Şimdi Ara

Sizce Apple iPhone'a geçmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Samsung Galaxy A7 (2016) cihazını kullanıyorum. Şu an bir sorunum yok çok şükür. Fakat Apple iPhone'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçmeli miyim, neden geçmeliyim / geçmemeliyim, neden önerirsiniz / önermezsiniz ?

• bu ekonomik krizde gereksiz para harcama yapmış olursun. ben uygun fiyata abd bulduğum için geçtim. ve ihtiyaç vardı. yoksa geçmezdim. illada alacağım diyorsan acele et %13 zam gelecek
  • Telefonunla bi sorunun yokmus iste daha ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Telefonunla bi sorunun yokmus iste daha ne gerek var

Hocam biliyorsunuzdur belki Andorid işletim sistemi bu. En fazla 1 bilemedin 2 sene sonra kasma - donma yapmaya başlayacak. O yüzden.
  • Gecme. Kesinlikle gecme hemde. Apple iyi hos kolay bir telefon. Ama bir zamanlar note2 kullaniyordum telefon artik buyuk geldigi icin sattim 4s aldim. İkiside ayni sene cikmisti. Simdi guncellemeler ile 4s in icine ettiler ama note2 hala catir catir isliyor. Su an 4sin agzini yuzunu dagitir. Yeniden androide geceyim diyorum, ben ki bir zamanlar rom islerine kadar hasir nesir birisi simdi android bana karisik geliyor. Yani apple insani telefon yonunden aptal ediyor. Apple'a bir bulastin mi tamam artik. Guncellemelerle telefonun icine etsin bir suru telefon aptali insan nasil olsa gider bir ust surumu alir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android maceram turkiyeye gelen ilk android cihaz general mobile DSTL1 ile basladi ve gecen seneye kadar hep android cihaz kullanan biri olarak diyecegim tek şey bu iphone bir harika dostum

• 4 -5 sene android kullandıktan sonra iOS a 20 gün önce geçtim 7 plus ile. Ben çok uzun süre kullandığım ve yeni cihazı da kullanacağım için paraya kıydım. Ama aslında bir telefona bu kadar para vermeye değmez. İyi hoş cihaz çok akıcı falan ama neticede bu bir telefon. Eğer ki durumum var maddi açıdan diyorsan tabiki almalısın android den sonra sana çok iyi gelecektir. Yoksa gereksiz masrafa girme derim telefonun hala işini görüyorsa, takılmaları donmaları çok fazla dert etme gerçekten ihtiyaç olduğu zaman yeni bir cihaz al derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkankaya

quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Telefonunla bi sorunun yokmus iste daha ne gerek var

Hocam biliyorsunuzdur belki Andorid işletim sistemi bu. En fazla 1 bilemedin 2 sene sonra kasma - donma yapmaya başlayacak. O yüzden.

Hocam anliyorumda simdi 2 sene sonraki olayin planini yapmskta sacma sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

4 -5 sene android kullandıktan sonra iOS a 20 gün önce geçtim 7 plus ile. Ben çok uzun süre kullandığım ve yeni cihazı da kullanacağım için paraya kıydım. Ama aslında bir telefona bu kadar para vermeye değmez. İyi hoş cihaz çok akıcı falan ama neticede bu bir telefon. Eğer ki durumum var maddi açıdan diyorsan tabiki almalısın android den sonra sana çok iyi gelecektir. Yoksa gereksiz masrafa girme derim telefonun hala işini görüyorsa, takılmaları donmaları çok fazla dert etme gerçekten ihtiyaç olduğu zaman yeni bir cihaz al derim ben

İş bütçeye bakıyor biraz sanırım. Teşekkürler hocam.

• GEREKSİZ
    İlla para harcamak istiyorsanız, daha yaralı şeyler için harcayın.
  • geçeceksen çabuk geç iPhone'a zam gelecek
  • 2.200 TL- Teknosa hediye çeki elimde mevcuttur. Alıcak olan arkadaslara 2.150 liradan vereceğim. Teknosadan alısveriş yapmıcağım için amacım çeki elden çıkarmak...
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    %13'ten bahsediliyor. Iphonelar fena pahalanacak.

• Şahsi fikrim elinizdeki cihaz güzel ve akıcı iken şu dönemde geçmeyin. Ben geçen sene note 4 den 6s e geçtim. Güzel gerçekten 5 yıllık Samsung deneyiminden sonra insana farklı geliyor hoşuna gidiyor ama gerçekten değmiyor neticede bi telefon bu. Kardeşimin elinde tıkır tıkır çalışıyor hala note 4. Ha illa alıcam derseniz oda sizin kararınız.
  • Teşekkürler cevaplarınız için. Sanırım A7 bir sorun çıkarmadığı sürece devam edeceğim.
  • Gayet guzel ve guncel bir cihaziniz var. Su donemde maddi acidan sorununuz olmasa bile gereksiz harcama yapilmamasi gerektigini düşünüyorum.
  • Telefonlar artık aynı görevi yapıyor, çok ahım şahım işler ortaya çıkarılmıyor. Uzun süreli kullanacaksan geçmende problem olmaz ama.
  • Bu krizde bence alınması gereksiz. İlla alıcam diyorsanızda siz bilirsiniz
  • S4 g3 5s vs kullandım

3 haftadır iphone 7 kullanıyorum

Eğer telefonun yoksa maddi durumun peşin olarak iphone 7 alabilecek düzeydeyse iphone 7 al

Ama g2 s4 5s a7 vs varsa hiç gerek yok aynı işi yapıyo arada 1 2 sn anca fark olur zaten artık tüm telefonlar hızlı önemli olan internet hızı
  • Gereksiz para harcama çöp bir telefona. A7 iyidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.