Şimdi Ara

Sizce 3gs den 4 e geçmek değer mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık arkadaşlar,sizce 3gs den ip 4 e geçmek saçma mı olur

• o konuda konuyla alakalı düzgün mesaj bile yok,yoksa o konuyu da okudum 3gs ve 4 kullanıcılarının cevaplarını bekliyorum
  • Sana soylıyım anten vs hikaye iphone 4 kullan 3gse doknmak bile sana acı vericektir.
  • bu sorunun cebabını bende beklıyorum bırazdaha beklemek gerek
  • kuzenimde 3gs var.ben de ilk kez iphone aldım o yüzden 4 aldım zaten.arada ekran dışında pek büyük farklar yok.bir de 5 mp kamerası.bence boşuna masraf.bir sene daha kullan iphone 5 mi ya da adı ne olursa ondan alırsın.bence gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

kuzenimde 3gs var.ben de ilk kez iphone aldım o yüzden 4 aldım zaten.arada ekran dışında pek büyük farklar yok.bir de 5 mp kamerası.bence boşuna masraf.bir sene daha kullan iphone 5 mi ya da adı ne olursa ondan alırsın.bence gereksiz.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 3GS kullanıyorum ve bir sonraki iphone'u beklemeyi düşünüyorum, halihazırda ilk aldığım günkü gibi tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor cihaz. Ama iP4'e geçiş yapmak da saçma olmaz bence.
  • iphone 4 beyaz modelini iphone 4s yada 5 olarak çıkartırlar piyasaya merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiHilistt -- 26 Eylül 2010; 19:54:05 >
  • 1. Gyroscope var.
    2. Bellek iki kat fazla
    3. İşlemci çok daha hızlı
    4. Kamera da flash var. Ayrıca bazı programlar (ör: Flashlight) ile bunu yakarak ışık olarak kullanmak mümkün)
    5. Önyüzde de kamera var
    6. facetime özelliği sayesinde iphone4 sahipleri kendi aralarında wifi kullanarak operatöre ücret ödemeden (internet paketinizi kullanarak) birbirlerini görerek konuşabilecekler
    7. Daha büyük batarya sayesinde daha uzun süreli çalışabiliyor olması

2,3 ve 7 madde, telefonun çok daha yüksek performans sağlamasını sağlıyor.
    1. madde bir süre sonra, muhteşem bir oyun deneyimi sağlayacak oyunlar oynayabilmemizi sağlayacak

Bu maddeleri eski bir 3g iphone ve yeni bir iphone4 kullanıcısı olmanın verdiği tecrübelerle yazıyorum.
  • param bol diyorsan geç yoksa bekle özellikler ve avantajları var tabi ama sonuçta o avantajlar o kadar paraya değmiyor elinde onlar varken 3gs'in temizse satarsın gerçi ama pek iyi fiyata almazlar 10 gün önce satsaydın 2700e gold getirdiğinde felan iyi giderdi bence alma bekle paran cebinde kalmış olur
  • sırf yeni telefon olsun diye alınmaz bence.3gs'n varmış sonuçta.mesela n97'im bozuldu ve aylardır sony ericsson t630'la geziyorum.hayatımda hiç mp3 playerım olmadı mesela hep telefonla geçindim.n97 bozulunca aylardır müziksiz kaldım.yolculuklarda müzik dinlemeden gitmek işkence gibi gelirdi bana.iphone 4'ü çok bekledim almışken iyi birşey olsun diye.sonunda aldım ama gelecek yıl 5 gelince teknoloji çılgınlığına kapılıp almayı düşünmüyorum.eğer ölmezsem halim vaktim yerinde olursa iphone 6 ya da neyse işe hoşuma giderse onu alırım.bence boşuna masraf yapıp iphone 4 alma.3gs de gayet hızlı bir telefon.kamera falan da düşünme 300 milyonluk telefonda da 5 mp kamera var.zaten telefonla hiçbir zaman fotoğraf makinesi kalitesini alamazsın.anlık çekimler için 3gs'nin kamerası bence yeterli olacaktır.teknoloji çılgınlığına gerek yok arkadaşım paran cebinde kalsın.
  • bende 3gs kulllanıyorum kısacası geçmeye değmez bir sonraki nesili bekleyeceğim
  • Bana da geçmeye değmez gibi geliyor.
  • Arkadaşların dediği gibi iphone4s tarzı çıkacak olan ara modele yada bi üst modele geçmek daha mantıklı bi karar olacaktır. Kamera sizin için çok önemliyse bu işi daha iyi yapan telefonlar var. Şarj süresi önemliyse bu amaçla üretilen telefonlarda var. Ekran daha iyi olsun derseniz bu sanırım en kabul edilebilir sebep. Yinede 3gs kullanıcıları için elindekini çıkartıp yeni ip4 almak için çokta fazla bir geçerli neden yok benim düşünceme göre. Yinede karar sizin sıkıldım değiştirmek istiyorum dedikden sonra kullanıcı kimse ona hiçbirşey diyemez. Yinede bi üst modeli beklemek sanki daha mantıklı gibi gözüküyor.
  • Valla ben olsam geçmezdim. 8 ay sonra yenisi çıkacak zaten onu alman daha mantıklı. Hiç iPhone kullanmamış olmama rağmen ben bile o telefonu bekliyorum çünkü anten sorunu kafamı kurcalıyor.N79'um var geçen sene aldım 2 sene dolmadan başka telefona geçmeyi sevmiyorum
  • ben 3 ay önce iPhone 3Gs 32 gb ımı satmıştım sırf iPhone 4 almak için ama anten sorununu duyunca iPhone 3Gs i sattığıma pişman oldum iPhone 4 ü bu kadar istememin en önemli nedeni ekran çözünürlüğünün artması ve gyroscope sensörünün olmasıydı ama anten sorunu yüzünden almadım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.