Şimdi Ara

Sizce dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu?

(En Son Oy Tarihi: 14.11.2015)
Giriş
  • messi çok sade oynuyor topuk pası verdiğini bile görmedim
  • Messi bile diyor bir topla yapılamıyacak şeyleri yapan kişi ronaldinhodur diye ama çoğu zaman takımıda yavaşlatıyor :)
  • zinedine zidane ,kaka,backenbauer,baki MERCİMEK
  • Messi bu oyununu devam ettirse ayrı bir statüde olacaktır.

Futbol stilleri Maradona ile aynı diye Messi Maradona'dan büyük bir futbolcu olarak anılamayacak diye bir yargı ortaya atmak gereksiz.
  • Bir de dikkatimi çeken şu oldu.Oradakilerin hepsi forvet.Hepsi demeyeyim,listeye tam bakmadım orta saha olabilir ama ne defans var ne kaleci.Sen şu an her programda isminden bahsettiren Platiniyi koymuyorsan buraya veya adına anıtı bile olan Lew Yashini koymuyorsan.Biraz daha araştırma yap.

Messi
    C.Ronaldo
    Maradona
    Pele
    Ronaldinho

Bu kişileri nasıl seçtiğini söyleyeyim.Bu aralar kim popüler Megoloman Ronaldo , Megoloman Messi , Megoloman Ronaldinho.Bu 3 adamın da futbolları 5 para etmez.Maradona ve Peleye lafım yok ama onlar da mahellelerde en çok kullanılan isimler.
    Yani bu listede bir Zidane bir Platini bir Yashin bir Maldini yoksa
  • zidane olmaz mı hiç böyle bir ankette?

1998 dünya kupasından 2006 dünya kupasına kadar en yüksek performansla oynadı. bazı futbolcular gibi 2 yıl düşüş yaşamadı. bir maçta kötü oynadıysa ertesi hafta bunu fazlasıyla telafi etti. keşke onun gibi yetenekli ve takımına saygılı oyuncular her zaman sahalarda olsa.
  • @To die

Futbolda o çalımları atan bir futbolcunun yapamayacağı hareket yoktur.Messi kendisini Maradona ile özdeşleştirmeye çalışıyor bana göre.

Taraftarada oynamıyor.Flip flop,step-over gibi hareketleri yapma amacı çoğu zaman taraftarlara oynamaktır.Bu hareketler çoğu zaman takımın hızını azaltır.Bunun yerine Messi düz çalımı tercih ediyor, fazla göze hitap etmesede adam geçmede en etkili yöntemdir.

Düz adam geçen biri niçin hareket ile zaman kaybetsin ki?
    Messi garanti oynuyor her zaman.Hareket yapmaya çalışayım derken topa basanlar gibi rezil olmak istemiyor(Ronaldo).
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZinedineZidane

quote:

Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Vay be.. Hayatında almadığı kupa kalmayan Zidane yapılan ''Gelmiş geçmiş Dünya'nın en iyi futbolcusu'' anketine ''Diğer'' şıkkı adı altında katılıyor.Ama iki tane velet ve en iyi dönemi 3,4 yıl süren şimdi top bile süremeyen ronaldinho ankette yerini alıyor.İnanılır gibi değil.

Zidane gibi büyük bir futbolcunun ''diğer'' şıkkında olması tabikide yanlış.Yazdıklarının bir kısmına katılıyorum.

Ancak velet dediğin adamlar Ronaldo ve Messi'dir.Ronaldo'yu boşverebiliriz çünkü istikrarlı bir oyuncu değil.Ne olacağı hiç belli olmaz.

Ancak Messi'ye velet diyerek büyük yanlış yapıyorsun.Messi Zidane'dan çok daha yetenekli bir futbolcu.Bu gencecik yaşında uefa'nın en iyi oyuncusu,dünyanın en iyi oyuncusu,ispanyanın en iyi oyuncusu,şampiyonlar ligi gol kralı olmaya aday.
    Böyle bir futbolcu bırakalımda Zidane ile karşılaştırılsın.Messi bu futbolunu devam ettirir ise,tarihin en iyi futbolcusu olması için hiçbir engel yok.

