Şimdi Ara

Sizce ben ne yaşıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben geçen sene 12. sınıftaydım bu sene üniversiteyim. Geçen sene sınıflar karma oldu sınıfımıza bir kız denk geldi ilk defa gördüm kendi kendime dedim ki ben bu kıza aşık oldum ( o zamanlar gördüğüm her güzel kıza böyle derdim sonra daha güzelini görünce ona aşık olurdum) . Sonra bir şey oldu ben bu kıza galiba çok bağlandım sırf daha iyi görünmek için giyinişimi değiştirdim kilo verdim sigarayı bıraktım vb. şeyler üstüne ne kadar güzel kız görsem de vazgeçemedim içimde ona karşı farklı bir şey oluştu . Fakat asosyal malın teki olduğum için ben bu kıza açılamadım hatta toplam 3 4 kere konuşmuşuzdur . Şimdi görmüyorum bile mezun olduk tabi fakat sizce ne yapmalıyım ben yazayım mı bu kıza yoksa yanlış sularda mı yüzüyorum ?

• niye kimse birşey yazmıyor arkdaşlar üzülüyorum
  • niye bilmiyorum ama yazını "lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim"ci cocugun rapi gibi okudum,garip bi anlatis tarzin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızı gerçekten seviyorsan yazmazsın
    Neden bir asosyal mal ile geçirsin hayatını diye düşünmelisin
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Oyüzden yazmıyorum zaten kendimi yeterli bulmuyorum ama hep merak ettiğim şu eğer kendimi her alanda geliştirirsem gerçekten benimle mutlu olur mu
  • Şu sadece dış görünüşe bakarak nasıl aşık oluyosunuz cidden anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu bi hortlatıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üniden bitane bulmaya bak o iş yaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.