Şimdi Ara

Sizce Bu Değerlerle Bu Hız Normalmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Bilecik/Bozüyük'de oturuyorum modem değerlerim bu şekilde online oyun oynayıp aynı anda netten radyo dinlerken genelde 15-20 dk ya bir anlık kopmalar oluyor bana değerler kötü gibi geldi birde size sorayım dedim.Birde 8 mbit bir türlü alamıyorum max 6mbit oluyor genelde 4mbit modem değerleri 6142-4448 arası değişebiliyor

• Download hızım 500-670 Arası
  • Yardım ?
  • bu bile çok. Hat kopuyor sa 4 e düşürttür
  • snr margin düşük ondan kopma oluyor.Santrale de baya bi uzaksınız.
  • Acaba saha dolabını değiştirtsem olurmu birde onun için kime başvurmalıyım ?
  • yakınlarda varsa saha dolabı iyi olur.Mesafeye bakılırsa santralle 3-4 km ara var.Mesafe 500-1 km arasına inse kötü mü olur.Tabi ki de süper olur.Onun için bilmiyorum da tahminen bulunduğun telekoma git.Ayrıca kabloların nasıl aparman ankastre falan filan onlarda etkileyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    bu değerler normalmidir
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apartman yeni zaten 100m yukarıda park var parkın köşesinde bir dolap var saha dolabına benziyor ama saha dolabımı bilmiyorum nasıl anlarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

yakınlarda varsa saha dolabı iyi olur.Mesafeye bakılırsa santralle 3-4 km ara var.Mesafe 500-1 km arasına inse kötü mü olur.Tabi ki de süper olur.Onun için bilmiyorum da tahminen bulunduğun telekoma git.Ayrıca kabloların nasıl aparman ankastre falan filan onlarda etkileyebilir.

Apartman yeni 100m kadar yukarıda park var parkın köşesinde dolap var ama saha dolabı olduğuna emin değilim nasıl anlarım ?
  • Hangisinden sol mu sağ mı?

• quote:

Hangisinden sol mu sağ mı?

Sol
  • quote:

Hangisinden sol mu sağ mı?

Sol
  •  Sizce Bu Değerlerle Bu Hız Normalmi ?

Buysa saha dolabı diğeriyse telefon kutusu bir işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestham -- 3 Nisan 2012; 20:51:24 >
  • o dolap kurulma aşamsında olabilir dye düşünüyorum, baya bi süre alıyo çünkü.Eğer seni ona aktarsalardı hat zayıflama değerin 1-6 arası bişey olurdu.Baya değerlerin yükselirdi.Ya da aktifse ara telekomu sor burda sizin dslam kutunuz var aktif mi dye.Aktifse seni oraya aktarsınlar.
  • quote:

o dolap kurulma aşamsında olabilir dye düşünüyorum, baya bi süre alıyo çünkü.Eğer seni ona aktarsalardı hat zayıflama değerin 1-6 arası bişey olurdu.Baya değerlerin yükselirdi.Ya da aktifse ara telekomu sor burda sizin dslam kutunuz var aktif mi dye.Aktifse seni oraya aktarsınlar.

Dolap 1 senedir var orada bence beni aktarmamışlar en iyisi telekomu arayıp konuşayım, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.