iNTERNET DELİ GİBİ BİR KAYNAK...BUNU BİR DERGİCİ OLARAK SÖYLÜYORUM...
chip le pcword de çoğu firmanın isimleri ve fiyat listeleri var o yönden çok ii bişey
chip le pcword de çoğu firmanın isimleri ve fiyat listeleri var o yönden çok ii bişey
Fakat çok reklam veriyorlar...
ama en iyi içerik pcNET'te var bence !!
gerçi hepsi aynı sayılır reklam reklam ver yine reklam... ama chip hepsinden daha iyi en azından...
bana göre en iyisi pcnet
chip ve pcnet güzel ve pcnet in verdiği cdler baya işe yarıyo
pcnet'in editorü yazmaktan vazgeçerse en iyisi pcnet.
Bence chip herzaman birinci donanım olsun yazılımolsun her konuda yardımcı oluyor bilhassa son sayısı süper...
bir de içindeki programlar bakımından da iyi chip
Bence Chip çok gereksiz bir dergi. Çoğu konuda yazdıklarını anlamak için birkaç kez okumak gerekiyor(çeviriden dolayı). Çok iyi bildiğim konularda bile yazdıklarını pek anlamıyorum. Tamam içeriği geniş ama boş. PC Magazine 'den sonra adam gibi bilgisayar dergisi kalmadı
peki bu ay için(haziran) gerek dergi gerekse cd içeriği açısından hangisini alalım?
chip haberleri daha onceden veriyor.mesela cebit fuarındaki yenilikleri digerler,inden daha erken verdi.ama ineternet daha hızlı.
donanımhaber.com abııı butun dergıler 5 ceker
chip gerek içerik gerekse verdiği cd ler açısından tek geçerim....
peki arkadaşlar, bu ayki dergilerden içerik olarak en iyisi(özellikle cd içeriği) hangisi acaba?
chip 100 freeware
valla ben her ay dergilerin hepsinin içeriğine bakarım ihtiyacıma hangisi cevap verirse onu alırım. derginin bana kanca atmasına izin vermem..monotonluktan sizde kaçının bence...