Şimdi Ara

SİZCE DE MANTIKLI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, yahu cok olmasa da oldugunda adamın canını sıkan bi durum var. pick ekranında adam istediği hero yu secemediğinde trollemeye başlıyor bi de utanmadan "some1 quit or i troll" diyor.. işte benim de aklıma gelen ki ilk ben bulmadım bu fikrri yapılmış örnekleri muhakkak vardır, pick ekranında oyundan atma gibi bi şey olamaz mı? mesela hon' da oyunun içinde atıyosun oy birliğiyle burda seçme ekranında atamaz mıyız? tamam trolliyecek adam oyunun içinde de yapar trollüğünü ama işte karakter secme ekranında yapıldıgında baktın kimse cıkmıyo sen cıkıyosun ki normal game de bile yapsan 5 dk beklememek durumunda kalıyosun ve bu da adamın asabını bozuyor maalesef..

az önce adam sona secti utanmadan smite secti bi de cıkın yoksa trollerim diye tehdit ediyo kesin 10 yaşında bi bebedir ama işte cıktım bende ne yapayım yani

• o zaman herkes birbirini şikayet eder bir türlü oyun başlamaz.Zaten şu yeni sistemle bile zor giriyoruz :(.Fikrin iyi ama Troller her zaman Troller bu sözümü de unutma
  • Öyle birşey olduğunda normal ise oyunu başlatıp farklı bir pencereye geçiyorum sadece.20 dakika sonra falan geri bakıyorum
  • bunun "mid or feed" versiyonuda var. istediği champ. alamayınca afk gidip oyunu zehir eden var. premade girdiğim herif istediği champ alamadığı için bana ana arat sövüp oyunun ortasında çıkmıştı. ve report hiçbirşeye yaramıyor. adam akıllı ceza gelmesi lazım.
  • sana daha iyi bir çözüm: neden sadece adamın istediğini yapmıyorsunuz?
  • adamın istediği derken dostum mesela bugün olan şey şu, biri girdi girer girmez diana pickledi ardından bizim eleman manalı bi "..." koydu sonra sona pickledi ve smite ssecti şimdi biz bu adamın istediğini nasıl yapalım bi şey yazmadı, etmedi sonrası da malum işte tamam cok basit bi durum aman canım 5 dk da bekleyiver diyeceksiniz ki zaten öyle oluyo ama insanın da canını sıkıyor yani.
  • Ben "Eğer biz kaybedersek sende kaybedersin" diyorum, düzeliyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ordaki sonalardan biri ben olabilirim :) oyuna girdiğim gibi 3 ap instalock + herkes mid diyince ben de ok 5 mid i will troll vs. yaziyorum.böyle insanlar yüzünden neden 5 dakikami kaybedeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladığım kadarıyla herkes kaderine razı :D ve trollerle yaşamaya alışmış :D bizim de elimiz mahkum artık :D vakit ayırdığınız için teşekkürler
  • her oyuna girdiğinde metaya uymayan çalışanları görüyorsun değil mi.( 2 solo - jungler ve duo bot lane ) çoğu kişi oyunu taşıyacağını düşündüğü için support harici rollere yöneliyor hal böyle olunca sen support oynamak istemeyip başka rol picklediysen bir başkası niye support oynasın?belki adam günde 2-3 maç oynayabilecek bu kişi mecbur mu sen istediğin rolu oynayacaksın diye support oynamaya?
    * support çoğunluğun oynamak istemediği rol olduğu için örneklenmiştir
  • Güzel düşünce oy birliğiyle atılması ama genelde troll pick seçenler ve sona (soraka da olur örnek olsun diye dedim) seçip smite alanlar zaten kendi çıkacaktır aradan bir sazanın atlamasını bekliyor sende hemen çıkmışsın saniye bitikten sonra hemen girmiyor ki oyuna bekle biraz adam çıkmadıysa çıkarsın sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 8 Ağustos 2012; 3:55:14 >
  • güzel kardeşim locklardan sonra son bi 10 saniye sayıyor ya hani, o son 10 saniyedeyken başlamasına 2 saniye kala cıktım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakican88 -- 8 Ağustos 2012; 4:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

her oyuna girdiğinde metaya uymayan çalışanları görüyorsun değil mi.( 2 solo - jungler ve duo bot lane ) çoğu kişi oyunu taşıyacağını düşündüğü için support harici rollere yöneliyor hal böyle olunca sen support oynamak istemeyip başka rol picklediysen bir başkası niye support oynasın?belki adam günde 2-3 maç oynayabilecek bu kişi mecbur mu sen istediğin rolu oynayacaksın diye support oynamaya?
    * support çoğunluğun oynamak istemediği rol olduğu için örneklenmiştir

yok sevgili kardeşim, hani asıl olan o senin anlattığın durum evet ama benim olay tam olarak oyle değildi troll pickin yaşadığım ve aslında sıklıkla karşılaştığım durum başka, adam istediğini alamayınca başlıyo trole ve senin benim gibi adamların 5 dksını yiyor, tamam belkide o 5 dk onun için önemli ama bizim içinde önemli ve sen de karşılaştıgında böyle bi durumla eminim sinirin bozuluyordur özelliklede baktın kimse cıkmıyor ve sen cıkmak zorunda kaldıgın zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakican88

adamın istediği derken dostum mesela bugün olan şey şu, biri girdi girer girmez diana pickledi ardından bizim eleman manalı bi "..." koydu sonra sona pickledi ve smite ssecti şimdi biz bu adamın istediğini nasıl yapalım bi şey yazmadı, etmedi sonrası da malum işte tamam cok basit bi durum aman canım 5 dk da bekleyiver diyeceksiniz ki zaten öyle oluyo ama insanın da canını sıkıyor yani.

