Şimdi Ara

Sizce Boks Yapmaya Müsait Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum 1.83 kilom 65 falan. Araştırdım, bu tür sporlar için boy kilo endeksim tutuyormuş ama sizce yapabilir miyim? Tüm ekipmanlarım hazır. Spora başladıktan bir süre sonra azar azar kilo falan olabilir miyim? Yoksa olanı da gider mi? Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse iyi olur.

• son zamanlarda million dolar baby i izledinmi
  • Herkes box yapmaya müsaittir. Boksörlere bakarsan çeşit çeşittir. Ama zor bir spor ya sonuçta her dayaktan sonra tipin kayıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

son zamanlarda million dolar baby i izledinmi

Valla bağlantıları var mı bilmiyorum ama fight club filmini bile izlemedim ben. Bu söylediğin filmi de izlemedim. Film izleyip gaza gelemiyorum pek. Problem bende galiba.

@cingozzz

olmayan tip nasıl kaysın hocam, tipten yana sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thracian Spartacus -- 30 Ağustos 2011; 0:53:40 >
  • Kimse dikkate almadı la
  • Az kilo alsan iyi olur. Fakat profesyonel olarak devam ettireceksen böyle olman avantaj sayılabilir. Çünkü sikletindeki adam sayısı azdır. Mesela bu boyla 75-80 kilo olsan 20 tane rakip gelir. Bu kiloyla 3-5 tane anca gelir. Fakat dezavantajları da var. Ben kickboks için konuşuyorum fakat boksta daha kilolu adamlar oluyor genelde. Yani durumun müsait fakat avantajların kadar dezavantajların da olacak.
  • yaşın kaç, sporla amatör olarak mı ilgilenecek misin? hedefin var mı? Yoksa sadece bikaç bişey öğrenirim diye mi gitmek istiyorsun?

Boyuna kilon gayet iyi, ayrıca ciddi bi boks antramanına girersen sürekli kilo verirsin. Onu dengelemek için iyi beslenmen gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsromeo

yaşın kaç, sporla amatör olarak mı ilgilenecek misin? hedefin var mı? Yoksa sadece bikaç bişey öğrenirim diye mi gitmek istiyorsun?

Boyuna kilon gayet iyi, ayrıca ciddi bi boks antramanına girersen sürekli kilo verirsin. Onu dengelemek için iyi beslenmen gerekir.

18'in içindeyim. Bu yıl üniversite sınavından sonra Polis Akademisi'ne başvuracağım. Girebilirsem mecburi istikamet Ankara, giremezsem devam edeceğim ama bu bir yıl kesintisiz gitmem şart. Fiziksel mülakatlara hazır olmam lazım kondisyon açısından. Boks'un kondisyonu geliştirdiğini duydum. Ben yiyip de kilo alamıyor dedikleri cinstenim ama sağlıklı bir yemek programı olursa da harfiyen uyarım.

quote:

Orijinalden alıntı: theother2

Az kilo alsan iyi olur. Fakat profesyonel olarak devam ettireceksen böyle olman avantaj sayılabilir. Çünkü sikletindeki adam sayısı azdır. Mesela bu boyla 75-80 kilo olsan 20 tane rakip gelir. Bu kiloyla 3-5 tane anca gelir. Fakat dezavantajları da var. Ben kickboks için konuşuyorum fakat boksta daha kilolu adamlar oluyor genelde. Yani durumun müsait fakat avantajların kadar dezavantajların da olacak.

Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben herkes "senin ne işin var iskeletor!" diye çemkireceğini düşünmüştüm

Bilgi veren herkese teşekkürler. O zaman yakınlarda bir salona yazılıyorum hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Ç.

quote:

yaşın kaç, sporla amatör olarak mı ilgilenecek misin? hedefin var mı? Yoksa sadece bikaç bişey öğrenirim diye mi gitmek istiyorsun?

18'in içindeyim. Bu yıl üniversite sınavından sonra Polis Akademisi'ne başvuracağım. Girebilirsem mecburi istikamet Ankara, giremezsem devam edeceğim ama bu bir yıl kesintisiz gitmem şart. Fiziksel mülakatlara hazır olmam lazım kondisyon açısından. Boks'un kondisyonu geliştirdiğini duydum. Ben yiyip de kilo alamıyor dedikleri cinstenim ama sağlıklı bir yemek programı olursa da harfiyen uyarım.

quote:

Orijinalden alıntı: theother2

Az kilo alsan iyi olur. Fakat profesyonel olarak devam ettireceksen böyle olman avantaj sayılabilir. Çünkü sikletindeki adam sayısı azdır. Mesela bu boyla 75-80 kilo olsan 20 tane rakip gelir. Bu kiloyla 3-5 tane anca gelir. Fakat dezavantajları da var. Ben kickboks için konuşuyorum fakat boksta daha kilolu adamlar oluyor genelde. Yani durumun müsait fakat avantajların kadar dezavantajların da olacak.

Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben herkes "senin ne işin var iskeletor!" diye çemkireceğini düşünmüştüm

Bilgi veren herkese teşekkürler. O zaman yakınlarda bir salona yazılıyorum hemen.

Kendine bol kalorili bi program hazırlat. Harfiyende uy. Boksa da haftada 3 max. 4 günden fazla gitme. Başlarda çok sıkıcı gelebilir sana. Dans etmeyi öğrenceksin(kelebek gibi uçmayı)Bol bol aynalı odada çalışacaksın. Ama biraz dişini sıkarsan bişeyler öğrenirsin. Kolay kolayda ringde ikili maçlara çıkarım sanam.
    Kilo almak istiyorsan da takviye ürünlere bak.(protein tozu filan.) Senin amacın biraz farklı. Ben 4,5 sene gittim. Ama senin gibi değil çocukluktan başladım, turnuvalara katıldım.Boksta kilo almak değil formunu korumak hatta kilo vermek önemlidir. Herkesin ayrı bi tekniği oluyor. Onun içinde kilo çok önemli. Bazıları uzun olur kilosunu düşürtüp kilo boy avantajı sağlamak gibi.

• quote:

Kendine bol kalorili bi program hazırlat. Harfiyende uy. Boksa da haftada 3 max. 4 günden fazla gitme. Başlarda çok sıkıcı gelebilir sana. Dans etmeyi öğrenceksin(kelebek gibi uçmayı)Bol bol aynalı odada çalışacaksın. Ama biraz dişini sıkarsan bişeyler öğrenirsin. Kolay kolayda ringde ikili maçlara çıkarım sanam.
    Kilo almak istiyorsan da takviye ürünlere bak.(protein tozu filan.) Senin amacın biraz farklı. Ben 4,5 sene gittim. Ama senin gibi değil çocukluktan başladım, turnuvalara katıldım.Boksta kilo almak değil formunu korumak hatta kilo vermek önemlidir. Herkesin ayrı bi tekniği oluyor. Onun içinde kilo çok önemli. Bazıları uzun olur kilosunu düşürtüp kilo boy avantajı sağlamak gibi.

Zaten benim amacım direk ikili mücadelelere çıkmak değil, sabır gerekiyorsa elbet sabrederim. Uygun bir program yazdırıp ona da harfiyen uyacağım. İlgilendiğiniz için çok teşekkürler. İki haftada bir yahut ayda bir kez bu konuyu günceller son durumumu yazarım. Başladığım tarihi de belirtirim. Eğer gerçekten bir şeyler başarabilirsem, başka arkadaşlara da ilham olabilir. Tekrar çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.