Şimdi Ara

Sizce Cristiano Ronaldo hayatından memnun mudur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
3
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Orijinalden alıntı: iamsick

quote:

Orijinalden alıntı: Easx

Eğer futbolu sadece para için yapmıyorsa kariyerinin zirvesindeki bir insanı ancak bir dişi mutsuz edebilir

Bır dısımı. Sence kac dısı vardr onun hayatnda

Dişi derken arkadaş diş ağrısından bahsetmiş.
    yersen

hayır kadınlardan bahsettim.
    Hayatında kaç kadın olduğunun bir önemi yok isterse hergün 10 kişiyle yatsın aklınız fikriniz sekse çalışmasın.

Bu adam sevdiği bir işi yapıp dünyanın parasını kazanıyor dünyada maddi olarak herşeye ulaşmış durumda.
    Ailesinden yada bir kadından başka birşey mutsuz edemez diye düşünüyorum.
    Herhangi bir yakının sağlık sorunu, duygusal olarak birine aşırı bağlanması anne babasının ölmesi vs ancak böle şeyler üzer insanı. Başka neye üzülücek. Çocukları olsa onlarla ilgili mutsuz olabilir belki. Belki vardır çocuğu futboldan nefret ederim. Öylesine konuyu girince yazayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: delypoyraz

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

quote:

quote:

Cevabı açık ve net değil mi ?
    Bir yere zincirlenmiş durumda,tam olarak özgürce yaşayamıyor.Futbolda emeklilik yaşı gelene kadar top koşturmak zorunda.
    O kadar parası malı mülkü varken bir ömür yetecek mülkü varken neden hala çalışıyor ?

Hayatımda gordugum en Saçma yorum

Saçma yanını söyle açıklayayım

Heryeri saçma neyini aciklican sacmalamissin resmen

Hıhı tamam öyle diyorsan öyledir
    İllaki uzun uzun yazı yazacağım yoksa anlamıyor bazı kişiler.Neyse senle uğraşamam işim gücüm var.

Ulan kafayı çalıştır biraz kaç tane okul yaptırıyor kaç tane vakıf a katkısı var o adamın onun maneviyati yeter. Sağlık sorunu olmadığı müddetçe kimse bana mutsuz olduğunu kanitlayamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

quote:

Eğer futbolu sadece para için yapmıyorsa kariyerinin zirvesindeki bir insanı ancak bir dişi mutsuz edebilir

Dişi derken arkadaş diş ağrısından bahsetmiş.
    yersen

hayır kadınlardan bahsettim.
    Hayatında kaç kadın olduğunun bir önemi yok isterse hergün 10 kişiyle yatsın aklınız fikriniz sekse çalışmasın.

Bu adam sevdiği bir işi yapıp dünyanın parasını kazanıyor dünyada maddi olarak herşeye ulaşmış durumda.
    Ailesinden yada bir kadından başka birşey mutsuz edemez diye düşünüyorum.
    Herhangi bir yakının sağlık sorunu, duygusal olarak birine aşırı bağlanması anne babasının ölmesi vs ancak böle şeyler üzer insanı. Başka neye üzülücek. Çocukları olsa onlarla ilgili mutsuz olabilir belki. Belki vardır çocuğu futboldan nefret ederim. Öylesine konuyu girince yazayım dedim

Yalnis hatirlamiyorsam Ronaldo'nun cocugu vardi.

• Onu bunu bilmem de adam gibi adam Ronaldo.
  • Huzur islamda.

• ronaldonunki
     Sizce Cristiano Ronaldo hayatından memnun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 10 Nisan 2013; 19:09:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Bir yere zincirlenmiş durumda,tam olarak özgürce yaşayamıyor.Futbolda emeklilik yaşı gelene kadar top koşturmak zorunda.
    O kadar parası malı mülkü varken bir ömür yetecek mülkü varken neden hala çalışıyor ?

Saçma yanını söyle açıklayayım

zeki insan (!) adam sevdiği işi yapıyor, mesela ben futbolu sevsem ve ronaldo gibi yetenekli olsam hatta onun yerinde ben olsam, para kazandıktan sonra oynamayı bırakmam ki, ne yapayım? paraları biriktirip evimde oturup yiyip içeyim mi? bu mudur hayat? adam ne güzel sevdiği mesleği de yapıyor parasını da kazanıyor.

• quote:

quote:

32
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralonur1998

quote:

quote:

32

20 lik dişini çktirmiş diyorlar.
  • seneye galatasaraya gelse daha çok zevk alır futboldan
  • yani yazdığın şey o kadar saçma ki adam oynamaya mecbur olduğu için futbol oynamıyor bunu zaten 1 kere bile ronaldoyu izlemiş bir insan bile bilir şuan o sözde zincirlenmiş adamı özgür bıraksan gene top koşturur söylediklerinle zaten kendi cevabını vermişsin. O kadar parası malı mülkü varken bir ömür yetecek mülkü varken neden hala çalışıyor ?
  • quote:

Konuyu gene dine getirdiniz bravo.

mutluluk manevi bi kavram olduğundan dolayı maddiyata gelmesi bekelenemezdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bilesiniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. Ra'd, 28

Adam cevabı vermiş dağılabiliriz. (Ateyiz değilim dalga geçmek gibi bir niyetim yok. Bir müslüman olarak cevabıni beğendim.)

• Kesinlikle memnundur benim halimi görse valla kesin futbol topu olmaya bile razı olur

• Sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

/>

• Dini maneviyat dışında sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Sanmıyorum

/>

• quote:

quote:

Aynen öyle.

Adam bizim gibi sevmediğimiz işi yapmak zorunda kalmıyor,zorla mı futbolcu oldu ?
    Adam kendi seçimini yaptı , yeteneğide var bu işin en iyisi oldu daha ne istesin ayrıca niye sıkılsın adam zaten özgür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.