Messi'yi Barcelona A takımında ilk maçlarından beri izlerim sürekli artan bir form grafiği var.Ve daha ilk maçlarında Chelsea'ye karşı yaptığı show ardından chelsea defansının Messi'yi sakatlaması sonucu yanılmıyorsam 2-3 ay sakat kaldı.Çok sakatlık geçirdi Messi ancak hala oyununa devam ediyor.

Messi'nin tek ihtiyacı olan ülkesine dünya kupası kazandırmaktır.Bunuda yaparsa tek rakibi Maradona veya Pele olur.

Zidane'a bu kadar bağlı kalmayın.Zidane'dan,Maradona'dan,Pele'den iyi futbolcular elbette gelecektir.Ve bencede beklenen futbolcu gelmiştir;Messi.

Gün gelecek Messi'den yetenekli futbolcularda gelecektir...

Konu ''Gelmiş,geçmiş'' olduğundan Zidane'ın yaptıklarını birde Messi'nin yaptıklarını karşılaştırdım.Bu karşılaşmanın sonunda Messi'ye ''Velet'' demem çok doğru bir tespit bence.Eğer konu en yetenekli futbolcu olsaydı benim favorim yine Zidane ama Messi'ye bu kadar acımasız davranmazdım.(yetenek kişiden kişiye değişebilir buna birşey diyemem)

Ayrıca Messi Maradona'nın kopyası olduğundan her zaman Onun adının altında olacaktır ama daha Zidane tarzında futbolcu olmadığı için alternatifsiz en iyidir.

Valla Zidane'ı izlemesem katılabilirdim sana ama Zidane Messi'den yetenekli değil be dostum.

Ayrıca Messi'nin adı Maradona ile anılıyorsa bu çok genç oluşundandır.Messi kariyerine başarılar doldurursa 20 sene sonra insanlar ''Messi'yi izledim'' diyeceklerdir.Çünkü 20 yıl sonra Messi'nin Maradona ile anılması için hiçbir sebep kalmayacak.

• quote:

@To die

Futbolda o çalımları atan bir futbolcunun yapamayacağı hareket yoktur.Messi kendisini Maradona ile özdeşleştirmeye çalışıyor bana göre.

Taraftarada oynamıyor.Flip flop,step-over gibi hareketleri yapma amacı çoğu zaman taraftarlara oynamaktır.Bu hareketler çoğu zaman takımın hızını azaltır.Bunun yerine Messi düz çalımı tercih ediyor, fazla göze hitap etmesede adam geçmede en etkili yöntemdir.

Messi garanti oynuyor her zaman.Hareket yapmaya çalışayım derken topa basanlar gibi rezil olmak istemiyor(Ronaldo).

valla ronaldinho bu hareketleri yaparken takım hiçte yavaşlıyo gibi görünmüyordu zamanında

• messi olacak gibi görünüyor
  • Puskas.
  • hugh heffner abicim en iyi golleri bu amcam atıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

@To die

valla ronaldinho bu hareketleri yaparken takım hiçte yavaşlıyo gibi görünmüyordu zamanında

Ronaldinho insanüstü bir bileğe sahip olduğu için genel olarak hata yapmıyordu.Ancak bazı pozisyonlarda da saçmalıyordu hareket çekmek için.
    İçeride 5-6 adam boşken Ronaldinho'nun şovlarını az görmedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 13 Mayıs 2009; 19:50:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vay be.. Hayatında almadığı kupa kalmayan Zidane yapılan ''Gelmiş geçmiş Dünya'nın en iyi futbolcusu'' anketine ''Diğer'' şıkkı adı altında katılıyor.Ama iki tane velet ve en iyi dönemi 3,4 yıl süren şimdi top bile süremeyen ronaldinho ankette yerini alıyor.İnanılır gibi değil.

ronaldinhoya bile bunu dedin ya gülerim işte

ben zizou'yu da çok severim,

çünkü ronaldinho, zidane, maradona futbolda devrim yapmışlardır,

sen burda ronaldinhoya 3-4 yıldır iyi dönemi varmış diyorsun,

sen onu böyle diyerek yüceltiyorsun, zidanenin bütün kariyeri boyunca yaptığı işleri, bu adam 3-4 yılda yaptı,

hiç kimse bir oyuncuya, "geleceğin c.ronladosu, messi'si" demez

ama herkes "geleceğin zidane'si, ronaldinho'su, maradona'sı" der

kimse "geleceğin messi'si olamaz" çünkü messi "geleceğin maradonasıdır"

ZIDANE’IN İTİBARI
    Fransa Milli Takımı ile 1998 ,2002 ,2006 Dünya Kupası’na katıldı 98’de kupayı kaldırdı ve 2006 da finale yükseldi.

