Şimdi Ara

Sizce En İyi Rock & Metal Baterist?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce En İyi Rock & Metal Baterist?!

(En Son Oy Tarihi: 3.9.2012)
Giriş

Orjinalden alıntı: firtikk

Rocky gray..

hadi ordanjohn a verdim

• quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Rocky gray..

ahuahuauuha :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Ryo Ishizaki

quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

bu liste cazcılara hakeret olur, eğer iyi davulculara ulaşma istiyorsan onları araştırmanı tavsiye ederim,

@VIKING
    iyi bir paylaşım

Rock ve metal kapsamlı davulculardan bahsettim...

Metal hangi müzik akımından türemiştir ?
  • tartışmasız..

Slayer Dave Lombardo

• Dave Lombardo
  • dave lombardonun lars ulrich içinsöylediği söz

''this man sucks''
  • En iyisi Lars Ulrich
    ama joey jordison' ın hakkını yememek lazim
    lars solo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 1 Ocak 2008; 15:19:08 >

• hiç dü$ünmem biLe ...Mike Portnoy
  • sevgılı arkadaslar bı DAVULCU OLARAK benım goruslerımı onemseyeceksınızdır tahmınımce en ıyı dıye davulcuları nıteleyebılmemız ıcın esıt sartlar olmalıdır neye gore iyi??hız mı teknık mı kondısyonmu twın pedalmı ıyı nota yazmakmı??ve tarz bırı metal davulcusu bırı prograssıve rock davulcusu bırı thrash metal davulcusu arada cok fark var prograssıve rocksa eger bu konuda odul ala ala bıkmıs MİKE PORTNOY,zaten tartısmasız..lars ulrıch bıttı lars neye gore ıyı adam konserlerde bı parcayı zor cıkarıyor metallıca nıye hıc dyers eve parcasını repertuara koymuyor bıye calmıyor konserlerde cunku lars kayıtlarda bastı drum machıne ı fuze gıbı twınlerı konserlerde o twınlerın yarısını bıle basamıyor sadece bı konserde caldılar ondada sıngle pedal kullandı mahvettı parcayı onda bıle öluyordu...HIZ konusunda zaten dave lombardo aşmıs tek bagetle bozuk parayı duvarda dakıkalarca tutuabılıyor adam..tekniğe gelınce cok teknık davulcular var tabı ornegın bobby jarzombek acayıp teknık jazz davulcuları en teknık davulculardır derler buddy rıch mesala cok teknık..kondısyon olarak degerlendırırsek joey jordıson slıpknotun parcaları cok hızlı ve acayıp hız gerektıyor konserlerde hıc durmadan devam edıyolar ve joey jordısonun kondısyonu cok saglam yorulmak bılmıyor adam..en ıyı davul notası yazan adam zamanında LARS TI fakat artık bu konuda mıke portnoy oldukca aştı..twın pedal konusuna gelınce bu konuda drumm magazınelerden cokca odul alan lamb of god baterıstı CHRİS ADLERI unutmamak lazım...turkıydene burak gurpınar demeyın arkadaslar cok buyutuyorsunuz adamı bı volkan oktem bı gökce dayanca bakın odan sonra fıkrınız degısecektır..bunların benım gorusum bu ısten anlayan biri olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cans89 -- 1 Ocak 2008; 16:01:49 >

• bçyle bir listede richard christy'yi görmek isterdim. ama yok maalesef. o yüzden mike portnoy dave lombardo arasında kaldım.. oy kullanamıyorum
  • Martin Lopez
  • Pink Floyd'un bateristi Nick Mason'u koymamana şaşırdım..

Heavy Metal'de bana göre en iyi Nicko McBrain (Iron Maiden)

Bana göre En iyi Türk bateristler ise ;

Burak Gürpınar (Kurban)

Alpay Şalt (Whisky,Cem Köksal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 1 Ocak 2008; 16:27:54 >
  • tartışmasız mike portnoy 1. en iyi 2. davulcu oylaması yapsan daha iyi olurdu bu arada metallicayı çok severim ama müzikten anlayan herkes lars'ın o kadar iyi olmadığını bilir. Nicko McBrain de iyidir. slipknot'u adamdan saymıyorum zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_berkayy16

tartışmasız mike portnoy 1. en iyi 2. davulcu oylaması yapsan daha iyi olurdu bu arada metallicayı çok severim ama müzikten anlayan herkes lars'ın o kadar iyi olmadığını bilir. Nicko McBrain de iyidir. slipknot'u adamdan saymıyorum zaten.

joey jordısonu mu adamdan saymıyosun guldurme hocam benı

• Susarım...
    Nickimin lars ulrich olması lars ulrich in en iyi oldugunuda göstermez :P
    Hız bakımından dereek roody! ve de dave lombardo aşmış insanlar...
  • yaw bana kalırsada mıke portnoy metalmıs rockmıs suymus buymus dınlemıyor
  • evet saymıyorum. slipknot çok komik bi grup tiplere bakan death metal ya da black metal der. ama saçma sapan bişey. disco beatleri fln, turntable. davulcu iyi olsa bile grup komedi. linkinpark da öyle grup saçma ama davulcuları rob bourdon çok sağlam
    quote:

Orjinalden alıntı: cans89

quote:

Orjinalden alıntı: dj_berkayy16

tartışmasız mike portnoy 1. en iyi 2. davulcu oylaması yapsan daha iyi olurdu bu arada metallicayı çok severim ama müzikten anlayan herkes lars'ın o kadar iyi olmadığını bilir. Nicko McBrain de iyidir. slipknot'u adamdan saymıyorum zaten.

joey jordısonu mu adamdan saymıyosun guldurme hocam benı

• JoeyAdam baş aşşağı bile çalıo
  • hocam ozaman ole dıyeceksın bız davulcu konusuyoruz burada sen grubu begenmıyorsun o ayrı ama joey jordıson tartısmasız dunyanın en ıyı 10 davulcusu arasına gırer gırmıste bıraz googleden arastır
  • işte saçmalık
    quote:

Orjinalden alıntı: Slew

JoeyAdam baş aşşağı bile çalıo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.