Şimdi Ara

SİZCE BU SİSTEM NASIL GÖRÜŞ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİSTEM NASIL SİZCE ? BÖLE Bİ SİSTEM COK OYUN KULLANICISI ICIN NASIL OLUR ?

• x6 + 5770 Yerine x4 + 5850 daha iyi olur
  • X4'ü daha doğru dürüst kullanamazken 6 çekirdekli işlemciden oyun pc'si olmaz.

X6 işlemci alınca pc'niz uçmayacak yani X4 ile arasındaki farkı ancak, desteklediği yazılımları kullanırsanız görürsünüz o da 5 seneden önce olmaz sanırım...

C2Duo'dan Quad'a geçtim daha adam akıllı bir 4 çekirdek kullanıyorum demedim, yeri geliyor C2Duo işlemciyi arıyorum...

X4 işlemciler de 1-2 sene de eskimez ya da yetersiz gelmez. Oyunlarda X4'ler gayet iyi seviyede ve uzun bir süre de kullanırsınız merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 3 Eylül 2010; 19:20:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

X4'ü daha doğru dürüst kullanamazken 6 çekirdekli işlemciden oyun pc'si olmaz.

X6 işlemci alınca pc'niz uçmayacak yani X4 ile arasındaki farkı ancak, desteklediği yazılımları kullanırsanız görürsünüz o da 5 seneden önce olmaz sanırım...

C2Duo'dan Quad'a geçtim daha adam akıllı bir 4 çekirdek kullanıyorum demedim, yeri geliyor C2Duo işlemciyi arıyorum...

X4 işlemciler de 1-2 sene de eskimez ya da yetersiz gelmez. Oyunlarda X4'ler gayet iyi seviyede ve uzun bir süre de kullanırsınız merak etmeyin.

yaLnız ben ileriye dönük bi sistem kurmak istedim yani beni 1 2 sene içerisinde gene epey bi masraf cıkarırsa olmaz ayrıca 1tb hdd cok fazla 500 yeterdi bana ayrıca ekran kartı olarak Hıs qaranti verebilirmisin Saphıre kullanan arkadaslarım wardı oyuzden .

ve anakart ben crossfire istiyorum .

•  SİZCE BU SİSTEM NASIL GÖRÜŞ BEKLİYORUM

almışken bir kere al tabi CF veya SLI desteği olsun. Bu arada GTX460 ATİ 5850den daha performanslı bi kart yinede istersen ati ekran kartı koyabiliriz.
  • AMD Phenom II X6 1055T 3.3 GHz, 9 MB, AM3 BOX İşlemci
    ASUS M4A89GTD PRO/USB3, AMD 890GX, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, CrossFireX, ATI HD4290
    HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM (SOGUTUCULU)
    SAMSUNG 500 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm
    POWERCOLOR HD5850 PCS+ 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 765/4200
    DARK Evo 750W High Power Absolute 80Plus Bronze Güç Kaynaklı, 5 Kırmızı LED Fanlı, Full Siyah, Şeffaf Yan Panelli ATX Oyuncu Kasası
    LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
    NAKİT / HAVALE (TL) : 1.903,55 TL

anakart 8x/8x crossfire yapabilir..psu crossfire için yeterli

al buda incelemesi:

http://www.techspot.com/review/252-asus-m4a89gtd-amd-890gx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 3 Eylül 2010; 22:43:29 >

• Sildim açıklamalarımı nasılsa dinleyen yok....

X6 cpu alın 10 sene sonra tam kapasite kullanmaya başlarsınız...

@8600gts

Yazdığın anakart ile ne C.Fire olur ne de Sli olur, 2.pcıe-x slot hızı 4x 'tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 3 Eylül 2010; 22:50:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    4 hafta önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

Sildim açıklamalarımı nasılsa dinleyen yok....

X6 cpu alın 10 sene sonra tam kapasite kullanmaya başlarsınız...

@8600gts

Yazdığın anakart ile ne C.Fire olur ne de Sli olur, 2.pcıe-x slot hızı 4x 'tir.

hocam haklısın şu anda oyun için x6 ya hatta çoğu zaman x4 işlemciye gerek yok
    ama donanımlar çok çabuk eskiyor, almışken x6 alsın diyorum... zaten x6 intel işlemci
    kimse önermiyor...amd nin x6 işlemcileri çok uygun fiyata...
  • 4 gb daha ram eklersen sunucu yaparsin bu makineden. Oyun için düşünüyorsan 1156 zemini yada 4 çekirdek amd fazlası ile iyi
  • Belirtmekte fayda var 2. slot x4 hızında.SLI&CFX yapmak için birisi x16 diğeri en az x8 olmak zorunda.Ayrıca bu kart sadece Hybrid CFX destekliyor. Bunu belirtmediğimiz için özür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts
    almışken bir kere al tabi CF veya SLI desteği olsun. Bu arada GTX460 ATİ 5850den daha performanslı bi kart yinede istersen ati ekran kartı koyabiliriz.

