Şimdi Ara

sizce diyet+spor programım nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 110 kilo 1,78 boy ile diyet+spora başladım.diyetimi kalori takibi olarak yapıyorum.günde 1100-1300 kalori civarı alıyorum.sabahları 2-3 dilim tam buğday ekmek var.akşam ekmek yok.arada kaçamak oluyo ama sporla birlikte 3buçuk ayda 21 kilo verdim.şuanda 89 kiloyum.spor programım şöyle.başlangıçta yarım saat bisiklet.mekik vb karın hareketleri.yaklaşık 1 saat ağırlık antremanı ve tekrar yarım saat bisiklet+10 dk koşu bandında yüksek tempo yürüyüş.görenler daha zayıflama diyor ama hala kiloyum farkındayım.hedef 80e inmek.ancak hala yağlıyım sanırım.göğüs ve göbek bölgem küçüldü ama yine de kötü gözüküyor.açıkcası 21 kilo vermeme rağmen tahmin ettiğim şekle giremedim.atletik olmak değildi tabki beklentim ama göbek göğüs bel bölgem istediğim tahmin ettiğim kadar küçülmedi.önerileriniz nelerdir?

• güncel
  • cevap verecek yok mu arkadaşlar?
  • Ağrlık antrenmanlarına daha çok önem vermelisin, daha fazla protein al.. kısacası artık vücud geliştirmeye başlamalısın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Ağrlık antrenmanlarına daha çok önem vermelisin, daha fazla protein al.. kısacası artık vücud geliştirmeye başlamalısın bence.

tşk ederim.
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysmtnc -- 26 Mart 2014; 13:08:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.