1996, 2000 ve 2004’te Avrupa Şampiyonası’na katıldı ve 2000’de kupayı kaldırdı..

Juventus ile 1996’da Avrupa Süper Kupası’nı, Kıtalararası Şampiyona’yı ve Serie A şampiyonluğunu kazandı.. Yine Juventus ile 1997’de Serie A şampiyonu oldu ve İtalya Süper Kupası’nı kaldırdı..

Real Madrid ile 2001 – 2002’de Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı.. 2002’de Kıtalararası Şampiyona’da kupanın sahibi oldu.. 2002 - 2003’te Real Madrid ile La Liga şampiyonu oldu..

1998, 2000 ve 2003’te FIFA Dünya’nın En İyi Futbolcusu seçildi..

1998’te Avrupa’da Yılın Futbolcusu oldu, Ballon d'Or’u kaldırdı

Ronaldinho 3-4 yıla bunları yaptımı ?

ronaldinho yaşı genç olduğu için 98'e katılamadı ama 2010'da var

FC Barcelona
    Spanish Liga: 2005, 2006
    Supercopa de España: 2005, 2006
    UEFA Champions League: 2006

International
    FIFA U-17 World Cup: 1997
    Copa America: 1999
    FIFA World Cup: 2002
    Confederations Cup: 2005
    2008 Summer Olympics: Bronze medal

Individual
    FIFA Confederations Cup Top Scorer: 1999
    FIFA Confederations Cup Golden Ball: 1999
    Rio Grande do Sul State Championship Top Scorer: 1999
    FIFA World Cup 2002 All-Star team: 2002
    FIFA 100
    EFE Trophy (Best Ibero-American Player in La Liga): 2004
    FIFA World Player of the Year: 2004, 2005
    UEFA Club Best Forward: 2004-05
    European Footballer of the Year: 2005
    FIFPro World Player of the Year 2005, 2006
    UEFA Club Footballer of the Year: 2005-06
    UEFA Team of the Year: 2004, 2005, 2006
    FIFPro World XI: 2005, 2006, 2007

ayrıca zidane'yi juventus'ta iken biliyorsun, peki ronaldinho'yu psg'de izledin mi?

kariyer konusunda fazla karşılaştırma istersen,

Ivır zıvır bütün başarılarını yazmışsın.Ben sadece üst düzey başarılarını yazdım.Bide rica etsem Türkçelerini yazar mısın şunların ?

Bide fazla karşılaştırma demişsin güldürme beni.Ronaldinho şu anda pas bile veremezken Zidane o yaşlarda yılın oyuncusu seçilmişti.Son döneminde bile Fransa'yı finale götürdü.Ronaldinho'nun şu anda milli takıma girmesi bile şüpheli.

• Maradona bence çünkü öyle bir oyuncu düşünün ki Kasımpaşa'ya gelsin onu Türkiye Süper Ligine çıkartsın ve orada şampiyon yapsın...

Maradona Napoli'yi 2. Ligden alarak İtalya Şampiyonu yapmıştır... Diğerlerinin bu kadar büyük bir başarısını ben bilmiyorum... Bilen varsa yazsın ve öğrenelim... Teşekkürler...
  • guiza
  • Zidane
    Nedved
    Batistuta
    Hagi
  • C.Ronaldo ve Messiyi işaretleyenler Yaşınızmı tutmadı Maradonanın, pelenin maçlarını izleyemediniz?

hadi yaşınız tutmuyor bari merak edip nette bulabildiğiniz kadar videosunu izleseydiniz.

• Diğer şıkka Zidane'yi ekliyeyim mi arkadaşlar diğer şıkkı çoğunluğu zidaneye vermiş zaten.

arkadaşlar doğru söliyor messi diğer futbolcular gibi hareket çekmiyor basit oynuyor düz çalım atıyor. en iyisi messi bence. insan messi'yi izleyince futbolcu olası geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilim-adamı -- 14 Mayıs 2009; 13:33:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.