Şimdi Ara

Sizce Benden Çok Mu para istedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.2-3 gün önce bilgisayar arıza yaptı.Götürdüm güvenilir bir bilgisayarcıya.Açtı baktı dedi harddisc sorun veriyor dedi.ben seni bilgilendiricem dedi.Sen halledersin abi eyvallah dedim çıktım.Aradı bugün ekran kartının fazla ısınması sebebiyle harddisc değiştirilmesi lazım.Ücreti (harddisck kdv dahil 135)işçilik 80 dedi Ben seni arıycam abi dedim.Sizce işçiliğe fazla mı almış yoksa normal mi? Öğrenci adamım 215 lirada zor çıkar.Başka bir bilgisayarcıya götürsem mi?

• Ekran kartı ısınması ve HDD ne alaka yahu ?

O ne tür cahil öyle al hemen makineyi 10 liraya takılır 80 lira ne ya ?
    Ayıp be şöylelerine para kazandırmayın
  • Kazik sakin ona taktirma e.karti hdd alakasini bile anlamadim
    80 lira cok fazla isim vardi psuyla e.kartiji 10 tlye taktirdim
    Hdde ikinci el al yada pcn iyi ise sifir al ikibci el aliesan bad sector felan arastir oyle al sonrada 5 10 tlye taktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasayı adamdan almadan kontrol et bunun gibisi ekran kartını çalar öyle verir

• Valla öyle dedim ekran kartının fazla ısınmasından dolayı hdd zarar görmüş aradım dedi ekran kartınıda tamir edicem falan ondan 80 lira diyor.Normalde 40 lira 1 servisi var zaten.Ama yinede fazla geliyor bana
  • Vaas Montenegro kullanıcısına yanıt
    Tamir edecekmiş hahahha
    Sen verdiğin gibi geri al bilgisayarını.
  • Sorunu neymiş senin anlayacağın dilden değil bizim anlayacağımız dilden sana bir söylesin en ayrıntılı biçimde bakalım...

Abi bu adamlar para kazanıyorsa, bizde mi bilgisayarcı olsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaas Montenegro

Arkadaşlar.2-3 gün önce bilgisayar arıza yaptı.Götürdüm güvenilir bir bilgisayarcıya.Açtı baktı dedi harddisc sorun veriyor dedi.ben seni bilgilendiricem dedi.Sen halledersin abi eyvallah dedim çıktım.Aradı bugün ekran kartının fazla ısınması sebebiyle harddisc değiştirilmesi lazım.Ücreti (harddisck kdv dahil 135)işçilik 80 dedi Ben seni arıycam abi dedim.Sizce işçiliğe fazla mı almış yoksa normal mi? Öğrenci adamım 215 lirada zor çıkar.Başka bir bilgisayarcıya götürsem mi?

80 lira işçilik mi olur getir banakargoyla yolla 10 liraya yapıverem
  • Şimdi pc açılırken PXE-E61 ve PXE-MOF hatası alıyordu.Bildiğim kadarı ile.HDD ile alakalı sorun gittim dedi işte HDD hata veriyor 1 gün sonra aradı.Dedi HDD arızalı.Ekran kartı ısınmasından dolayı HDD hata veriyor dedi HDD değiştirip.Ekran kartını tamir edicem gibi bişey dedi.Öyle bir işletim de değil orası.Dolandırıcaklarını sanmam Olbim Bilgisayar yapmaz heralde.Ben sadece işçilikten çok aldı gibi durdu
  • quote:

Şimdi pc açılırken PXE-E61 ve PXE-MOF hatası alıyordu.Bildiğim kadarı ile.HDD ile alakalı sorun gittim dedi işte HDD hata veriyor 1 gün sonra aradı.Dedi HDD arızalı.Ekran kartı ısınmasından dolayı HDD hata veriyor dedi HDD değiştirip.Ekran kartını tamir edicem gibi bişey dedi.Öyle bir işletim de değil orası.Dolandırıcaklarını sanmam Olbim Bilgisayar yapmaz heralde.Ben sadece işçilikten çok aldı gibi durdu

Ekran karti isinmasindan hdd nin zarar gormesi arabadaki küllüğün dolmasindan dolayi tekerin patlamasi kadar alakasiz bir durum Bilgisayarini yaptirmadan geri al baska bir pc ciye gotur.Yada nerde yasiyorsan eminim orada bilgili dh uyesi arkadas vardir sana vakit ayirip yardimci olur.Daha once bu durumlarda cok yardimci olan insan oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    hocam dizüstü bilgisayar ama?
  • bilgisayarcıların hepsi kazıkçıdır teknik serviste dahil.
  • 80 tl işçilik
  • 80 çok para

• quote:

Arkadaşlar.2-3 gün önce bilgisayar arıza yaptı.Götürdüm güvenilir bir bilgisayarcıya.Açtı baktı dedi harddisc sorun veriyor dedi.ben seni bilgilendiricem dedi.Sen halledersin abi eyvallah dedim çıktım.Aradı bugün ekran kartının fazla ısınması sebebiyle harddisc değiştirilmesi lazım.Ücreti (harddisck kdv dahil 135)işçilik 80 dedi Ben seni arıycam abi dedim.Sizce işçiliğe fazla mı almış yoksa normal mi? Öğrenci adamım 215 lirada zor çıkar.Başka bir bilgisayarcıya götürsem mi?

Allahım yerlerdeyim ekran kartıyla hdd arasında nasıl bir bağlantı kurmuş valla helal olsun.
    Ayrıca işçilik meselesi :Ddd yahu bir sata birde power kablosu takacak bunun nesi işçilik :Dd

Kardeşim bilgisayarını al ordan ve o güvenilir dediğin yere birdaha adım atma... Yoksa adam seni fena kazıklayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vaas Montenegro kullanıcısına yanıt
    Hocam kim o bilgisayarci? Neden seni kazikliyor. Bilgisayarci denmez ya ona Sahtekar herif senin iyi niyetini suistimal etmeye calisiyo hayirsiz adam. Hocam hemen su dakikadan itibaren soyle ona dokunmasin bilgisayara. Ben sana bulurum ucuz harddisk. 35 40 tlye 500 gb var. AYRİCA İLİSKİNİ KES ONLA. GUVENME SAKİİN

• ''Önce foruma sor yoksa satıcı fena kor'' boş yere dememişler

Sakın ypatırma.Biz sana buluruz ucuzundan hdd.Takmasınıda hallederiz.hemen olmaz ama öğrenci adamsn paranı boşa harcamış olursun
  • Diz üstü bilgisayar hocam.Araştırdım biraz hata bende hdd ile ekran kartı yanyana boşu boşuna sizide heyecanlandırdım .D
  • 80 tl işçilik mi? Makineyi üç defa komple söküp tekrar mı birleştirecekmiş de 80 lira istiyor ayıp be.
    Bir de ekran kartının ısınmasıyla harddisk niye bozulsun masal anlatmış bildiğin.
    Aga bizim insanımız niye böyle oldu ya?
  • quote:

Diz üstü bilgisayar hocam.Araştırdım biraz hata bende hdd ile ekran kartı yanyana boşu boşuna sizide heyecanlandırdım .D

Yahu onu başta yazsanıza güldürdünüz valla:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.