Şimdi Ara

sizce aşk için erkegin kucuk olması sorunmudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arakadaslar ben bu konudan biraz dertleyim bi kızdan hoşlanıorum ama 2 yas buyuk o 87 ben 89 luyum sizce buyuk bi sorunmudur bu? aranızda buna benzer ilişkisi olan var mı

• aşk diye bişey yoktur varsada saçmalıktır saçmaysa o aşktır....

ben nededim bilmiyorum
  • bende bi kızdan hoşlanıyorum o 92 ben 93 bakalım nolcak okul açılsın problem mi degil mi ögrencez(eger problem olup olmadıgını ögrenirsen pm at)
  • yaş farkının hiçbir önemi yok. rahat ol
  • inşşşş
  • o iş olmaz kardesim
  • olmaz bi problem eğer seviosa oda seni ben kendimden 3 yaş biriylede beraber olmuştum herhangi bi problemde yaşamadım boşuna dememişler akıl yaşta degil baştadır diye..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil
    önemli olan uyum ya da uyumsuzluktur
  • bi örnek vereyim:

benim annem babamdan büyük.

not:ümitlendirmek gibi olmasın sadece 2 ay
  • Bazen sorun bazense değil.

Bence 6-7 yaşa kadar makûldur kızın erkekten büyük olması ama sen 16 kız 22-23 yaşlarındaysa o zaman sorun olur ama sen 20 kız 25-26 yaşlarında ise çok sorun olmaz.
  • Benimde sevgilim olmustu,Benden 2 yaş büyüktü.Yurt Dışına okumaya gitti,ayrılmak zorunda kaldık.Birbirinizi seviyorsanız Aşk yaş tanımaz
  • 12 yaş farkı vardı. 2 yıl geçirdik. Takıl kafana göre ama asla asla asal evlenme! Evlendiğin zaman senden küçük olması çok önemli!
  • bişe olmaz kardes benim cevremdede var öle bi çift
  • benden iki yaş büyük bi kız var ayar çalışmalarına ufak ufak bende başlayayım bari kaymak gibi kız başkasına mı gitsin
  • bizim dukkanda bi kadın var kısmetimi kapıyo 92 liyim fakat sakallar falan var yanı büyük gosterıorum yasıtıma gore kızlar gelıyo dukkana kadının yegenı falan baya hos yanı kız beni kesıo ben onu fln sora kız yasımı sormus bu kadına bu kdn da 15bucuk demıs. kucukmus ama yaa demıs kıs falan . yasın onemı Yok ama kendı ısınızı kendınız halledersenız. bızım gıbı kadınlara bırakırsanız ısınız zorr!
  • Benim sevgilim benden 4 yas büyüktü ben 18 o 22 idi.
    Gayet ask yasadık
  • bi arkadaş dayısı teyzesinden 9 yaş mı ne büyükmüş erkek büyük olabiliyosa kız neden olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.