Şimdi Ara

Sizce bu GM mi yoksa Hacker mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte size SS bi bakın Lütfen konu hakkında bir açıklama bekliyoruz sizce bu char GM mi Admin i yoksa hacker mı ?

Yonca patlamamıs ama elinde 64 blade ve 64 Shield var dikkatli bakın

basta dosya olarak upload ettim ama su an jpg olarak düzeltildi.

http://img252.imageshack.us/my.php?image=gm2pc7.jpg

http://img262.imageshack.us/my.php?image=8958wa2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazmusty -- 18 Ocak 2007; 17:52:26 >

• arkadaşım bunun keylogger olmadıgını nerden bilicem?bu ne boyle bişey upload etmişsin ama ne?Eğer resim ise imageshack'a upload et
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

arkadaşım bunun keylogger olmadıgını nerden bilicem?bu ne boyle bişey upload etmişsin ama ne?Eğer resim ise imageshack'a upload et

+1 indirmeyin sakın
  • evet indirmemeniz tavsiye edilir..
  • tamam düzelttim kusura bakmayın beyler
  • Bişi olmuyo 2 tane resim var :D
  • bu ladyasina botter arayıcı gibi bişey.Botter arıyor yani gm asistanı gibi bişey ama gm değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi sey olmayacak blader resime iyi bakın yoncası var dikkat lütfen 20 lwl de patlar bu yonca bir daha geri gelmez oyunu bilmiyosan öğren de öle not yaz
  • Yaprak guild logo olabilir.. Guild ismi de game setting den gizlenmiş olabilir. Ve bu görüntü çıkmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilenbilir

Yaprak guild logo olabilir.. Guild ismi de game setting den gizlenmiş olabilir. Ve bu görüntü çıkmıştır.

Game settingden gizlersen butun guild isimleri gozukmuyor.Bu arkadaşın ss'ni aldığı kişi gm asistanı arada magaranın girişinde stall açıp have u seen any bot today? yazıyor sende gorduysen nickini yazıyorsun stalla o da kontrol ediyor buyuk ihtimalle
  • peki şu herifler kimm

• fire nuker masterın 5 kopyası olur senle aynı hp ve mp ye sahip seni korur senin 6 da1 in kadar atak yapar guild war ve job içindir
  • quote:

Orjinalden alıntı: enas

peki şu herifler kimm

bunlar da guild lvl 3 olduktan sonra guild npc'den alınabilen adamlar.1 milyon + 2000 Gp istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.Guild lvl 3'ken 1 guild lvl 4 iken 3 guild lvl 5 iken 5 tane adam çıkıyor.Union lideri guildin masterına ise 7 tane çıkıyor.Yani bu da 1 scroll
  • ilgınc bırsey
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

bu ladyasina botter arayıcı gibi bişey.Botter arıyor yani gm asistanı gibi bişey ama gm değil

Joymax işini yapıyor yani
  • Resimdeki yapraklı teyze game admin dir.Bir aralar lord yarkanın orda dolanıyordular.Amaçları oyun içindeki sıkıntıları problemleri gözlemlemekmiş.

Nedense benim bot alarm vermemişti

Yabancı bir arkadaş eppey soru sormuştu.Tabii ben direk disco oldum

Not:Bu arada GM ve adminler çok özel skilleri var.Adamlar bir buff basıyor hp dolma süresi süper hızlı oluyor.O buff bizde olsa süper olurdu walla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 18 Ocak 2007; 19:04:06 >
  • konuyu açan arkadaş sen babellisin dimi thepromise klanı warda arkanda bide seninkide TR_BROTHERS olmasın?

NoT:(yanlışsa özür dilerim sadece merak)
  • ilk defa böyle bişey görüyorum GM değil ama eziklik amlemi var acaba bu bir cin midir
  • bu resimlerde gordugunuz kisi oyun moderatoru. Gm demiyorum..sadece moderator. yani bu kisiler normal oyuncu gibi magaralarda ve botlarin en cok bulundugu ortamalarda gezinirler. bu karakterler GM gibidir, eline istedigi silahi alir, hersey max'dir, fakat GM gibi yetkilere sahip degillerdir. sikayet zuerine ortalikta dolanirlar. Bot programlarinda bulunan GM uyari sistemleri bu kisiler uzerinde calismaz.
    zamaninda soldier odasinda denk gelmistim. ardindan 3 saat sonra pvp yapmak icin DW south gate'e gittim, orda da karsilastim. kasanlari ve pvp yapanlari takip ediyorlar. 24 saat bot mu kasiyor yoksa arada cikip pvp filan da yapiyor mu die..
    sacma bi sistem ama uyguluyorlar..
  • arkadaşlar sorması ayıp buraya nerden girilior?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.