Sizce 2023 yks ertelenecek mi?

-
-
Bu adamların ne yapmaya çalıştığını tahmin ettikçe o kadar kayboluyorsun en iyisi bunları sorgulamamak. YDS, MSÜ belirlendi ama YKS için ses seda yok hala
Bir yandan ertelenir diyorum ama bir yandan AYT ve YDS hep aynı günde oluyordu o yüzden ertelenmez diyorum yani düşünmeye değmez
-
haklısınız hocam en iyisi hiç ertelenmeyecekmiş gibi çalışmak.
-
başvuruların alınamamasından dolayı mı açıklamıyolar diye düşünüyorum ama öyle bir durum olsa başvuru süresini uzatırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten seçim tarihi bayram yaz sezonu derken en mantıklı tarih 26-27 haziran oluyor yani bir haftalık erteleme olacak büyük ihtimalle bunun için normal tarihe göre çalışıp kafa yormamak en iyisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ertelenirse 8-9 temmuz, ertelemezlerse 17-18 haziranda normal tarihinde yaparlar. 1 haftalık erteleme kimseye bir faydası olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu adamların ne yapmaya çalıştığını tahmin ettikçe o kadar kayboluyorsun en iyisi bunları sorgulamamak. YDS, MSÜ belirlendi ama YKS için ses seda yok hala Bir yandan ertelenir diyorum ama bir yandan AYT ve YDS hep aynı günde oluyordu o yüzden ertelenmez diyorum yani düşünmeye değmez |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X