Şimdi Ara

Sizce almalı mıyım ? Asus X550JX-XX171D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ... Başlıkta belirttiğim laptop u almak istiyorum fakat kafama takılan bir soru var . İşlemcisinin i7 olmasından dolayı çok fazla ısınma yapar mı ? Çünkü sadece oyun oynamak için almıyorum , bilgisayar mühendisliği okuyorum kullanıcağım programlarda 4 sene sorunsuz götürmesini istiyorum . İ7 ısınır çok üst düzey işler yapmıycaksan i5 yeter diyenler çok olduğu için bu soruyu soruyorum. Bilgisayarı kullananlar hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim .http://www.sadecenotebook.com/asus-x550jx-xx171d-pmu400805 ve almak istediğim site güvenilir midir ? Şimdiden teşekkürler ...

• Sanırım bilgisayar mühendislerinin işlemciyle işi oluyor, ekran kartından ziyade işlemci ön planda olmalı. İ7 almaktan korkmayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadkorsan D kullanıcısına yanıt
    i5 ile i7 si arasında 200 lira fark varalmışken i 7 al sitenin güvenirliğini bilmiyorum bende i 7 sini alacam ama hala nerden alsam karar veremedim her yeri kötülemişler şans işi artık
  • almışken i7 li olanı al hatta mümkünse 8gb ramli olarak almanı öneririm

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10741
  • İ7 olanını al

-yönleri

Kasası plastik doğal olarak esneme yapıyor yazarken felan bakmadan alma bazıları sonra kafasına takıyor full hd olmaması ama bana göre çok önemli değil diyosan al

+daha ağır basıyor tam bi f/p ürün ekran kartı özellikle msı 4.500 makinalarında bile gtx 950 var

Edit: ssd alırsan canavar olur

• deadkorsan D kullanıcısına yanıt
    site güvenilir
  • bende sipariş verdim ama 4 aralıkta falan deneyebilirim sınavlarda etkilemesin diye aileme yollattım direk nasıl bilmiyorum ama alanlar hep iyi diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üstat siteden daha önce asus x550jk modelini aldım hiç bir sorun çıkmadı bende. Bu aralar gene laptop bakıyorum büyük ihtimal sizin sipariş vereceğiniz cihazdan alacağım. Senden ricam sipariş verdikten sonra memnuniyetini yazarsan ona göre alma düşüncem netleşecek cihazı
  • Arkadaslar ben de bu modeli düşünüyorum ama bunun harddiski çok dandikmiş ssd şart diyolar
    Şimdi ben bunun yanında SSD alsam hem onu hem harddiski beraber nasıl kullanırım bunun için herhangi bir özellikten feragat etmem mi gerekir ve garanti durumu ne olur acaba?

• ulasersonmez kullanıcısına yanıt
    valla garanti durumunu bilmiyorum ama dvd yeri sökülerek oraya takılabiliyormuş duyduğum kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.