onlardan bahsetmiyorum mid or afk diyen adama midi vermezsen burada qq yapma orada seninde hatan var ufakta olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

Orijinalden alıntı: bakican88

adamın istediği derken dostum mesela bugün olan şey şu, biri girdi girer girmez diana pickledi ardından bizim eleman manalı bi "..." koydu sonra sona pickledi ve smite ssecti şimdi biz bu adamın istediğini nasıl yapalım bi şey yazmadı, etmedi sonrası da malum işte tamam cok basit bi durum aman canım 5 dk da bekleyiver diyeceksiniz ki zaten öyle oluyo ama insanın da canını sıkıyor yani.

onlardan bahsetmiyorum mid or afk diyen adama midi vermezsen burada qq yapma orada seninde hatan var ufakta olsa

Oyuna mid or afk mantığıyla giren adam mid oynasa bile feedler.
  • 3-4 troll beraber girerse? Sonra sen tek giricen atıcaklar seni direk. Öyle şey olmaz.
  • Sert cezalar gelmeli boylelerine. Mesela hesapta en cok oynanan 6300ip lik heroyu geri alip ustunede 1 hafta ranked cezasi, ikincisinde 1 ay ranked cezasi gibi seyler yapilsa guzel olur. Ban pek cozum degil 1 gun ban yerim oynamam nolacak diye bakiyor herkes ve cogunlukla bu basta yapilan troller ve zorlama pickler oyun sonu unutuluyor reportlanmiyor. Soz konusu emek verip ip harcanan birsey olursa insanlar tirsabilir. Yada runelar geri alinir vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brisingr

o zaman herkes birbirini şikayet eder bir türlü oyun başlamaz.Zaten şu yeni sistemle bile zor giriyoruz :(.Fikrin iyi ama Troller her zaman Troller bu sözümü de unutma

Niye?
    Votekick'e süre konulabilir. Bir oyuncu 30 dakikada 2'den fazla votekick yapamaz mesela. Böylelikle abuse edemezler sistemi.
  • Bence en mantıklı çözüm wowda dungeon sırasına girer gibi olucak. Herkes en fazla 3 rol seçebilecek atıyorum que dediğinde orda please pick your role yazıcak. Sende mid top bot ya da jungle seçiceksin işte. Ama bunu normal gamede yapmamak lazım. Adı üstüne normal game. Meta kullanılması zorunlu değil ama rankedlarda böyle olmalı. O zaman herkes istediği rolde oynar ve mid or afk derdi kalmaz. Meta her ne kadar oyunun resmi olarak içinde olmasa da spotlightlarda i play as jungler i play as support deniyorsa içine işlemiştir bu meta. O yüzden bunlar dikkate alınıp buna göre sıraya girilmeli. (ayrıca riot team de maçlarında bu metaya uyuyorlar demekki meta resmi olarak işledi)

edit: daha detaylı anlatmak gerekirse (biri riota yazar uğraşıp diye kendimce oluşturduğum detayları anlatıyorum):

wow bilenler için sistem birebir aynısı. Tek farkını aşağıda belirticem, bilmeyenler için ise ister solo ister 5 kişi olun her invite alanlar rollerini belirliyor başlatılmadan sıraya girme. 2-3 kişi birlikteyse aynı rolu seçince sistem uyarıyor. Herkes rolünü seçince sıraya girebiliyosun. 5 rolden en fazla 3 tane seçebiliyorsun. (mid-support-ad gibi.) bu 3ünü seçince de support azlığından yüksek şansla support oluyorsun. İşte wowdaki farkı burda (wowda hunterla healer rolu seçilmiyor haliyle) support seçtin diye riotun belirlediği supportları seçmek zorunda değilsin. İster annie support ister sona support alırsın. que sırası uzasa da daha kaliteli oynanır. Ve diğer bir getirisi ise belirttiği rolde oynamadığı için reportlayabilirsin artık. Adam support seçmiştir çabuk girmek için fakat sonra solo top herosu alıp trollerse report hakkı olucak. (şuan ister 4 kişi aşağı lanede gitsin ister 5 kişi jungle reportlayamazsın. Ki saçma da sonuçta oyun isteyen istediğini yapar.) tekrar diyorum bu ranked gamelerde olabileceği için daha ciddi kılar durumu. Diğer bir avantajı ise rolünü girmeden önce belirleyebilceğin için chat ekranında heyecanlar kavgalar stressler mid or afk cılar olmayacak ve tabi önceden seçilmiş rune pagelerin sayesinde de 2 rune page sana gayet yeterli olucak. Belki bu sayede oyun sonu beklemelerin süresi kısaltılarak quedaki beklediğin süre biraz amorti edebilir. Ayrıca seçerken swap awailable tarzı bir buton olabilir ve bu butonu seçenler champion seçim ekranında rollerini değiştirebilecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snshyn -- 8 Ağustos 2012; 6:42:21 >

• Şu yeni sistemde bile adamlar Trollemek için Accept'e basmıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.