evet arkadaşlar bu konuda bilgili kişilerden yorum alabilirmiyim?neyin neden olacagını kısaca yorumlayıp açıklayabilirmisiniz?
Mayısta artacakmış diye duydum ama bilemem.
Ben dusmesini beklıyorum.İnsallahda duser.1.350dolar borcum varda elimde suan nakit var.Ama dussun diye bekliyecegim 2 3 ay
bence yükselecek
dolar düşecek borsa önümüzdeki 2 hafta içinde süper sıçrayışlar yapacak.. borsadan önerdiğim kagıtlar :
eczacıbası netholding tacir akenerji gediz
bu kagıtlar 2 hafta içinde tavan görücek kagıtlardır..para kazanmak isteyen borsacılar bu kagıtları alsın.. bu 5 kagıdın 5 ide önümüzdeki 2 haftayı minimum %10 karla kapatacak. en az ikisi %20 karla kapatacak en az biri , 3 kez tavan yapacak ve %40tan fazla kar yaptıracak.. bu yazdıklarımı bana 2 hafta sonra cuma günü pm le biri hatırlatsın
quote:
Orjinalden alıntı: Solitare
dolar düşecek borsa önümüzdeki 2 hafta içinde süper sıçrayışlar yapacak.. borsadan önerdiğim kagıtlar :
eczacıbası netholding tacir akenerji gediz
bu kagıtlar 2 hafta içinde tavan görücek kagıtlardır..para kazanmak isteyen borsacılar bu kagıtları alsın.. bu 5 kagıdın 5 ide önümüzdeki 2 haftayı minimum %10 karla kapatacak. en az ikisi %20 karla kapatacak en az biri , 3 kez tavan yapacak ve %40tan fazla kar yaptıracak.. bu yazdıklarımı bana 2 hafta sonra cuma günü pm le biri hatırlatsın
doların neden ne kadar düüşeceginide yazssaydın daha açıklayıcı olurdu...
pazar gününe kadar düşsün sonra ne hali varsa görsün ekran kartı alıcam
imf ile anlaşırlar. zaten dışardan gelen parayla iş yaptığımız için dolar düşer ancak fazla bir düşüş olmaz.
meşhur soru 1.bu 2. ise bu fb nin hali bende bilmiyorum merak ediyorum temenni ikisinin de düşmesinden yana
Dolar artacak.
Özellikle yazın artışı bekleniyor ama benim gönlümden geçen kriz öncesi seviyelerine dönmesi. 1.25 bence idealdi.
quote:
Orjinalden alıntı: bakidoruk
Dolar artacak.
neden ?
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
quote:
Dolar artacak.
neden ?
Neden insin ki
quote:
Orjinalden alıntı: Permanent.
quote:
quote:
Dolar artacak.
neden ?
Neden insin ki
imf anlaşması
quote:
Orjinalden alıntı: Permanent.
quote:
quote:
Dolar artacak.
neden ?
Neden insin ki
neden neden ailesine döndü olay inşallah başka biri neden demez eskiden fox kids te bir çizgi film vardı*
Kısa vadeli by passlarla biraz olsun ateşini düşürebildiler ama artık seçim bitti ve buna gerek yok. O yüzden artacak.
kriz küresel olduğu için bence seçimler fazla etkilemez.
inşallah artar
çünkü dolar düşünce ithalat artıyor. ithalat artınca ihracat düşüyor. ihracat düşünce üretim azalıyor. üretim azalınca fabrikalar işçi çıkarıyor ve millet işsiz kalıyor.
yurtiçi üretime destek için yerli mallarına uygulanan kdv oranı yok denecek kaar az olmalı ve dolar yüksek olmalı diyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme