Şimdi Ara

Sizce bu araba Bayan Arabası mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yigit+

quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

bayan da olsam erkek te olsam ben bu parayı vermezdim bu arabaya yine de keyif sizin

Opss
  • Bayan arabası değil bence ama o kadar param olsa alacağım araba yeni kasa bir civic hb olurdu.

http://www.sahibinden.com/honda_civic_bayandan_-70WQQaXQQ15282415WQQpXQQdisplayitem

şu asaletin yanında kim durabilir ki. Ne de olsa Japon

Hatta o paradan daha azına 2009 model bile alınabilir.
    http://www.sahibinden.com/2009_model_honda_civic_1_8_automotic-40WQQaXQQ15317206WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk23 -- 8 Temmuz 2009; 16:28:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

arabanın cinsiyeti olmaz çok saçma bir yaklaşım bence

Yorum yok

Sizce bu araba Bayan Arabası mı?
  • s al almışken yoksa tadı çıkmaz bu arabanın
  • Ya bayan arabası ne?Bayan arabası olarak tanımlanan B sınıfı araçların çoğunu erkekler kullanıyor.
  • ya bir de opel tigra ve megan coupe var ki ,evet arabanın cinsiyeti olur dedirtiyor insana.yani hem küçük hem de agresif ve spor.2 si bir arada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

Bayan arabası değil bence ama o kadar param olsa alacağım araba yeni kasa bir civic hb olurdu.

http://www.sahibinden.com/honda_civic_bayandan_-70WQQaXQQ15282415WQQpXQQdisplayitem

şu asaletin yanında kim durabilir ki. Ne de olsa Japon

Hatta o paradan daha azına 2009 model bile alınabilir.
    http://www.sahibinden.com/2009_model_honda_civic_1_8_automotic-40WQQaXQQ15317206WQQpXQQdisplayitem

Harbidende bu arabalar süpermiş
  • bütün arabalar erkek arabasıdır
  • Kız arkadaşımda vardı mini bende a3ü satıp yeni kasa cabrio cooper s düşünüyorum. Bayanların çok sevidği bir otomobil olabilir ama erkek kullanamaz diye bir kaide yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 17 Temmuz 2009; 15:05:12 >
  • Genelde bayanların kullandığı doğrudur ama bayan arabası demek yanlış olur.
  • 175 ps lik 0 100 7.1 225 top speedli bayan arabası
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

"Erkek arabası mıdır", veya daha doğrusu "erkek adam arabası mıdır" diye sorsan ben hayır derim çünkü o aracın direksiyonuna oturmayı ne kendime ne de erkek olarak gördüğüm arkadaşlarıma yakıştırmam. Erkek adam tanımının dışında kalabilecek her türlü dişi, çocuk, concon, 3.tür falan kullanabilir, sakıncası yok.

Bir de ucuz bir şey olsa neyse. O kadar para verip o arabayı alan benim kardeşim falan olsa direk dalarım herhalde.

Karadeniz Bölgesinin de Doğu ve Güneydoğudan bir farkı yokmuş. Bu yorumla bir kere daha görmüş olduk.

Dünyanın hiçbiryerinde erkek adam, bayan arabası yada travesti arabası gibi kavramlar yoktur. Bu bizim ülkemize özgü herhalde ne kadar çok seviyoruz. Kalıplarla yaşamayı, dar görüşlü olmayı ve sıfat yapıştırmayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Karadeniz Bölgesinin de Doğu ve Güneydoğudan bir farkı yokmuş. Bu yorumla bir kere daha görmüş olduk.

Dünyanın hiçbiryerinde erkek adam, bayan arabası yada travesti arabası gibi kavramlar yoktur. Bu bizim ülkemize özgü herhalde ne kadar çok seviyoruz. Kalıplarla yaşamayı, dar görüşlü olmayı ve sıfat yapıştırmayı...

Hayır ülkemize özgü değil bu. mesela pariste 206'ya binme cesaretini gösterebilirsen bundan dolayı seni kutlar tebrik eder ve hatta saygı duyarım :))
  • geniş, ferah, ekonomik....ohhh mis gibi

Sizce bu araba Bayan Arabası mı?
  • Gayet unisex duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

bayan da olsam erkek te olsam ben bu parayı vermezdim bu arabaya yine de keyif sizin

• Unisex
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyalanirolduk

quote:

Hayır ülkemize özgü değil bu. mesela pariste 206'ya binme cesaretini gösterebilirsen bundan dolayı seni kutlar tebrik eder ve hatta saygı duyarım :))

Paris'te mi ikamet ediyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bureda

quote:

Orijinalden alıntı: Oyalanirolduk

quote:

Paris'te mi ikamet ediyorsunuz acaba?

evet 2007 ekim ayına kadar pariste ikamet ediyordum
    ve şahsen tanık olduğum o araca o şehirde yumuşakçalardan başkasının binmediği ve binemediği idi.
    bir erkek olarak eğer pariste 206 kullanma medeni cesaretini gösterirsen her türlü teklife açık olman gerekiyor özellikle kırmızı ışıklarda yanına iyice yanaşan corvette sürücülerinden
    sadece türkiyede değil dünyanın neresine gidersen git kullandığın arabanın kişiliğini ifade ettiği iddia edilir. ki ülkemizdede böyledir conilerin bindiği arabalar memurların bindiği arabalar ve hatta meslek gruplarına göre bile ayrılabilit (vs. vs. çoğaltılabilir) belirli kalıplara sokulmuştur. yada sokulmaya çalışılmaktadır. doğrumudur yanlışmıdır bunun tartışmasını yapmam ama bu öyle olduğu gerçeğini değiştirmez ve değiştirmeyecektirde.
  • araba tarzını yansıtır
    cep telefonu gibi bişey
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.