< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizce 200 bine hangisi alınır ? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
benim bütçe de 200’dü. baktım mantıklı araba pek yok. 65 daha koyup sıfır lpgli civic aldım. kafam rahat320 k diyorlar artık ve koyacak durumum yok yoksa hiç düşünmezdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bamorexÇok güvenilir olmadıktan sonra 2. ele bulaşmam kesinlikle.
Her zaman imkan ölçüsünde sıfır otomobil tercih ederim.
Yukarıda ki sıfır otomobil 190.000 - 200.000 TL arasında özelliklerine göre satılmaktadır.
Sarı sitede 2. eli 250.000₺ ortalama ile ilanda, bahsettiğiniz fiyatlar nerede hocam hangi bayide?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan_28Sarı sitede 2. eli 250.000₺ ortalama ile ilanda, bahsettiğiniz fiyatlar nerede hocam hangi bayide?
Alıntıları Gösterhttps://www.kia.com/tr/satis-merkezi/fiyat-listesi.html
Sarı sitede ki fiyatlar maalesef çok uçuk ve sıfırlarının çoğu galericilere aittir.
Yukarıda ki fiyatlar Kia'nın kendi sitesinden.En baz Cool versiyonun bile yeterli dolanımları vardır.Bayiilere giderek inceleyebilir hatta biraz daha uygun teklif alabilirsiniz ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: netttt2627
Verdiğiniz detaylı bilgiler için teşekkür ederim hanım da kullanacak otomatik bakıyorum su an Corolla 2016 makyajsız kasa var süspansiyon olarak bana göre yumuşak araç hoşuma gidiyor.sizin kullandığınız Corolla kaç modeldi ne kadar km deneyimlerimiz???corolla arkadaşımın corollası, sahip oldugum bi araç değil yani. ya 2015 ya 2016 emin değilim. corollanın arkası daha geniş aurise göre. ama arkalarda tam bağımsız süspansiyon yok diye biliyorum corollalarda. auris daha alçak daha oturaklı bu konuda. bu söylediklerim benim hissettiklerim tabi siz başka şekilde düşünebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X