100 dinleyemezsin ama dikkate al,siksik save al cunku sehir bir sure sonra elinden kayicak ,okullarin onunde gosteriler olucak ,maliyen bozulucak ,copler dolup tasicak vs vs.
    Ins seversin,seneye yeni simcity geliyor,simcity sosities e bulasma o bir simcity degil

teşekürler yorumun için 3 yıl aralıksız oynadığına göre oyun çok zevkli olmalı zorluğuda halledecez bi şekilde artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sence en iyi kinect oyunu hangisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: robberthardwell

Cities xl güzeldir dene..

cities xl grafik olarak simcity den iyi duruyo fakat cities xl nasıl zevkli mi biraz açarmısın konuyu
  • quote:

quote:

cities xl grafik olarak simcity den iyi duruyo fakat cities xl nasıl zevkli mi biraz açarmısın konuyu

Öncelikle öğrenirken biraz zorlanabilirsin,o yüzden eğitim bölümleri var mutlaka bak.Daha sonra şehir seçip başlıyosun her yer taş toptak tabi,ağaçlar,binalar oldukça detaylı insanlar sadece yürüyo o anlamda biraz daha canlılık olabilirdi bunlar aklıma gelenler..En iyisi sen kendin oyunu oyna ve gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alesso. -- 17 Ağustos 2012; 15:29:31 >

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle öğrenirken biraz zorlanabilirsin,o yüzden eğitim bölümleri var mutlaka bak.Daha sonra şehir seçip başlıyosun her yer taş toptak tabi,ağaçlar,binalar oldukça detaylı insanlar sadece yürüyo o anlamda biraz daha canlılık olabilirdi bunlar aklıma gelenler..En iyisi sen kendin oyunu oyna ve gör.

yok bu oyunlardan sadece birini indirme şansım var yinede teşekkürler yorumun için

• Bir zamanlar bende simcity4 oymamıştım. Banada zor gelmişti, çok ta zaman alıyordu ama keyifliydi be...
    Neyse yeni simcity geliyor, ondan umutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm simcitye karar verdim simcity socities var o nasıl acaba
  • quote:

tmm simcitye karar verdim simcity socities var o nasıl acaba

benım pek tarzım bır oyun degıl ama sen begendıgın oyunu yazda baska bakanlar faydalansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oynarsan oyna simcity 4 oynama insanı sinir hastası ediyor.Oyunda başarılı,düzgün bir şehir kurmanın imkanı yok.Bir süre sonra işler çığırından çıkıyor.Simcity societies oyna çabuk sıkar ama sıkılana kadar zevkle oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Ne oynarsan oyna simcity 4 oynama insanı sinir hastası ediyor.Oyunda başarılı,düzgün bir şehir kurmanın imkanı yok.Bir süre sonra işler çığırından çıkıyor.Simcity societies oyna çabuk sıkar ama sıkılana kadar zevkle oynarsın.

dostum bu yorumlarlada simcityden soğuttun hangisini indirsem acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

quote:

tmm simcitye karar verdim simcity socities var o nasıl acaba

benım pek tarzım bır oyun degıl ama sen begendıgın oyunu yazda baska bakanlar faydalansın

hepsini oynabilsem bildiklerimi paylaşırımda işte hepsini indirme şansım yok sadece aralarında birini indirebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.