Şimdi Ara

Sizce değer mi? (Diş konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Direk konuya geçeyim bugün diş taşı temizliği için dişçiye gitmiştim. Hazır gitmişken bir problemim daha vardı onu da sorayım dedim.

Yaklaşık 6 sene önce yüz üstü düşerek ön kesici dişlerimden birini %70 oranında kırdım ve sonrasında kanal + implant tedavisi ile yapay diş yapıldı.

Seneler içerisinde ise ön 2 dişimin arasında boşluk oluştu ve görüntü olarak biraz rahatsız ediyor. Çok belli olmuyor tabi. Dişçi buna bakınca 2 seçenek belirledi:

1) Diş teli yapabiliriz, tabi şimdi bir şey söyleyemeyiz; fakat aşağı yukarı en az 1 sene kalır ve 8 - 10 bin arası tutar.

2) Ön 4 dişe kaplama yaparız (çene ve diş yapıma bakarak 4 olarak belirledi). Önce dişler inceltilir sonra kaplama yapılır. Yaklaşık 1 haftalık bir işlem ve 3.200 - 4.000 lira civarı tutar.

Dişçi bana 2. seçeneği önerdi sebebi işse yapay bir dişimin olmasından dolayı diş teli o dişi bozabilirmiş ve sonrasında yeniden kaplama yapmamız gerekebilirmiş.

Benim aklımı karıştıran konu ise 1 tane diş boşluğunu kapatmak için ekstradan 3 tane sağlam dişimin üzerinde oynama yapmaya değer mi? Sonuçta inceltilip kaplama yapılacak ve eskisi kadar sağlam olmaz diye düşünüyorum?

• up

• Konu hakkında bilgim yok ama geçmiş olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4233D93C7 -- 28 Ağustos 2020; 12:48:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Konu hakkında bilgim yok ama geçmiş olsun hocam.

Sağol hocam, açıkcası tek dişlik bir olay gidip 600-700 neyse parasını verip bir günde hallederim diyordum. Hiç de beklediğim gibi çıkmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    sizce fazla mı istiyorum...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.