Şimdi Ara

Sizce 3500 e Bu Laptop Alınır Mı? cpu editlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amerikali bir arkadaştan gigabyte p37x v3 model laptobu alacağım 3500 liraya. Laptobun fiziksel yada yazılımsal sıkıntısı yok. Sadece kapagi acarken yanını biyere sürmüş boyasi kalkmış. arkadaş duzenli macun fan temizliği yapıyordu. Laptobun donanımı kısaca şu şekilde.

Specifications:

Intel® Core i7-5700HQ processor (2.7 GHz, 6 MB)
    Memory RAM 16GB DDR3L SODIMM Max 16GB
    Hard drive 1TB (7200 rpm S-ATA) +128 GB SSD mSATA
    Optical storage Super Multi Dual Layer (S-ATA)
    Display 17.3 "LED Full HD IPS (1920 x 1080) 16: 9 Gloss
    NVIDIA® GeForce® GTX 980M GDDR5 8GB graphics controller
    Connectivity
    LAN 10/100/1000
    802.11 ac a / b / g / n
    Bluetooth V4.0 High Speed
    Notebook camera Yes
    Microphone Yes
    Battery 6 cells Lithium Ion
    Connections
    1 x Mini Display port
    1 x VGA
    1 x HDMI
    1 x headphone output
    1 x microphone input
    2 x USB 3.0
    2 x USB 2.0
    1 x RJ45
    3-in-1 Card Reader (SD, SDHC, MMC)
    Microsoft Windows 8.1 64bit operating system
    Dimensions (Width x Depth x Height) 417 x 287 x 22.5 mm
    Weight 2.8 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 1 Mayıs 2018; 15:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya yeni nesil i5 7300hq islemcili sifir km laptop alinir:)

• Gtx980m bu fiyata kaçmaz derim. Ciddi bir sıkıntısı yoksa süper fiyat kaçırma

• ekran kartından alınabilir
  • Alınır.

• dostla ye iç alışveriş yapma hemde 2. else sorun çıksa nolacak
  • GTX 1060 6 GB ayarında bir ekran kartı var. 3250'de buluşun derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gtx980m'e o para verilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.
    Herkese tek tek cevaplari için teşekkürler. Ekran kartı beni cezbediyor. forumda olsun malum sitede olsun gtx980m li laptoplara 4500 6000 arasi fiyat çekmişler hep. Hocam bu arada var mı bildiğin bi site sistem gereksinimlerini tek tek girip test edebileceğim. can you run it sitesi var ondada otomatik tarama laptop bende olmali ki test edebileyim:(

• işlemci çöp
  • Soğutması iyiyse 3300 e düşürmeye ikna edin, olmadı yine de alın çünkü windows 10 kullanmamak büyük ayrıcalık 7 kurun . İşlemci de çöp filan değil.
    Turbo frekansta aradaki fark yüzde 15 7. nesil ile 4. nesilin. Yani alınır. 980m ayrı güzel bir olay. 7. nesilden itibaren windows 10 a mahkumsunuz . 8.1 veya 7 pro kurun güncellemeleri tamamen kapatın. Sırf bu yüzden yeni laptop almamayı savunuyorum. Zamanında tulpar t7 v2 vardı ah ahh alamadım tanıdıktandı 970m vardı 17 inç msi gt70 ile aynı kasa ve ssd raid di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 1 Mayıs 2018; 15:31:39 >
  • edit : soğutması rezalet bu cihazın.
  • herkese teşekkürler soğutma konusunda bende yabanci forumlarda okudum cihaz aşırı ince olduğu icin en bosta bile 50 derece altina pek düşmüyormuş bu arada cpu 4720 degil

Intel® Core i7-5700HQ processor (2.7 GHz, 6 MB) imis ona gore fikir verirseniz sevinirim...

bu arada bende windows 7 hayranıyım:) acayip kararsiz kaldım ama bu paralarada degil 2 5.el bile yok bizim ikinci el forumda misal:(

• Ekran kartı fiyat için süper cazip eğer şansınız varsa aida64 yükleyip stres testi yapmalısınız. Hem cpu hem gpu yu %100 e zorlayarak sıcaklıklara bakın 90 derecenin altındaysa ikiside sıkıntı yok. Diğer tercihler size kalmış. Ne kadar az sıcaklık o kadar iyi

• Metin* kullanıcısına yanıt
    Ama bir ihtimal 100 tl ile 500 arası masraf yapıp bildiğin psu dan güç alarak (usb li laptop soğutucuları berbat.) bir soğutma sistemi kurabilirsiniz laptopa. Mesela ben serum hortumları ile hava çıkışını garantileyen bir sistem yapacağım.Hava bakır borudaki gibi bunlardan geçecek ve fanları voltaj regülatörü ile 5000rpm de 5 10 tane fan koyacağım düzeneğe.Bir de vaku soğutucu alırsanız hayatta ısınmaz. 500tl lik bir yatırım yapsanız masaüstünü bile aratmaz.
  • En boşta bile 50 derecenin altına düşmeyen 3 yıl önce çıkmış (kimbilir şimdi kaç dereceleri görüyordur) garantisiz bir cihaza 3500 tl vermek bence aşırı mantıksız. Bu benim görüşüm tabi. Elektronikte 1. Elde bile sorunlar yaşanabilirken 3500 tl vermek çok büyük risk. Kullanımdan kaynaklı tocuhpadin bile rengi atmış gözüküyor cidden bu haliyle içinize siniyorsa alın herşey özellik demek değil.

• Teknolojinin ömrü 7 senedir kaptan bu bilgisayarı ben olsam almam . Arkadaşından rica et gelirken Acer Predator Helios 300 alsın o bilgisayarıda orda satsın indirim olduğunda belki 6gb modelini de alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.