Şimdi Ara

Sizce bilgisayarı değiştirmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kasayı toplatalı 6 sene oldu. Özellikleri:

-NVidia 6600 GT 512 mb
    -Intel Core2 Duo CPU 2.80 Ghz
    -2 GB RAM

Sizce kasa toplatmalı mıyım yeniden. Doğal olarak bu kadar düşük olduğu için sistem yeni nesil oyunları kaldırmıyor. Fakat ps3 almakla bunun arasında kaldım. Sizin öneriniz nedir bu konuda?

• Bilgisayarın grafikleri her zaman daha iyidir bide tabi oyun meselesi var ps deki oyunların çoğu yüz tlden başlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fare315

Bilgisayarın grafikleri her zaman daha iyidir bide tabi oyun meselesi var ps deki oyunların çoğu yüz tlden başlıyor

Oyun sıkıntı değil ikinci el vs halledilir de gerçekten çok kararsız kaldım. Oynanış zevki veya kolaylığı önemli benim için FPS çok oynamam daha çok DMC tarzı falan oynarım. Bilemiyorum gerçekten.
  • Bütçe nedir

• Bilgisayar olursa 2000. Maksimum 2500 olur sanırım.
  • Kesinlikle PC öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miladı olmuş

AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

CORSAIR 8GB (2X4GB) CL9 RAM

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA

ASUS GTX660 Ti DirectCU II GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

bu sistemi al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 20 Ocak 2014; 22:55:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem sizce nasıl?
    5 ay önce açıldı
    sizce sistemim nasıl?
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2500 olursa ps alma çok iyi bi sistem kurabilirsin hatta bi tane öneriyin i5 4670k işlemci msi g45 gammıng anakart 1 seagate hdd corsair 300r kasa gskill 8 gb 1600 ram bide r9 280x al kafan rahat etsin mobil olduğum için fiyatlara bakamıyorum fazla gelirse işlemciyi fx 8320 yaparız pekde bi kaybımız olmaz zaten (yakın zamanda)

• Ben olaya tamamen oyun boyutundan bakıyorum. Sadece oyun. Oyuna öyle deli gibi vakit ayıramıyorum yani 1 oyunu en erken 2-3 haftada bitiririm. Elimdeki pc dizi, film falan için yeterli şuan. Sadece oyun için yeterli değil. Evimdeki televizyon yeni sağlam baya da iyi görüntü veriyo derinlik falan çok çok iyi. Benim korkum dedigim gibi DMC tarzı oyunların gamepadle PS deki zevki veremeyecek olması. Bir de sadece konsola çıkarılan oyunlar var o da ayrı bir boyutu işin. Fakat PC de de orjinal oyun derdin falan olmuyor.
  • Eyvallah çok sağolun tavsiyeleriniz için. İyice pc ye kaymaya basladı kafam.
  • Benim bildiğim pc dede gamepad satılıryor

• rica ederim İYİ FORUMLAR....
  • Satılıyor evet de ben cümleyi kuramadım galiba. Mesela DmC 5 i yükledim. PS3 teki kadar zevk verir mi PC de. Bundan pek emin degilim o rahatlıgı verip verememe. Ama sanırım -1200 bütcede ps3 2000 civarı bütcede pc avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaeWa

Satılıyor evet de ben cümleyi kuramadım galiba. Mesela DmC 5 i yükledim. PS3 teki kadar zevk verir mi PC de. Bundan pek emin degilim o rahatlıgı verip verememe. Ama sanırım -1200 bütcede ps3 2000 civarı bütcede pc avantajlı.

Aynen dostum hatta evinde güzelbi led tv varsa al r9 280x grafikler felan uçarsın :) bende gaza geldim

• Özellikleri okuyunca HORT konu sandım.
  • O derece yani Zaman harcamayalı uzun zaman oldu oyunlara

@aod.xTA26

İnşallah hocam. Net kararı verdim fakat size tekrar sorabilirim parçaları falan hazırlıklı olun

@fare315
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaeWa

O derece yani Zaman harcamayalı uzun zaman oldu oyunlara

@aod.xTA26

İnşallah hocam. Net kararı verdim fakat size tekrar sorabilirim parçaları falan hazırlıklı olun

@fare315

Her zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.