Bildirim
Sizce bu sistem kaç TL ye satılır ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana mantıklı gelmedi sen telefonu 1600 TL gibi mi düşünüyorsun. Öyle ise bilgisayar fiyatı pahalı gibi -
PC yi ben satacağım. Yanlış anlattım sanırım. Düzenliyeyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bence yine senin bilgisayara biçtiğin değer fazla gibi. Telefonda sıkıntı olmadığı ve 1600 TL civarında olduğunu düşünerek.
-
Telefonun bir kusuru yoksa ve garantisi devam ediyorsa gayet iyi bir takas olur.. şu anda sıfırı 2000 liradan fazla o telefonun.. elindeki sistem 1500 - 1600 liradan fazla etmez gibi görünüyor.. ancak kusurlu ve yenilenmiş, garantisi olmayan bir ürün ise o zaman elindeki pc yi satıp onu tercih etmek pek mantıklı olmaz.. yeni sistem toplamak istediğinde benzer sistemi 3000 liradan aşağı toplayamazsın.. -
Evet bende aynı görüşteyim. Telefona bakmadığım için bilemiyorum. Garantisi nedir ne değildir. Sorun var mı duruma göre takasa gireceğim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X