Şimdi Ara

SİZCE BU SANATÇIYI DİNLEMELİMİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Alman bir rapper var bilenler bilir adı HAFTBEFEHL adam kürt ve Almanyada yaşıyor ve şarkıları baya iyi bence arkadaşlarım falanda seviyor ama şarkılarında Tunceli, 62 kurdi, ve biji biji kurdistan falan diyor arada ve bazen türkçe küfür ediyor ama adam çok iyi söylüyor sizce bu adamı dinlemelimiyim dinleyerek ve dinleterek hatamı yapıyorum? bir inceleyin isterseniz. http://www.youtube.com/watch?v=ve1RgXPWTdk
    NOT:Forumda yeniyim umarım yanlış bir şeyler yazmamışımtır bu konuda eğer beni yanlış anlayan ve ırkçılık yaptığımı düşünenler varsa özür dilerim ama amacım bu değildi yanlış yaptıysam konu silinebilinir.

• bu millet nasıl ahmet kaya dinliyorsa sende istediğini dinlemekte özgürsün. sen sana gelecek tepkilere aldırmazsan dinlersin zaten aldırıyorsan dinlemezsin.

Orijinalden alıntı: bozisik

bu millet nasıl ahmet kaya dinliyorsa sende istediğini dinlemekte özgürsün. sen sana gelecek tepkilere aldırmazsan dinlersin zaten aldırıyorsan dinlemezsin.

Ama ahmet kaya kürt olduğunu şarkılarında vurgulamıyor bence. Ama bu adam her şarkısında kesin kürtlerle ilgili bişey geçiyor ben almanyada yaşayan kuzenime sordum o hayır öyle birisi değil almanya türkiye gibi değil burda ayrımcılık yok falan deyip hava atıyor ama ne kadar doğru bilemem

the bomb has been planted

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu videodaki müzik hangisi?
    7 ay önce açıldı
    Bu şarkıyı biliyor musunuz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.