Şimdi Ara

Sizce bu ruyami dejavu mu ya da ne

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç sene önce yaşadığım daha doğrusu yaşadığımı sandığım ama ruyamiydi dejavu mu yoksa başka birşey mi anlam veremediğinden bir olay.Rüya olmadığını duşunuyorum çünkü bu olay sabah kalkıp ben rüya gordum çok gerçekçiydi şeklinde değildi hem ruya larimi hiç hatırlamamaktadır zaten.Ama bu olayı iki yıldır sanki gerçekten yasamisim gibi hissediyorum sanki bu olay benim için bir ani , gerçek bir ani gibi.
    Dediğim gibi rüya mi dejavu mu yoksa dejavu mu anlamadığım bir gerçeklikten askeriyeden gelip bana ASKERLİĞİMİ eksik yaptığım ve tamamlanan gerektiği söyleniyor.Ben nasıl olur 15 ay askerlik yaptım hatta şurada isterseniz kayıtlara bakın oradakilere sorun diyorum ama kaydın am değil 8 ay kadar yapmussin yanlışlıkla erken gönderilmiş din deniyor ve beni tekrar askere gönderiyorlar. Ben tabi çok sasiriyorum bir yanlışlık var acaba zaman kayması filan mi diyorum ve mecburen gidiyorum askere gittiğim yerdeki komutanlar hakli olduğumu biliyorlar ve bana karışıyorlar bende genelde spor yaparak ve genelde sabahtan akşama koşarak bu sureyi geçirip tekrar askerlik yasiyorum.
    Yukarıda anlattığım olaya bir çok kişi rüya gormussun diyecek ama rüya değil çünkü bu hissi ne zaman yaşadığımi bilmiyorum bir anda aklımda böyle yaşadığını hissettiğim bir ani oluştu son bir iki yıldır ilk başlarda yaşadı gim şeyin gerçek olduğuna yemin bile edebilirdim.olay tüm hücrelerine kadar hissettiğim gerçekçi bir duygu ve aniydi.Kelimelerle anlatmak zor ama benzer duyguyu yaşayanlar var mi ayrıca bunun bilimde bir ismi varmı.Yanı öyle bir duyguyduki sanki paralel evrendeki beni yaşamış gibiydim.

Not: telefonda yazdım o nedenle bozuk cümleler var kusura bakmayın daha sonra duzenleyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugiacar -- 26 Ocak 2016; 12:33:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü? Ya o uykudan hiç uyanmasaydın rüya olduğunu nasıl anlayacaktın?

• ruyadayken gorebileceklerinin bir sınırı yoktur. ne kadar sacma olursa olsun beynin onun gercek olduguna inanır. belkide bu olay gercekten oldu. belkide paralel evrene gectin o anligina. bana da oluyor arada.

• Çok gerçekçi bir duyguydu.Eğer rüya ise bu kadar gerçekçi rüyalar görmek için her şeyi yaparım.Çünkü hayalinizde bir rüya olarak değil bir anı olarak kalıyor.Keşke bir tekniği olsa da tekrar tekrar yapabilsem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LondonBack

Gerçek

Anlamadım biraz daha açık yazarsan ben ve diğer okuyanlar da faydalanmış olur

Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LondonBack

Kardes ruyadır ne olacak sakin ol

Yok dostum sakinim sadece belki bunun bilimsel bir ismi vardır ya da ne bileyim bir bilgi vardır dejavu ya da astral gibi birşey ...Araştırayım istedim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.