merhabalar oncelıkle cuma gunu gıdıp almayı dusundugum bır sıstem hakkında yorumlarınızı beklıyorum helede bass ıcın bassı daha once kullanan varmı nasıl sızce ozellıkle yorum yaparsanız cok sevınırım
Seçimleriniz gayet güzel.Ancak o sub 600 Rms ve amfinin verebileceği 2 ohm daki değer 584...Ve sistemde kayıplarında olacağını göz önünde bulundurmak gerekirse o sub ı tam anlamıyla çaldıramayacaksınız.Buyüzden size önerim önceden kullandığım kicker cvr12 (400 Rms) önerebilirim veya cvr15 (500 rms) tam ölçülü bir kutuyla çok da güzel ses alırsınız.
Arkadaşa katılıyorum. O amfi 4 ohm da 350 watt, 2 ohm da 480 watt verir. Pioneer 308D4 ya da 308D2 de alınabilir. 308D2 pek yok sanırım piyasada. Kabinli 308D4 ü GG den 200 Tl ye aldık, kargo ücretsiz. CVR 12 için bu satıcıyı önerebilirim. Ben kendisinden sürekli ürün alıyorum, ertesi gün geliyor.
Sanıyorum ki Lanzar' in o üst serisi. Ve Kicker Cvr' dan daha tatli çalicağini düşünüyorum. Lanzar türkiyede pek tutulmasada gerçekten güzel malzemeler çikarabiliyor. Bir iki ürününü dinleyip ve kullanmiştim... Ama gerçekten güzel bir ton elde ediceksiniz..
Ampliyi daha iyi birşeyler bakmaya çalişin 601.1 o subwoofer a yetmicektir. 4 ohm tek bobin oludundan jbl 1201.1 784 rms daha iyi sonuclar çikaricaktir.
Bassın hakkını vermek lazım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme