Şimdi Ara

Sizce 3g alıyım mı[3gs aldım:)]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kararsız kaldım 750 tl ye 16gb 3g buldum gayet temiz ve sorunsuz bi cihaz.Bana 3gs al yada iphone 4 ü bekle demeyin sadece alıp almıyımmı diye soruyorum, zaten 1 yıl kullanıp iphone 4 den sonraki yeni nesil telefonu almayı planlıyorum.Sizce 3g yi alıyım mı.Görüşleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarlæ -- 14 Temmuz 2010; 17:46:52 >

• Guzel fiyat al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

5 gün önce 1380e aldım 3gsyi
    yerinde olsam havada kaparım 750ye

Hocam yalnız benim dediğim 3g 16 gb
  • Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar,yorumlarınıza göre yarın telefonu alıcam
  • biraz daha ucuzllaycak 3g ve 3gs ler 4 türkiyeye giriş yapınca ozaman 2.el fiyatlarıda haliyle aşağı inecek ona göre kendin karar ver derim
  • telefon çok temiz vede garantiliyse al derim ama telefona bak içine sinerse al oke bide sağında solunda pronlem vs olmasın
  • way be.. en son 1.5 yıl önce bakıodm iphone fiyatlarına 16gb 3gler 850 civarıydı demekki 100tl düşmüş sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON ALCAM HANGİSİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3g ise bi an durmak lazım malum ben teli alırken bi kız 400e satamadı 3g 8gblık telini telefoncuya
    adam 400 bile vermedi
    hmmm
    yok ben almazdım 750ye 3g ben 3gs sanmıştım
    max 600 çalışır benden 3g 16g için
  • 3g yi alıp 1 kaç yıl kullan sonra yeni iphone alderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

3g yi alıp 1 kaç yıl kullan sonra yeni iphone alderim

Aynen 1-2 yıl kullan sonra model yükseltirsin duruma göre
  • Garantili 650 tlyede 3g ler var onlardan tavsiye ederim 750 tl cok pahali 900 tlye 3gs alinabiliyo. Sana tavsiyem 600-650 tllik 3glerden al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Garantili 650 tlyede 3g ler var onlardan tavsiye ederim 750 tl cok pahali 900 tlye 3gs alinabiliyo. Sana tavsiyem 600-650 tllik 3glerden al.

Benim bildiğim 8gb lar 650 tl,zaten adam 16 gb lığını 750 ye bulmuş fiyat gayet iyi bence dediğim gibi 1 kaç yıl kullanıp yeni iphone dan alırsın ayrıca 900 tl ye temiz bi 3gs bulunucağını sanmıyorum
  • wallaha telefoncular 3g8gbları 400e almıyorlar öyle söyliim
    750den daha ucuza bulabilir 3gyi
  • quote:

wallaha telefoncular 3g8gbları 400e almıyorlar öyle söyliim

Onlar telefoncu degil Mezarci!.. Dh ikinci el sayfasinda 2g 450ye satiliyor 3g 650ye satiliyor 3g16 gb de 750 normal degilmi arkadaslar?
  • Yorumlarınız için teşekkürler,750 tl çok mu yani 3g 16 gb için,telefoncudan alıcam telefonu temiz 3gs leri 900 e falan bulabilir miyim ki,bulabilirsem alırım da daha fazla veremem
  • Arkadaşım telefon içine sindiyse söylediğin gibide kozmetik olarakda iyi durumda ise kulak asma kimseye al telefonu. evet 500 - 600 civarınada bulabilirsin bu telden ama ya kozmetik olarak bundan iyi değillerse ? körü körüne konuşmak herkeze kolay gelir. ben forum üzerinden 2 3 ay öncesinde n95 üstü 530 tl vererek aldım 780 e gelmiş oldu bana hemde 8gb modeli idi pişmanmıyım asla değilim telefon oldukça temiz on numara 5 ay daha garantisi kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukaw.S -- 14 Temmuz 2010; 13:59:18 >
  • Yorumlar biraz aklımı çelmedi değil hani3g deki temizliği, 900 tl ye satılan bir 3gs de bulursam öncelik 3gs olucak ama bulamazsam da 3g yi alıcam.Daha telefonun 6 ay garantisi var ve kutusu eksiksiz,temizde bi telefon zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowras

quote:

wallaha telefoncular 3g8gbları 400e almıyorlar öyle söyliim

Onlar telefoncu degil Mezarci!.. Dh ikinci el sayfasinda 2g 450ye satiliyor 3g 650ye satiliyor 3g16 gb de 750 normal degilmi arkadaslar?

wallaha ama görmeliydiniz kız alın şunu 3gs alıcam diyor yoook diyo adam
    kız da fena değil diicektim ben aliim ulan dedim ne yapıosun kendine gel

800-850ye 3gs alıcaksan al derim
    ben 600den yukarı 3gye vermem
    4 de çıkınca 300e bile satabilirsen 3gyi ne mutlu sana

• @tritone

yok bence 100 e bile satamaz 4 çıkınca zaten TR ye 1000 liradan giricek ya.

ne adamsınız yahu.. nokia değil bu iphone ;)

@nevarlæ

900 e 3gs yi tr garantili olarak bulabilirsen ve iyi durumda ise onu al tabiki ama yurt dısı malı ise oturup düşünmek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukaw.S -- 14 Temmuz 2010; 14:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

@tritone

yok bence 100 e bile satamaz 4 çıkınca zaten TR ye 1000 liradan giricek ya.

ne adamsınız yahu.. nokia değil bu iphone ;)

@nevarlæ

900 e 3gs yi tr garantili olarak bulabilirsen ve iyi durumda ise onu al tabiki ama yurt dısı malı ise oturup düşünmek lazım..

heh heh çıktıktan sonra bakarız beraber o zaman gittigidiyorda 3gler kaça satılıyor
    nokia 2. elde daha çok para ediyor ben sana söliim
    htc değil iphone daha doğru olurdu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.