fiyat olarak birbirlerine çok yakınlar benim istediğim işlemci nin birkaç derece daha soğuması ve gürültüden kurtulmak, tabii ki birazda estetik :D
overclock olayına gelirsek işlemciyi 3.2 ghz den fazla almayı pek düşünmüyorum ama stabilize için biraz düşürebilirim
cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
TİTAN FENRİR
İYİ GÜZEL AMA BİRAZ GÜRÜLTÜCÜ BENİM İÇİN
İ7 için Kesinlikle 1. si Akasa Nero yu tavsiye ederim. ben bundan kullanıyorum ve işlemcimin sıcaklığı 24C-25C aralığında. ben çoook memnunum TAVSİYE EDERİM.üstelik rahatsız edecek kadar gürültülü de değil
Tabiki Akasa
quote:
Orijinalden alıntı: sft67
İ7 için Kesinlikle 1. si Akasa Nero yu tavsiye ederim. ben bundan kullanıyorum ve işlemcimin sıcaklığı 24C-25C aralığında. ben çoook memnunum TAVSİYE EDERİM.üstelik rahatsız edecek kadar gürültülü de değil
Bu değerlerin ekran görüntüsünü koyabilir misiniz? Bana hiç inandırıcı gelmedi.Su sogutma ile bile 24 derece görmeniz i7 gibi bir işlemcide imkansız.Aynı ürünü ofiste bende kullanıyorum kasamın soğutması iyi olamsına rağmen 38 derecenin altına düşmüyor.Lütfen arkadaşlar yanıltıcı bilgiler vermeyelim.Xigmatek al derim akasaya sakın para bile verme ben aldım sen alma çok pişman olursun sonra tenekeden soğutma yapmış adamlar...
dostum bende dün akasa nero aldım, kesinlikle tavsiye ederim. kutu içinden 775pin, 1366pin vr amd bağlantı kiti çıkıyor, isteğe göre yani.
sistem boştayken 29-31 derece arası oluyor (2,66ghz'den 3.5ghzye çıkardığımda). nfs shiftten alt-tab yapınca sıcaklığa bakıyorum 45-46 derecede ve çok sessiz.