Şimdi Ara

Sizce bu teyip alınırmı ? Roadstar RDM-800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabamda sony xplod teyip var fakat kristali bitmiş sanırım, mp3 CD çalmıyor artık. Tamiratına da 70 - 80 tl istiyorlar?

Bu teybi alsam sizce nasıldır? Kulanan varmı ? Fiyatı çok uygun .

SD/MMC Kart Okuyucu ve USB var.

http://www.bimeks.com.tr/urun/113359/roadstar-rdm-800-oto-teyp.aspx

• Orjinal kolonlarınızla kullanıyorsanız ses namına hiçbirşey duyamazsınız. Kaliteyi öldürürsünüz. Tamir ettirin daha iyi.
  • Sağolasın Burhan . Ses kalitesi kötü yani.

Ankara da sony nin uygun fiyata, okuyucusunu nerde değişdiririm?
  • Hocam önce bir normal tamirciye gösterin isterseniz. Tesisatçılar da genelde tamir yapıyor. Bir fiyat alın kendilerinden.
    Olmazsa belki FM Transmitter düşünebilirsiniz, çakmaklığa takılanlardan. Böylece USB ve Hafıza Kartından müzik dinleyebiliriniz kaliteden çok az ödün vererek. Daha ucuz bir çözüm olur sizin için, en fazla 30 liraya mâl olur.
  • Ben bu teybi aldım bozuldu geri gönderdim, wma çalmıyor ses kaliteside bana yeterli ama sony i kesinlikle aratır, ancak cd derdi olmaması keyifli eğer cd derdi olmasın diyorsan sana bu teybi kesinlikle öneririm internet aleminde hakkında 1 tane kötü yoruma raslamadım ve hemde ucuz 30 tl fazla ver bunu al ( aşağıda linki var ) ve ben bu teybi mediamart ta denedim sesi güzeldi tabi orada tesisatta meçhul ama kullanıcı yorumları binden fazla okudum birtanesi bile kötü değil.

http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-tdc-4050-r-cd-calarsiz-oto-radyosdusb-calar/ProductDetails.aspx?productId=otdeltdc4050r&categoryId=26080

• hocam kafası sökülüp takılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klimur

Ben bu teybi aldım bozuldu geri gönderdim, wma çalmıyor ses kaliteside bana yeterli ama sony i kesinlikle aratır, ancak cd derdi olmaması keyifli eğer cd derdi olmasın diyorsan sana bu teybi kesinlikle öneririm internet aleminde hakkında 1 tane kötü yoruma raslamadım ve hemde ucuz 30 tl fazla ver bunu al ( aşağıda linki var ) ve ben bu teybi mediamart ta denedim sesi güzeldi tabi orada tesisatta meçhul ama kullanıcı yorumları binden fazla okudum birtanesi bile kötü değil.

http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-tdc-4050-r-cd-calarsiz-oto-radyosdusb-calar/ProductDetails.aspx?productId=otdeltdc4050r&categoryId=26080

ben de aynı cihazı hb dan aldım. çok çok kaliteli 500-600 tl lik setlerdeki performansı beklemeyin ama çok da dandik bi alet değil. usb ve sd kart girişi var. ön paneli sökülebiliyor. gayette şık bir cihaz. bana göre tek olumsuz yanı ön panel üzerindeki yuvarlak ses açma kapama tuşunun etrafında bulunan ileri geri alma ve mute eq tuşları ufak biraz kullanışsız. zaten onu da pek kullanmıyorum. kumanda bunu telafi ediyor. 100 tl ye alınabilecek usb li radyolu mp3 lü f/p oranı en iyi cihaz bana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 değil hocam 50 lira bu.
  • Bende şimdi hepsiburada com dan sipariş werdim

Çakmağa takılan cihazla gerçekten uğraşılmıyor, heleki büyük sehirde yaşıyorsanız, fm radyo vericileri çok güçlü olduğundan ister istemez arada parazit sesler geliyor. Sırf bu dertten kurtulmak için bu cihazı sipariş werdim.

4x40 watt mosfet çıkışı (7 wattt x 4 ARMS) gayet yeter diye düşünüyorum, sonuçta direk Usb bellekten çalışacağı için, cd kalitesinde performans vericek diye düşünüyorum

Hoparlörlerinizde birazcık düzgünse, eminim yükset fiyatlı marka teyipleri aratmıcak bir üründür

Önümüzdeki hafta elime geçmiş olur, arabama kendim bağlıycam performansını sizinle paylaşırım, almak isteyen diğer arkadaşlarımızada faydası dokunur

• Bizimde broadwayin teybi bozuldu sonunda

Madem bozuldu bu bahaneyle cd çalar taktırayım diyorum, önerileriniz varsa alalım abiler
  • dangerous hocam taktın mı teybi ? izlenimler nasıl ?
  • Hassüyn, Rdm 800 ün kafası sökülmüyor, Aslında ses kaliteside fena değil ama öle süper bi kalite bekleme bide şarkıları çalarken ileri geri sarmıyor, Radyo fena çekmiyor ki benim arabanın orjinal teybi sökünce anten açılmadığından biraz parazit var anten açılsa belli iyi çekecek, wma çalmıyor, Genel izlenimim bu paraya iyi ama bence verin 35 daha gidin navitec i alın klasör seçmeden wma çalmaya herşeyi eksiksiz, ama Rdm de f/p olarak bakınca iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.