Chip almanca tercüme bi dergi hiç bir katkıları yok. bilgisayardan anlayan adamda yok orda. sadece almanca tercümanları war :) ecevit beyi görüyoruz programlarında mükemmel sacmaliyor. 2 satır yazmakla dergi cikmaz. PCNET'e sınırsız destek.
Arada sırada PCNET alırım fena değil , birde Chip aliim bakalım nasıl...
her zaman pcworld alıyorum... 100. sayı dalgasına chip alayım dedim bu ay pişman oldum...
ben her zaman pcnet alıyorum ve gayet memnunum...
chip çok karışık içeriğini biraaz düzenleseler iyi olucak!!!
abicim butun dergilerde paso reklam reklam reklam !!! dikkat edin hep ayni konular.
PC NIZ ICIN PERFORMANS DEGİSİKLIKLERI PC NIZI HIZLANDIRIN
gecin artik bunlari bayatladi !!!!!!!!
Pc time çıktı yeni bence şansı var..Bizim Pc paratik dergisini kimse vote kısmına koymamış fırk:(
PcPratiki verdiği cdlere göre alıyorlar herhalde ondan.PcPratik güzel de içeriği biraz zayıf.Okuduğum çoğu şey güzel ama dergi değil sanki dergicik.Verdiği cdlerden çok memnunum ama.
pc net :)
Internet varken dergi alınır mı yahu
Yaw oy attım ama internet varken dergi mergi alınmaz (Kermit +1) çünkü dergiler netin bazen 2 bazen 3 ay gerisinde kalabiliyorlar çünkü onlarda dizgi hazırlama konu yazma reklam ayarlama baskıya hazırlama basma cd koyma filan gibi bi sürü ön hazırlık var o yüzden bu kadar geç takip edebiliyorlar olayı (Tabii bu TR daki dergiler için geçerli avrupada adamlar aşmış oyun dergilerinde oyun yazarları ile paılmış birebir reportajlar filan yayımlıyorlar bizde ise şu şöle söylemiş bu bunu yazmış gibi alıntılar oluyor genelde)
Dergi içeriği de internet odaklı hazırlanır...
Chip dergisine oy verdim ama hiçbiri mükemmel değil.Chipin de çok yanlışları var. Donanım konusunda intelin destekler dediği çipsetine Chip desteklemez diyordu yazılımlar konusunda da biraz geri kalıyor içeriği diğerlerine göre daha iyi olduğu için alıyorum. Çok güncel bir dergi yok aslında.En azından verdikleri cdlerdeki programlar daha güncel olmalı.
Bu dergilerde aşırı reklam var ver hepsinde aynı içerik TAhminen bu reklamlar aylık değil yıllık parselenmiş Eskiden alırdım ve Chip şimdi sağda solda görüyorum AYnı tip ilanlar halen var.
Eskiden hep CHIP alırdım. Çoğu sayfası Almanca orjinalinden çeviri olan bu dergiyi sindiremiyorum. Biraz çevremizde satılan, Türkiye de olan ürünlere dair inceleme falan yapan dergi olsa, kısacası yerli malı bir dergi olsa hemen alacam ama SPETNAS ın dediği gibi hiçbiri mükemmel değil. Denize düşen yılana sarılır.
chip alıyorum ama onlarda işin ... çıkardılar eski sayılarını hatırlayan varsa böyle 3-5 sayfa değildi
Bende chip alıyorum, Cdleri işe yarar, içerik olarak ise biraz yanlı tabii bu konuları okunabilir kılmal güç... fena iş çıkarmıyorlar Almanca tercüme konusunu bilmiyorum fakat en profesyonel yazılar genelde chipte çıkıyor. testleri biraz saçma olabiliyor o testlere göre parça almamak lazım fikir edinmek için iyi...
chip iyi bir dergi fakat pc netin ondan aşağı kalır yanı yok
PC NET diyorum bence en iyisi
şu an için hiçbiri beş para etmez. Zaten 2 dergi var biraz elle tutulacak cinsten.Chip daha önce bahsedildiği gibi intel taraftarı, aslında öyle demek biraz yanlış parayı kim basarsa onu göklere çıkartıyor uzun yıllar aldığım için sayısız örnek verebilirim, pcnet hoş ama testleri yüzeysel cd içerikleri ise çok güzel. Eskiden efsane olacak kadar güzel bir pcworld vardı ah aahhh nerde o günler....