|
Bildirim
|
Bu ulkede her seyin fiyati duser ama arabalarin fiyati dusmez.Araba sevdali bir ulkeyiz cunku.
|
Düşmez ne yazık ki. Örnek vereyim, bir memur aracını ilana koymuştu 44.900'den , en son 42. 000 e inmişti. Ancak 1 ayda satamadı aracını. 15-20 günlük bir aradan sonra aracı yeniden ilana attı, baktım 46.750 mi o şekilde bir şey yazmış. Son kaç olur dedim, 44 dedi. BEn de, 1 ay önce 42 yazmıştın, heralde 41 e razıydın , dedim ne oldu dda 2-3 bin arttırdın. O da "abi görmüyor musun araba fiyatları deli gibi uçuşta, bize de yükseltmek yakışır " dedi. Satamaz filan sandım ama bu sefer ilanı ilk günde sattı. Aradım, 43 e vermiş. İşte böyle bir ülke haline geldik. Ortada hiçbir sebep yokken araç fiyatları sürekli artıyor. Bu arada ben de memurum ama birtakım memur meslek gurubunun sanırım tek amacı ev yada araba alıp satmak, biz de memuruz ama iş yerinde kafamızı kaldıracak , araç, ev, arsa alıp satacak vaktimiz yok. Maaşımız da bunların yarısı kadar neredeyse. Sinir olmamak elde değil.
Not: Bu bahsettiğim olaydan sonra 1 ay daha geçti, bahsettiğim aracın piyasası 44-45 arasına çıktı şu an. ![]() |
Fiyatlar düşer mi şeklinde açılan sanırım 87332399'cı konu. Konudaki kişiler tarafından duyulmak istenen her seferinde düşer denmesi olduğu için, düşer tabi ki de yazıp görevimizi yerine getirelim.
![]() |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 20 Ekim 2019; 21:14:25 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 20 Ekim 2019; 22:6:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |