Şimdi Ara

SİZCE BU XBOX 360 ALINIR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox 360 alıp microsoftun ailesine katılmaya karar verdim. fakat tek başıma kimseye sormadan alıpda sonradan pişman olmak istemediğimden buradaki tecrübeli arkadaşlara sormaya karar verdim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox-360-stingray-e-plus-1-tb-hafiza-plus-jtag-plus-agzina-kadar-oyun-dolu-165759984/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox-360-slim-1-tb-hafizali-jtagli-100-lerce-oyun-ful-plusfull-163800037/detay

Madem bu alet sıfır bu elemanlar nasıl JTAG yapabiliyor(bildiğim kadarıyla jtag korsan oyun oynama yolu)

Madem bu alet sıfır 1. linkteki adam aletin içinin resmini çekmiş.

Hadi onu geçtim 3k olmaz ve 1 sene idare edermi ? alınır mı ?

• bugra116 B kullanıcısına yanıt
    Yani jtag yapıp paketliyor. Jtaglı şekilde tabiki satılmıyor :) Ama baktığın firma güvenilir bir firma.

Aletin içi açılmadan maalesef jtag olmuyor. Nerden alırsan al yeniden paketlenmiş oluyor. Ama işin güzel yanı şu, jtaglı alırsan eğer 2 yıl garantili olacak. Jtag takılı verdikleri için birşey diyemeyecekler. Sonradan jtag yaptırırsan adamın şöyle bir lüksü oluyor ' Ben sapasağlam verdim sen gittin içine müdahale ettin kullanıcı hatası garantiye girmez. ' O konuda şans veriyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Yani jtag yapıp paketliyor. Jtaglı şekilde tabiki satılmıyor :) Ama baktığın firma güvenilir bir firma.

Aletin içi açılmadan maalesef jtag olmuyor. Nerden alırsan al yeniden paketlenmiş oluyor. Ama işin güzel yanı şu, jtaglı alırsan eğer 2 yıl garantili olacak. Jtag takılı verdikleri için birşey diyemeyecekler. Sonradan jtag yaptırırsan adamın şöyle bir lüksü oluyor ' Ben sapasağlam verdim sen gittin içine müdahale ettin kullanıcı hatası garantiye girmez. ' O konuda şans veriyor yani.

İnan bu cümleler kafamı bir rahatlattı :)

Hiçbir zaman oyunları yüksek fps oynamak nasip olmadı laptop sevdiğim için. Ps1 ve psp(2013te aldığım için hevesimi gidermedi oyunlar epey eski oynadığım oyunlar) bu ilk olacak epey heyecanlıyım. bide the last of us xbox için yok demi:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aslında xbox 360 tan çok yüksek fps beklemek yanlış bir durum. Ama karşılaştırdığın şeylere göre muazzam bir tat alacağın kesin. Psp bende de var aslında onu grafiksel açıdan yorumlamak çok yanlış olur çünkü çağının ötesinde bir aletti. Tabi zamanı geçtiği için şimdi çok sıradan bir alete dönüştü :)

Ne yazık ki yok :)
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni konu açmak istemedim.Hatırlarsınız belki XBox 360 almak istediğimi söyleyince bana yardım etmiştiniz.One'ımın yanına XBox 360 alsam,kaç yıl daha gideri var dersiniz 360'ın? Birde konsollar bildiğim kadarıyla uzun ömürlü oluyorlar,sizce 2 sene sonra 360'ı satmak istesem çok zarar eder miyim?(Şimdi 500 tl verdiğimi varsayalım)
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Yani sanmıyorum fiyat çok düşmezde alıcı bulmak zorlaşabilir. Korsan kullanacaksanız size sınırsız oyun vaad ediyor xbox 360, çünkü şu anda başlasanız günde 3-4 saatten bana göre oynanması mutlaka gereken oyunları 1-2 yılda bitiremezsiniz. Xbox one da da 1-2 oyun alıp multiplayer oynarsınız. Yine işinize yarar ikisini de sürekli kullanabilirsiniz.
  • quote:

Aslında xbox 360 tan çok yüksek fps beklemek yanlış bir durum. Ama karşılaştırdığın şeylere göre muazzam bir tat alacağın kesin. Psp bende de var aslında onu grafiksel açıdan yorumlamak çok yanlış olur çünkü çağının ötesinde bir aletti. Tabi zamanı geçtiği için şimdi çok sıradan bir alete dönüştü :)

Ne yazık ki yok :)

Şu snlik kasmalar olmuyosa problem yok. O çok can sıkıcı bi durum halbuki oyununa bak demi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    12 ay önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yok canım ps3 ten daha iyi o konuda. Gerçi psp de de hiçbir oyunda olmuyordu da neyse :D

Konsolların yararı o, kasma donma çok nadir oluyor. Oyun çok ağırsa ve cihaz ısındıysa nadirde ıksa çok küçük şeyler olabilir özellikle son sene çıkan oyunlarda :) Ama normal kullanımda için rahat olsun sorunu yok.
  • quote:

Yok canım ps3 ten daha iyi o konuda. Gerçi psp de de hiçbir oyunda olmuyordu da neyse :D

Konsolların yararı o, kasma donma çok nadir oluyor. Oyun çok ağırsa ve cihaz ısındıysa nadirde ıksa çok küçük şeyler olabilir özellikle son sene çıkan oyunlarda :) Ama normal kullanımda için rahat olsun sorunu yok.

Benim psp brick,yaptırmadım. The last of us ı çok beğenmiştim ama yapacak birşey yok. Watch dog var sanırım onu denemek istiyorum. :)

Edit: Psp 1003 g1 fattı ağır ve slimden güzeldi :) oyun açılış bootunu değiştirmek istemiştim. Psp kapadım sonra bidaha açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra116 -- 28 Mayıs 2014; 23:13:09 >
    GTA 5 emin ol daha güzel Watch dogs tan. Ps3 tekinden daha stabil çalıştığını söyleyebilirim Gta nın, takılmalar çok daha az. Görüntü kaliteside xbox 360 ta görebileceğin en iyilerden.

The last of us u oynamak banada nasip olmadı ne yazıkki ama çok gameplay izledim. Gerçekten çok güzel bir oyun ps3 ün bana göre en iyi oyunu. Ama 10-15 saatlik bir oyun içinde 2-3 yıl kullanacağım bir makinada karar değiştirmem diye düşündüm, xbox a yöneldim :)
  • quote:

GTA 5 emin ol daha güzel Watch dogs tan. Ps3 tekinden daha stabil çalıştığını söyleyebilirim Gta nın, takılmalar çok daha az. Görüntü kaliteside xbox 360 ta görebileceğin en iyilerden.

The last of us u oynamak banada nasip olmadı ne yazıkki ama çok gameplay izledim. Gerçekten çok güzel bir oyun ps3 ün bana göre en iyi oyunu. Ama 10-15 saatlik bir oyun içinde 2-3 yıl kullanacağım bir makinada karar değiştirmem diye düşündüm, xbox a yöneldim :)

Bende bugün oyunların ps3/xbox360 karşılaştırması izledim(arada xbox one ile ps4e de kaydı gözüm :)) xbox grafik açısından daha iyi gibi renkler daha canlı. Özellikle Watch dogs. Gta 5 de izledim ps3 arada fps 25 24 oluyor xbox 28-30 tan şaşmıyor :)

Xbox one ve ps4 e bakarsan xbox 360 a dönüş biraz zor olabilir, tavsiyem pek bakma :D

Xbox 360, ps3 ten daha stabildir. Ps3 ün en sağlam ve fps düşüşü olmayan oyunları exclusive oyunlarıdır ki zaten onlarda sorun olması çok saçma olurdu heralde :). Ama Red Dead Redemption ve GTA 5 gibi oyunlarda ps3, xbox 360 gibi sürekli aynı çizgide devam edemiyor.

İlk mesajında bazı yerleri cevaplamamışım, 3k çoktan bitti rahat ol, yeni konsol alacaksan 3k düşünme bile :) 1 seneden çok daha fazla gider düzgün kullanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 28 Mayıs 2014; 23:37:39 >
  • quote:

Xbox one ve ps4 e bakarsan xbox 360 a dönüş biraz zor olabilir, tavsiyem pek bakma :D

Xbox 360, ps3 ten daha stabildir. Ps3 ün en sağlam ve fps düşüşü olmayan oyunları exclusive oyunlarıdır ki zaten onlarda sorun olması çok saçma olurdu heralde :). Ama Red Dead Redemption ve GTA 5 gibi oyunlarda ps3, xbox 360 gibi sürekli aynı çizgide devam edemiyor.

İlk mesajında bazı yerleri cevaplamamışım, 3k çoktan bitti rahat ol, yeni konsol alacaksan 3k düşünme bile :) 1 seneden çok daha fazla gider düzgün kullanımda.

Zaten oyle bi ikilem yaşadım 1ay daha bekleyip bunlardanmı alsam diye ama. Orjinal oyunla uğraşmak istemiyorum. Siteden sipariş et kargo bekle falan. Xbox 360 isteklerimi fazlasıyla karşılar. Kutuyu açmadan önce mutlaka buraya yazacağım. :). Fişe takıp o guç duğmesine basmama çok az kaldı. Heyecanımıda sozlere dokemiycem:)

Burdaki herkese elimden geldiğince yardım ediyorumda şu xbox ı almak bana bi nasip olmadı :D Hayırlı olsun şimdiden :)
  • quote:

Burdaki herkese elimden geldiğince yardım ediyorumda şu xbox ı almak bana bi nasip olmadı :D Hayırlı olsun şimdiden :)

