Şimdi Ara

sizce Devlis buluşmasına gitmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben devlısden birkaç kişi ile buluşacaktım. fakat güvenılır kişiler olduklarından emin değilim. buluşacağım kişi üniversiteye giden bır bayan. internette konuşuyoruz. buluşur çay içeriz falan dıyor. fakat ben güvenemedim fazla. devlis'e üye olan birşaç kişi bana yardımcı olabılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çengelliiğne -- 5 Mart 2013; 15:06:02 >

Şimdilik bu tarz örgütlere katılman uygun değil, başkalarının yönlendirmelerine maruz kalabilirsin.

Bunlar şahsi görüşlerimdir.

Buluşucağın insan gerçekten devlis'tense bir sıkıntı olmaz, çayınızı içer sohpet edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tutkaal

Daha çok küçüksün, bu işler çok karışıktır. Aklın biraz ermeye başladığı zaman daha doğru kararlar alıcaksın.

Şimdilik bu tarz örgütlere katılman uygun değil, başkalarının yönlendirmelerine maruz kalabilirsin.

Buluşucağın insan gerçekten devlis'tense bir sıkıntı olmaz, çayınızı içer sohpet edersiniz.

çok teşekkürler görüşleriniz için. annemde aynısını dıyor. tamam buluşup çay içerim sadece

Orijinalden alıntı: Powerless

bayan güzelse git bi şey olmaz

• Eğer o 98'de doğan sensen şunu bil ki bu yaş çok erken. İlgin varsa oku idrak et vakit gelince istediğin düşüncenin peşinden gidebilirsin. Sağlıklı temellere dayandır düşüncelerini ki bu temeller okumakla atılır. Buluş asla buluşma demem ama seni cezbedecek ve başkalarının fikrinin gölgesi olacağın hareketleri yapmaktan kaçın. (Bu dediğim her görüş için geçerlidir.)

Not : Milliyetçi bir insanım.

Orijinalden alıntı: karenjanov

Eğer o 98'de doğan sensen şunu bil ki bu yaş çok erken. İlgin varsa oku idrak et vakit gelince istediğin düşüncenin peşinden gidebilirsin. Sağlıklı temellere dayandır düşüncelerini ki bu temeller okumakla atılır. Buluş asla buluşma demem ama seni cezbedecek ve başkalarının fikrinin gölgesi olacağın hareketleri yapmaktan kaçın. (Bu dediğim her görüş için geçerlidir.)

Not : Milliyetçi bir insanım.

evet bu konuları çok araştırıyorum. birşeyi bilmeden konuşmak en kötü cahilliktir
  • Anarşistmi olacan ?

• Dil tarihte 1 sene gecirdim ilk sorduklari sorular ailen ankarada mi sana yakin ailenden bir kisi var mi vs. sormalarinin sebebi eger biriyle iletisimin iyi degilse seni kendilerine cekmeleri is buyurmalari kolay oluyor fakirsen birseyler alip yemek ismarliyorlar goz boyuyolar sonra posu tak turk bagragini yere at ! Kac kisiyi boyle kandirdiklarini gordum bulasmayin bir kere yararli bir is yaptiklarini gormedim ya bi yerleri kirip dokerler yada bagirirlar surekli baska bi halt yok

Xbox live gamertag: Paradox1178
  • +Nasihat mod on

-Abicim hiç bir şeyi kendin görmeden kendin okumadan o konu hakkında araştırmadan bir iş yapma. Her zman oku araştır doğrumu yanlışmı , başkalarının düşüncesine kanıp sürüdeki koyunlara +1 olarak katılma . bu sol içinde sağ içinde geçerli. her zaman kendi öz düşüncenle iradenle karar ver.

+nasihat mod off

+konu dışı mod on
    Güzelse git tabi

+konu dışı mod off.
  • Hiç girme kullanılırsın ama anlamazsın

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Anarşistmi olacan ?

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Kurşun

Daha çok küçüksün, bu işler çok karışıktır. Aklın biraz ermeye başladığı zaman daha doğru kararlar alıcaksın.

sen 15-17 yaş arasında insan hiçbir şey bilmez çocuk o, sokakta oynasın diyorsan ben de sana orada dur derim. ne yani, sen hayatın anlamını 30 yaşına gelip çözdün mü de 15 yaşındaki genç ne anlar diyorsun? onlar çocuklar evet doğru, ama düşünce ikliminin ortasında bir ideolojiyi belki çok şey bilmeden sezgisel olarak doğruluğuna inanıp benimsemişlerdir. kimsenin onları zorla tuttuğu yoksa-ki yoktur, yarın bundan vazgeçerler ya da daha ateşli biçimde sol görüşlü olmaya devam ederler.

• Aslolan Türklüktür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gittğin yerde piyon olarak kullanırlar bu her siyasi parti her görüş için geçerlidir sana gaz verirler egolarını okşarlar sana ihtiyacımız var senin gibiler azaldı derler senin totoları ikiz kuleler gibi kaldırırlar sonra ufaktan görev vermeye başlarlar senin gibi kaliteli arkadaşların varsa getir diye sonra dava dava diye bir yola koyarlar senin gibi safları gördükçe bir tek ben değilmişim doğru yoldayım sanarsın bu gün olmaz yarın olmaz ertesi gün soluğu karakolda ifade verirken alırsın hayatını karartırsın sicilin bozuldumu bitti
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.