Şimdi Ara

[SİZCE] Digiturk İptal etmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Digiturk faturam aylık 81 TL geliyor.

Fatura içeriği şöyle ;

http://i.hizliresim.com/0DqVoY.png

Önümüzdeki sezon Lig TV izlemek istemiyorum.

Şimdi iptal edip Teledünya gibi uygun bir şeylere geçmeyi düşünüyorum.

İptal etmek istediğimde yaklaşık 100 TL cayma bedeli çıkıyor.

Sizce iptal etmeli miyim, tavsiyeleriniz var mı ? Teşekkürler

• İptal faxi çekin lig tv olmasada uygun bir şeylerde anlaşırsınız. O hd ücretini almazlar öncelikle. İstediğiniz paketleri de belirleyin ona gore kampanya sunarlar fakat iptal faxi cekmeniz lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, iptal fax'ı çektikten sonra pazarlık yoluna giderler diyorsunuz. Bunu deneyeceğim.
    Aradık, iptal etmek istediğimizi ifade ettik.

Öncelikle 12 TL'lik HD ücret kaldırıldı sizin de söylediğiniz gibi :))

Haziran ve Temmuz ayı için Lig TV ücreti 48 TL'den 20 TL'ye düşürüldü.

Ağustos ayından itibaren yalnızca 22 TL'lik Giriş pakedi ile Digiturk'e devam edeceğim.

Tavsiyeniz için çok teşekkürler
  • Atazade A kullanıcısına yanıt
    tamamen kapat gitsin bence
    Eğer fax gönderirseniz 4 ay film dizi belgesel çocuk kanallarını da hediye ederler.3 ay fatura almazlar , 2 aylık 20 şer lira odeyeceginiz lig tv paketini de tamamen kapatırlar cayma bedeli olmadan.

Hocam telefonda bu şekilde teklifte bulunduklarında geri çeviremedim, işlemleri onayladı karşıdaki kişi.

Şimdi böyle olmuş ;http://i.hizliresim.com/R3YbMG.png

Direkt fax mı göndereyim diyorsunuz .Hocam peki o zaman dediğiniz şeyleri yapmama ihtimalleri de var mı,

blof yapalım derken 100 lira cayma bedeli ödetmesinler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atazade -- 28 Mayıs 2016; 18:53:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bende 1 ana oda 2 yan oda var taahhutleri devam ediyordu.250 liralık ceza çıkıyordu iptalde.Bu perşembe fax çektim cuma aradılar.Ceza bedelini silip yeniden anlaşma yaptilar.Kafadan dediğim 3 ay faturasız 4 ay film,dizi,belgesel,çocuk kanallarını hediye ettiler.Tabi ben hemen hemen tüm paketleri kullandigimdan ve 12 ay kullanmaya devam etmek istedigimden farklı şekilde anlaştım. İptaller her ayın 3 unde olur ve sizi arayıp onay alıyorlar.Faxa yayınların ayın 3 unde kapanmasını belirtin yoksa hemen kapatırlar ama musteri hizmetlerini arayıp ayın 3 üne kadar izlemek istiyorum derseniz açıyorlar ayın 3une kadar.Faxtan sonra 24 saat içinde arama yapıyorlar.Ola ki aramasalar bile ayın 2 si gibi siz arayıp iptalden vazgeçtim derseniz yine bugünkü haliyle devam edersiniz sorun olmaz.

Hocam uzun bi aradan sonra tekrar selamlar ;

O sıra işlerim yoğun olduğu için fax muhabbetiyle uğraşma fırsatım olmadı.

03 Haziran faturam size yukarıda yazdığım şekilde ( Şu şekilde ;http://i.hizliresim.com/WY1ydE.png ) Çıktı.

Acaba şimdi fax çeksem, hazırda çıkmış olan bu fatura üzerinde indirim vb. bir şey uygulayabiliyorlar mı bilginiz var mı ?

Mesela o 20 TL'lik Lig Tv pakediyle ilgili.

Teşekkür ediyorum.
    Merhaba,Digiturk te herşey mümkündür yeterki arayan temsilci yapmak istesin.Siz ödeme yapmadan faxi çekin onlar arayinca dile getirin bu durumu ayarlayabilirler.

• iptal faxı çektikten sonra arayıp iyi teklif sunuyorlar.
  • Hocam Digitürk şu anda sadece Lig TV kanalından dolayı cazip halde. Onun dışında belgesel olsun diziler olsun sinema olsun her ortamda izleyebileceğimiz şeyler. Eğer sizde maçları izlemeyeceğim diyorsanız bence iptal ettirin. Arkadaşlar yazmışlar iptal faxından sonra güzel teklifler yapıyorlar. Ben şahsen kendi kulaklarımla şampiyonlar paketi+ belgesel+HD yayını 15 TL ye verdiklerini duydum. Tercih o noktada size kalıyor.
  • ben de çıkıyorum bu hafta yetti gari

1 - Full Paket + İnternet inanılmaz pahalı
    2 - Dizi taraı çok zayıf. GoT ve True Crime dışında pek bi cacık yok
    3- Ulusal Kanal yok
    4- TRT 4K yok
    5- D-smart 200 tl farkı karşılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.