Şimdi Ara

Sizce durumum iyi mi? Yapabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta degil diger hafta yazililarim var.yani bu haftam var birtek calismak icin.10.sınıfım.

Edebiyat: 1-2 konu eksigim var ilk sinavda calistigim yerleride tekrar etmem lazim.bol soru cozmem lazim.
    Matematik:Bütün konulara guray kucugun konu anlatimindan calistim.bol soru cozmem lazim.
    Fizik:Basincla kaldirma kuvvetini bilmiyorum pek.soru falanda cozmem lazim.elektrikte bol soru cozucem.
    Kimya:Karisimlara konu anlatimdan calisacagim.bol soru cozucem.asitler bazlar tuzlari biliyorum calistim ama unuttum gibi hissediyorum biraz bakar bol soru cozerim.
    Biyoloji:mitoz mayoz insanda ureme sistemi bu konulari biliyorum cok soru cozmem lazim.
    Tarih:soru cozucem konulari tek tuk biliyorum.
    Cografya:2 unite var konu anlatimdan calismam lazim.soruda cok cozmem lazim.

Arkadaşlar 1 haftam var.10.sinifim yazililardan 90-100 almam lazim sizce bunu 1 haftada basarabilirmiyim eksikliklerim bunlar.yapabilir miyim bu yazdiklarimi bol bol soru cozmem lazim.sinavlar test olucak ve kolay degil.bana yol gosterin.sıkıntı icerisindeyim.lutfen gercekci cevaplar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppppppp

• Oha 10 . Sınıfda bu bilinç . Helal olsun diyeyim sen bu bilinci kaybetme kazanırsın . Vay be 10 sınıfta kopya bile çekme tenezzülünde bulunmadığım aklıma geldi . Günde 30 dk çalışsam bile bu nicki almamış olurdum şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bilinç var ilk sinavlara duzgun calismadim neredeyse siniftaki en dusuk notlar bende ortalamam 75 mi ne bunu yukseltmem lazim kesinlikle bilinc var ama kafa yok heralde duzgun calismadim berki ama baskalarininda duzgun calismadigi halde yuksek notlar almasi beni delirtiyor tebrik ediyorum ama

• Trigoyu tamamıyla öğren hatta mat konularını öğren 10 . Sınıf için . E.a işen edebiyat ve coğ için aynı şey geçerli . Ygs mata da bak hafiften

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trigonometri 10 da varmi sayisalim bu arada konumada cevap verirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B9EFA7FE -- 21 Aralık 2015; 2:14:15 >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce benden ne olur?
    3 yıl önce açıldı
    Sizce giderim var mıdır?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayolupoğaça

Evet bilinç var ilk sinavlara duzgun calismadim neredeyse siniftaki en dusuk notlar bende ortalamam 75 mi ne bunu yukseltmem lazim kesinlikle bilinc var ama kafa yok heralde duzgun calismadim berki ama baskalarininda duzgun calismadigi halde yuksek notlar almasi beni delirtiyor tebrik ediyorum ama

O nasil bi sinif lan

• Daha çok zamanin var bu kadar düşünme bu olayları 11. Sinif ortalarinda bile düzenli çalışsan hedefine ulaşırsın.

Lisedeki yıllar geri gelmiyor azıcık keyfini cikar

• Up

• kardeşim ben de senin gibiydim çok erken başlamıştım düşünmeye hatta daha 2 sene varken strese girmiştim.
    Yararı ne? Hiçbir şey !
    Git hayatının tadını çıkart gez dolaş stres at bu seneler geri dönmez.
    Ha bak şöyle bir şey yapabilirsin;Eğer matematiğe ilgin var ise git olimpiyat sorularıyla uğraş geliştir kendini.
  • svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    Tamam da okul puanida onemli tesekkur almak istemiyorum.utaniyorum

• Arkadaşlar haklı valla bu zamanlar tekrar gelmez, düzenli her gün 1-2 saat baksan yeterli. Hatta 2 saat bile fazla. Önünde daha koskocaman 2 yıl ve yaz tatilleri var. Ayrıca Türkiye'deki eğitim sistemi o kadar saçma ki 9. sınıfta anlatılan kümeler konusu taş çatlasa 3 saatlik bir konu. Yani her türlü yetiştirirsin.

Eğer konu tamamlamak istiyorsan Fen derslerine yazarak çalış ve bol bol tekrar yap. Bu tekrarı not çıkardığın deftere her hafta bir kez yaparak gerçekleştir. Emin ol daha aklından silinmez. Ezber yapma yanlışlığına kapılma sakın, her hafta oku sadece.

Senin için çok geç değil, Türkçeni geliştirmek için bol bol kitap oku. Anlama ve yorumlama kabiliyetini de güçlendirir.

Matematik zaten bol bol soru çözüp soru tipi görmek ile alakalı. Eğer temelin yoksa Birey A Soru Bankası başla. Ardından Eksen Temel Matematik Soru Bankası'nı çöz. Sonra Beyaz Fem ve Karekök kasmaya bak. Eğer temelin varsa Direk Birey B çöz, ardından Beyaz Fem ve Karekök kas. Bilfen Soru Bankası'nı da yaza bırak, çok çeşit soru var. Genel bir tekrar olur.

Bana kalırsa bu dönemlerinde eğlenmene bak, bir tanıdığım sadece 12'de hakkını vererek (yaklaşık günde okul dışında 7 saat) çalıştı. Şuan Bilkent'de Bilgisayar Mühendisliği okuyor. Çok kasma bu dönemlerinde, kolay gelsin. ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.