Şimdi Ara

Sizce araç pert mi ? Tamir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şükür ki aşağıdaki araçtan sağ salim çıktık. Canı kurtardık, geldik ''mal canın yongası'' kısmına. Araç sizce perte ayrılır mı, yoksa tamir mi olur ? Araç 2015 Golf Tdi Comfortline. Bilgisi olmayan arkadaşlar gereksiz yorumlardan kaçınınız lütfen.

Not : Sürücü, yolcu ve diz hava yastığı olmak üzere 3 hava yastığı patladı.

Sizce araç pert mi ? Tamir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecceanduana -- 25 Kasım 2015; 10:25:10 >

• Öncelikle geçmiş olsun hocam, başka açıdan çekilmiş foto yok mu? Şase durumu nasıl eğilme bükülme vs var mı ? Ben olsam tamiri kabul etmezdim araç bu açıdan bence pert hocam.
  • bediboy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağol. Servisten fotoğrafları istedim gönderecekler. Bizde olan tek fotoğrafı bu şuan. Aks falan dağılmış, rot kolları kırılmış falan dediler. 20.000 tl muallak rakam açmışlar dosyayı ama kaba taslak hesaplamada bile 25-30'dan aşağı gözükmüyor tutar. Bu tutarlarda da onarımı istemiyoruz ama bakalım ne olacak.
  • gecceanduana kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin hocam hangi firmadan kaskolu araç ?
  • bediboy kullanıcısına yanıt
    Amin, inşaAllah. Allianz sigortadan kaskolu araç.
  • Geçmiş olsun
    Aracınızı perte ayırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarals40 -- 25 Kasım 2015; 13:36:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön iki teker aynı hizada bile durmadığına göre araçta ön takım ve dolayısıyla podyaya kadar hasar var gözüküyor. Bu da şase hasarı demek. Pert olacaktır diye umuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tampon Tamir Olur Mu?
    7 yıl önce açıldı
    Sizce bu araç pert olur mu?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bakış ve görüş açısındaki farklar daha iyi oluyor bilgilenme açısından.
  • ÖNDEKİ PLASTİK PANJUR SADECE 1200 TL + VW LOGOSU 120 TL
    GERİSİNİ HİÇ SAYMAYAYIM ...

ARACINIZ PERT ...

ALLAH BAŞKA KAZA BELA VERMESİN

DİP NOT : SANAYİDE 5-6 BİNE TOPLANIP , TEMİZLİK BOYASI VAR DENİLİP ( 2015 MODEL ARAÇTA BİLE ) YAHUT BİRAZCIK İNSANİYET VARSA 'ÇITIR HASARLI' OLARAK SATIŞA SUNULUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 25 Kasım 2015; 15:36:59 >
  • Sağolun hocam. Evet parçalar bazen hatta tamamen anormal derecede yüksek. Yalnız kazadan sonra gıkımı çıkaramıyorum. Marka fanatiği olmadım hiçbir markaya. Ama hoşlandığım ve kullandığım başka markalar bu kazadan çok daha büyük hasarla çıkacaktı ben dahil. Allah kimseye yaşatmasın yaşattığı korkular yetiyor herkese.

Dipnota dipnot : İnternetteki (malum site) Kasımoğulları, Final gibi bazı sahtekar otomotivciler bunları ufak sorunları var diyerek sahtekarlık yapıyorlar. Mesela airbag takmadan, yan sanayi parçalarla dışını kapatıp vs. çok gördüm bu tip dolandırılanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecceanduana -- 25 Kasım 2015; 15:49:35 >
  • öncelikle geçmiş olsun araç pert olur ama siz kasko şirketinden paranızı ne kadar sürede alırsınız orasını bilmem.
    asıl bu süreçte allah size sabır versin.
  • rocco86 R kullanıcısına yanıt
    15 gün kiralık araç kullanım hakkım var kaskodan. Ben 45 günü gözden çıkardım. Eğer pert olursa şirketin hızını da görmüş olacağız.
  • gecceanduana kullanıcısına yanıt
    Hocam halk sigortadan paramızı 80gün sonunda kavga - dövüş anca alabildik, inşallah aynı şeyleri yaşamazsın.
    Resmi tüm evraklarımız ve istemiş oldukları tüm evrakları eksiksiz bir şekilde vermemize rağmen üstelik bu durum.
  • rocco86 R kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bir tanıdığım 95 günde aldı ray sigortadan. Halk sigortanında çok geç ödediğini bir başkasından biliyorum. Koca şirketin hasar departmanına 1 evet şaka gibi ama 1 kişi bakıyormuş. Sonuçta devlet kurumunun sigortası, işleyiş devlet kurumu mantığı. Telefonla ulaşamazsın, ulaşsan cevap alamazsın. 100 tl fazla verip Halk sigortadan yaptırmayıp Allianz'dan yaptırdım, bakalım pişman olacak mıyız olmayacak mıyız?
  • Net bir şekilde pert gibi geçmiş olsun.
  • AhmetD* kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.