Şimdi Ara

Sizce 15000-20000 tl arası modeli yüksek nasıl bir araba almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Araba almayı düşünüyorum alacağım en yüksek miktar 20000 tl sizce modeli yüksek performansı iyi araba almak istesem hangilerine yönelmeliyim birde aşağıda yazan adresi olan arabalar iyimi
    http://www.araba.com/293214847/Renault-Symbol-14-LPG-li-daha-89000-kmde
    http://www.araba.com/284481905/Renault-Symbol-14-Authentique

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.....

Not:Yeni ehliyet aldım ilk arabam olacak

• ikisinden de uzak dur derim. birinde airbag açılmış. bu bence şaibeli. 660 TL hasar kaydı var demiş. airbag 1000 TL civarı olduğuna göre bir ssikinti var. diğerine gelibce motor kaputu açılması çok uçuk bir hikaye bence. 1. motor kaputu o hızla açılırsa menteseleri kırar ve cama, dolayısıyla tavana da çarpar. malum bu acilmadan dolayi boyali diyor. boyaliysa bir yere carpmasi lazim kapagin. 2. motor kaputu boyandı diyelim açılmadan dolayı. çamurluk ne alakadir?

kardeş boyle piyasa fiyatının altında arabalardan uzak dur. ucuz düşürdün diye düşünme. eğer sorunsuz araba olsalar galericiler çoktan kapardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Civic var 99 model 140 binde otomatik LPG li düşünürseniz pm lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediğin fiyatlara çok temiz 2004 2006 arası hyundai accent admire yada era alabilirsin yada fiat albea iki markayı da çok kullandım gerçekten bu araçlar güzel.renaultu hiç önermiyorum istersen ustalara da danışabilirsin.illaki yüksek model kaliteli araba alacağım diyorsan düşük fiyatlılara dikkat et.hasar kaydı vesayre çıkmayabilir ama onlarda da sigortadan alınma çıkabiliyor onun için de almadan önce ruhsat bilgilerini alıp sigortacıya sorgulattır.yoksa elinde patlar
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.