Vay be GTX460 görmeyeli ne kadar güçlenmiş, 5850'yi bile geçmiş. İnsanları yanlış bilgilendirme 5850 GTX460'tan iyidir.

@buferhn

İleriye dönük bir sistem istediğin için X6 daha iyi olacaktır. CrossfireX istiyorum demişsin, ama sen ikinci bir kart takma gereği duyduğun zaman onun yerine çıkan daha güçlü tek GPU bir kart takarsın. Bütçenin 1800 TL olduğunu varsayarak aşağıdaki sistemi alabilirsin.

AMD Phenom II X6 1055T 3.3 GHz, 9 MB, AM3 BOX İşlemci
    ASUS M4A88TD-M EVO/USB3, AMD 880G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3, ATI HD4250
    KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM DUAL KIT
    SAMSUNG 500 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm
    HIS HD5850 iCooler V 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 725/4000
    DARK Evo 550W Fatal1ty 80Plus Güç Kaynaklı, 5 Kırmızı LED Fanlı, Full Siyah, Şeffaf Yan Panelli ATX Oyuncu Kasası
    LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
    SUNBEAM Core-Contact Freezer 92mm CPU Soğutucu (Intel 775 / AMD AM2-AM3)

Nakit/Havale: 1.810 TL

Eğer X6 yerine X4 istersen de soğutucuyu almaz; işlemciyi 955 BE, ekran kartını da 5870 yaparsın.

• _SERHAT_ arkadaşım forumdaki GTX460video incelemelerini izlemeni tavsiye ederim ;) bak bakalım f/p oranları en yüksek kart hangisiymiş psych açık kapalı frame oranlarınada bak bence (:
  • Öncelikle ben o videoları çoktan izledim. Sen de tarafsız sitelerin yaptığı incelemelere bir bak.

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-460-review/1
    http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_460_1_GB/1.html
    http://www.anandtech.com/show/3809/nvidias-geforce-gtx-460-the-200-king/1
    http://lmgtfy.com/?q=GTX460+review

Bir de bir PhysX tuttunuz gidiyorsunuz. Bana işte PhysX budur diyen bir oyun gösterir misin. Mafia II'yi sakın gösterme GTX470 aşağısında bir kart ile PhysX açılmıyor o oyunda. Source arkadaşımız GTX480 3-Way SLI 50 FPS aldığını söylüyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Üzülmene gerek yok gereksiz bir yere kartları zorlayan bir teknoloji PhysX Ben bile 50 fps alıyorsam kartları tek kullananlar ne yapacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRHaT_ -- 4 Eylül 2010; 11:56:27 >

• http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/videolari/Zotac-GTX-460.htm

_SERHAT_ Arkadaşımızın gözlerinde bilgisayar başında fazla oturduğu için problem oluşmuş Grafik ve testleri doğru görememiş ve 5850 ile GTX460in arasındaki fiyat farkına rahmen GTX460 alınabilir değil ve berbat bir kart öylemi (:
  • Ben GTX460 almayın, alınmaz mı dedim? Sadece insanları yanlış bilgilendirdiğini belirttim. 5850 GTX460'tan daha performanslı bir karttır, ama bu GTX460 alınmaz anlamına gelmiyor.
  • _SERHAT_ ARKADAŞIM üstteki video izlediğine emin misin testler ne diyosa ben sana başka bişi anladıysan yada ATİ ciysen sözüm yok ama testler gösteriyorki GTX460 bütün ekran kartlarını Fiyatına göre bütün ekran kartlarını yerlere seriyor resmen 5-10fps için 100-150$ fark ödemeye hazırım diyorsan o başka'Dır.
  • Ya sen okumada problem çekiyorsun ya da inadına yanlış anlıyorsun. Ben GTX460 alınmaz demiyorum. Yaptığım önerilerin çoğunda da GTX460 önermişimdir. Sana diyorum ki 5850 GTX460'tan performanslıdır, farkettiysen fiyat performans oranı daha iyidir demiyorum. Bu forumdan kimse çıkıp da bana sen ATI fanısın diyemez, diyebilmek için bir sebep bulamaz. Lütfen yazdıklarımı bir daha oku ve tart. Eğer yine de bana karşı durduk yere tartışma yaratmak için dediklerimi çarpıtarak buraya karşılık yazarsan cevap yazmayacağım.
  • Hocam gereksiz tartışma yarattığım için özür çok çok özür Tartışmaya gerek yok aslında Bu arkadaşın seçimi olsun 2Kartta iyi sen görüşünü belirttin ben görüşümü belirttim sonç olarak iş biraz çirkinleşti (: Ama arkadaş şunu bilsin 2 kartta kavga etmeye değer (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.