bu şimdi uydurma bi senaryo mu? anlıyamıyorum gerçekten dinolar yaşadımı acaba? ilk başta kendimize bu soruyu sormamız gerekir herhelde
quote:
Orjinalden alıntı: ninis
bu şimdi uydurma bi senaryo mu? anlıyamıyorum gerçekten dinolar yaşadımı acaba? ilk başta kendimize bu soruyu sormamız gerekir herhelde
Biz sorduk. Daha sonra bulunan iskeletlerini görünce gerçekten yaşadıklarına kanaat getirdik. Ama baktık ki şu anda çevremizde dinozor falan yok. Demekki... Evet evet bunlar yokolmuş olmalıydılar. Ve sonunda bu topik açıldı. İşte herşey böyle gelişti @ninis
quote:
Orjinalden alıntı: Target Human
quote:
Orjinalden alıntı: ninis
Biz sorduk. Daha sonra bulunan iskeletlerini görünce gerçekten yaşadıklarına kanaat getirdik. Ama baktık ki şu anda çevremizde dinozor falan yok. Demekki... Evet evet bunlar yokolmuş olmalıydılar. Ve sonunda bu topik açıldı. İşte herşey böyle gelişti @ninis
dev insan iskeleti de bulunmuş bir sitede gördüm acaba eski çağlarda insanlar dinolar kadar büyükmüydü? bu da şimdi kafama takıldı ben en iisi araştıriim
O sadece bir photoshop hilesi. Bir mamut iskeleti üzerine insan kafatasının monte edilmiş hali. Araştırmaya değecek birşey değil.
fotoğraflar delil olarak kullanılamıyor artık çok haklısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme