Şimdi Ara

Sizce en iyi pizza nereninki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçükyalıda oturuyorum. Nerdeyse bütün pizzacılar servis yapıyor buraya haliyle hepsini deneme fırsatım oldu.
    Neresi olursa olsun büyük boydan aşşağı söylemiyorum. Artık hiç bir yerde 40 liradan aşşağı değil pizza.
    Little Ceasers büyük boyu cok küçük ama malzemesi iyi.
    Pizza Hut'ın ki çok yağlı poğça gibi hamuru var.
    Dominos desen yarım saate yetiştirecez diye yarısı boş yada çok pişmiş yada az malzemeli pizza yolluyor.
    Burda Pizza Towers var aslında baya iyi 2.pizzanın yanında içecek de yolluyor. Fiyatı da 30 lira.
    Pizza Bulls da cok iyi o da 2. pizzanın yanında içecek yolluyor.

Son olarak kesinlikle yiyebileceğiniz en lezzetli en bol malzemeli pizzayı kesinlikle Papa Johns yapıyor. Herkese tavsiye ederim pişman olmazsınız paranizin hakkını sonuna kadar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Away From Keyboard -- 26 Ağustos 2013; 6:18:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dominos'un sosyal pizzası(büyük boy) 16.90.Hem büyük boy hem fazla cep yakmıyor.Lezzet olarak fena değil ama diğer firmalarınkini denemediğim için kıyaslama yapamayacağım.

• Sbarro nun pizzalarida guzel oluyor

• Dominos
  • en güzel pizza evde yaptığım pizza
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

en güzel pizza evde yaptığım pizza

• Bimciler konuya bekleniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Papa johns rules

• İstanbul'da Pizza Days. Net.. Orta boy pizza 5 TL farkla ikincisi bedava büyük boy pizza 8 TL farkla ikincisi bedava ayrıca pizzanın türü önemli değil. 2 tür insana acırım. Çeşme'ye gidip Dalyan'da Kumrucu Hüsnü'de veya Ilıca'da Kumrucu Şevket'ten kumru yemeyen insana ve Pizza Days'ten King pizza yemeyen insana acırım. Haftaya gidiyorum Çeşme'ye o kumruların bi güzel sslerini atarım

Çok fena özledim kumruyuuuuuuuuu. KUMRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Kumrucu Hüsnü 4sq:https://foursquare.com/v/kumrucu-h%C3%BCsn%C3%BC/4e25ecc914956d3607818451 (Resimlere bakabilirsiniz.)

https://foursquare.com/v/kumrucu-h%C3%BCsn%C3%BC/4e25ecc914956d3607818451/photos?openPhotoId=51fa7646498ef251d2f130e4 kokusu burnuma geldi :(

• Yediğim en iyi pizzayı pizza hut yapıyodu. Harbiden değişik bir şey yediğinin farkına varıon. Dominos vs ninki pizza değil.

Şöyle düşünün; Fast food haline gelmiş dönercilerde döner ne kadar rezaletse, dominosta bunun pizza versiyonu işte.

Güzel pizza yemek isteyen muhtemelen pizza hut gibi lokanta tarzı yerlere gitse aradığını bulabilir.
  • birde pendik teki akademi pizzadan dene. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

en güzel pizza evde yaptığım pizza

+1
    hele bide hamurunu tam tutturursan müthiş oluyor
  • dominos diyenler domuz yemeyi çok seviyor galiba

• Pizza Hut ı beğenmedim,dominos standart hale geldi zaten, bazen güzel bazen kötü yapıyorlar.Domuz eti diyen arkadaş onların hepsi kontrol ediliyor .Pasaport Pizza diye biryerde yemiştim en iyisi oydu şuana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 26 Ağustos 2013; 10:21:15 >
  • Venedik oraya servis yapıyorsa hic düşünmene bile gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.