Şimdi Ara

Sizce bu sistem beklentilerimi karşılar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda yazdığım sistemle belirttiğim oyunları oynamak istiyorum.

GTA IV
    Mafia II
    L.A Noire
    Metro 2033
    Call of Duty: Black Ops
    Prototype
    The Elder Scrools V: Skyrim
    Battlefield 3

ve bunun gibi yeni çıkmış sistem isteyen oyunlar.

Sistemim şu:

Amd Athlon II X2 260 3.2 GHz
    Hi-Level 4GB 1333 MHz DDR3 Ram
    Msi 760GM-P33 AMD 760G Anakart
    Asus EAH5670 HD5670 1GB 128Bit DDR3
    450W Kasa

Acaba sistemim bu oyunları kasmadan oynatır mı? Kasmadan oynatırsa en fazla hangi ayarlarda oynayabilirim? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• kardeş o sistemle orta ayarlarda çok rahat oynarsın
  • Bazıları en az 3 çekirdek işlemci felan diyor kafam takıldı emin misin orta ayarda çok rahat oynayabileceğimden? Teşekkür ederim bu arada.
  • ben pc mi bugün yeniledim eski pcim seninkinin bir benzeriydli yani çok rahat oynatır orta ayarlarda
  • Peki tamam o zaman yardım ettiğin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amplificator -- 19 Ocak 2012; 17:33:48 >
  • En az 3 çekirdek olayı çok güçlü ekran kartı takarsanız veya en yüksek ayarlarda oynarsanız geçerli.
    Sistem gayet dengeli olmuş, orta ayarlar için yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

En az 3 çekirdek olayı çok güçlü ekran kartı takarsanız veya en yüksek ayarlarda oynarsanız geçerli.
    Sistem gayet dengeli olmuş, orta ayarlar için yeterli.

Tamam şimdi anladım çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem sizce nasıl?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heralde oynarsınız gibime gelio orta ayarlarda tek canımı sıkan düşük çözünürlükte işlemciye binecek olan yük onuda hafif bi ocyle atlatabilirsiniz diye tahmin ediyorum
  • Buna benzer sistemde internet cafelerde böyle oyunlarda mevcut yani biraz rahat oynatıyor ama çok akıcı performans vermez ama ideal normal ayarlarda oynatır yani sıkıntı yaratmaz.

Ama crysis 2 Gibi sağlam sistem isteyen oyunları oynatmayabilir onu söyliyeyim.
  • Ben Crysis 2 yi Amd atholon 7750 2.7 GHz ve Sapphire Hd4650 DDR2 128 bit ile EN yüksek kalitede Çok küçük bir kasma olmadan gayet akıcı bir şekilde oynadım. Arkaplanda KAspersky falan çalışıyordu İşletim sistemi Win7 Ultimate
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthunv

heralde oynarsınız gibime gelio orta ayarlarda tek canımı sıkan düşük çözünürlükte işlemciye binecek olan yük onuda hafif bi ocyle atlatabilirsiniz diye tahmin ediyorum

Bu forumda aynı işlemciyi stabil 3.8GHZde çalıştırabildiklerini duydum. Anakartımı da ona göre seçtim overclock yaparsam dediğin seviyeye gelir heralde işlemcim. Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Buna benzer sistemde internet cafelerde böyle oyunlarda mevcut yani biraz rahat oynatıyor ama çok akıcı performans vermez ama ideal normal ayarlarda oynatır yani sıkıntı yaratmaz.

Ama crysis 2 Gibi sağlam sistem isteyen oyunları oynatmayabilir onu söyliyeyim.

Crysis'te zaten ayarlar seçeneğinde otomatik olarak kasmayacak konuma getirme butonu var o yüzden Crysis'te orta ayarlarda olmasa da kendi ayarlayacağı ayarlarda kasmadan oynarım diye düşünüyorum. Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: bayraak

Ben Crysis 2 yi Amd atholon 7750 2.7 GHz ve Sapphire Hd4650 DDR2 128 bit ile EN yüksek kalitede Çok küçük bir kasma olmadan gayet akıcı bir şekilde oynadım. Arkaplanda KAspersky falan çalışıyordu İşletim sistemi Win7 Ultimate

Sen oynadığına göre ben de oynayabilirim gibi geliyor inş. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pc.master

Merhaba herkese,

GTA IV
    Mafia II
    L.A Noire
    Metro 2033
    Prototype
    Battlefield 3

Sistemim şu:

450W Kasa

Acaba sistemim bu oyunları kasmadan oynatır mı? Kasmadan oynatırsa en fazla hangi ayarlarda oynayabilirim? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Gta ıv medium...metro 2033 dx9 high ...mafia 2 high ...phrototype high ...bf3 low-medium

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Orijinalden alıntı: pc.master

Merhaba herkese,

GTA IV
    Mafia II
    L.A Noire
    Metro 2033
    Prototype
    Battlefield 3

Sistemim şu:

450W Kasa

Gta ıv medium...metro 2033 dx9 high ...mafia 2 high ...phrototype high ...bf3 low-medium

Tamam o zaman istediğim ayarlarda oynayabileceğime karar verdim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.