İnşallah sanada nasip olur :) birsorum daha olacak
    Şimdi internetten oyunu indirdim jtagrip. harici yada xboxu herneyse usb ile pcye bağladım ve atmaya hazırım. burada ne işlem uygulanıyor. yani neresine atıyoruz.
    bununla ilgili bilgi verirsem çok sevinirim. Senin de başını ağrıttım sabah akşam.
    Çekinmeden herşeyi sorabilirsin, zaten burda olmamızın sebebi yardımlaşmak, lafı olmaz :)

Şimdi şöyle anlatayım. Bazı oyunlar var, yükleme şekilleri farklı ( GTA 5, Watch Dogs, Battefield 3 vs. ) bunlar oyununa göre değişiyor. Ama normal yükleme şeklini soruyorsan, çok kolay. Harici harddiskte Games klasörü açıyorsun, indirdiğin oyunu rip haline getiriyorsun ( bir program yardımı ile gerekirse bunuda anlatırım ) ve oluşan klasörü Games e atıyorsun.

Oyunların birçoğu böyle atılıyor ama son nesil oyunlar xbox 360 ı zorladığı için 2 ve ya 3 disk şekline getiriliyor ve rgh de atarken bazı şeyler gerekiyor. Onlarda sabit bir durum yok, oyundan oyuna değişiyor. Oyunu indirdiğinde anlatırım sorun değil :)

Birde 1 kereye mahsus olmak üzere xbox a Games klasörünü tanıtıyorsun, buda zaten çok kolay birşey :)
  • quote:

Çekinmeden herşeyi sorabilirsin, zaten burda olmamızın sebebi yardımlaşmak, lafı olmaz :)

Şimdi şöyle anlatayım. Bazı oyunlar var, yükleme şekilleri farklı ( GTA 5, Watch Dogs, Battefield 3 vs. ) bunlar oyununa göre değişiyor. Ama normal yükleme şeklini soruyorsan, çok kolay. Harici harddiskte Games klasörü açıyorsun, indirdiğin oyunu rip haline getiriyorsun ( bir program yardımı ile gerekirse bunuda anlatırım ) ve oluşan klasörü Games e atıyorsun.

Oyunların birçoğu böyle atılıyor ama son nesil oyunlar xbox 360 ı zorladığı için 2 ve ya 3 disk şekline getiriliyor ve rgh de atarken bazı şeyler gerekiyor. Onlarda sabit bir durum yok, oyundan oyuna değişiyor. Oyunu indirdiğinde anlatırım sorun değil :)

Birde 1 kereye mahsus olmak üzere xbox a Games klasörünü tanıtıyorsun, buda zaten çok kolay birşey :)

Aynı psp gibi .iso ları ISO klasörü yerine Games klasörüne atıyoruz. tamam saol bu arada satın alma tarihim 15 haziran kesinleşti. para konusunda eksiğim vardı ve ailemle konuşup hallettim. Şimdi bu sınav olaylarını falan annemede söylemediğim için karneyi bekliyorlar. karnede istenildiği gibi olduğu için kısmetse 15 haziran günü kızılaya gidiyorum.

- Bu arada kafamda ne kadar soru işareti varsa hallettin. İnşallah sanada XBox One almak nasip olur. :)

Benimde 17 haziran xbox 360 alım tarihi :) İlk bitirilecek tonla oyun var xbox 360 ta, sonra xbox one ya da ps4 duruma göre artık.

Evet evet öyle diyebilirim. Sadece psp de indirdiğin gibi atıyordun (korsanda psp den kolayı yok :) ) burda iso yu, klasörlü birşeye çevirip atıyorsun. Neden bunu yapıyoruz dersen, fat 32 formatı tek bir dosyayı en fazla 4 gb halinde atma imkanın var. Hal böyle olunca 7-8 gb isoları başka formatlarda atmak gerekiyor. 1-2 yöntem geliştirilmiş, ben rip yapmanı öneririm. Hem kolay hem de bazı oyunlara türkçe yama imkanı mevcut. Aldığında hallederiz zaten bu işleri :)
  • Bende 1 ay sonra filan almayi dusunuyorum jtagli tabi
  • quote:

Benimde 17 haziran xbox 360 alım tarihi :) İlk bitirilecek tonla oyun var xbox 360 ta, sonra xbox one ya da ps4 duruma göre artık.

Evet evet öyle diyebilirim. Sadece psp de indirdiğin gibi atıyordun (korsanda psp den kolayı yok :) ) burda iso yu, klasörlü birşeye çevirip atıyorsun. Neden bunu yapıyoruz dersen, fat 32 formatı tek bir dosyayı en fazla 4 gb halinde atma imkanın var. Hal böyle olunca 7-8 gb isoları başka formatlarda atmak gerekiyor. 1-2 yöntem geliştirilmiş, ben rip yapmanı öneririm. Hem kolay hem de bazı oyunlara türkçe yama imkanı mevcut. Aldığında hallederiz zaten bu işleri :)

aynen ya zaten böyle konuştukça her aklıma geldiğinde "off daha çok gün var" demeden olmuyor. 17 haziran ;) artık konuşuruz o zaman.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.