Şimdi Ara

Siz söyleyin ben napayim o olmadıktan sonra. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kızın neyini seviyorsun? Onu vazgeçilmez yapan ne ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak kardeşim bi gün hayatına öyle biri gelirki geçmişi siler süpürür o kızın ismini bile zor hatırlarsın boş işler bunlar aşk acısıymış filan şimdi ne desem boş tabi yaşım senden epey büyük geçmişde bende çok kafaya takardım böyle şeyleri üzüntüden kaç kilo vermiştim neler çektim ben bilirim vazgecemiyordum bir türlü 24 saat biri düşünülürmü düşünüyordu işte sonra bi an lan dedim üzüldügün insanın ne kadar umrundasın ki ne bu kadar saplantı kim için degermi evet degerdi belki yoksa o hale gelmezdim ama beni o hale sokmuşsa biri artık degmeyecegine karar verdim yeni aşklara yelken açtım sonra biriyle tanıştım ve hersey düzeldi sana şöyle diyim 7 senelik ilişkim bitmişti 3 ay sonra tanıştıgım insan beni yeniden hayata döndürdü ve şu an ugruna o kadar üzüldügüm kızı yolda görsem suratına belki kazara bakarsam bakar geçerim arkamı dönmem bile herhangi bir yabancı gibi son sozüm salla gitsin hayat üzülmek için çok uzun degil kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

6 kizla konusuyorum. Hangisinle sevgili olacagima karar veremedim. Ya ben napiyim ha ??

Sinirimi bozma, amac biriyle sevgili olmak degil, sevdigimle sevgili olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

Bu kızın neyini seviyorsun? Onu vazgeçilmez yapan ne ?

Soru mu bu simdi kardes.
    Elbet dlger kizlardan gozumde ayri ki sevmisim. Ayiran ozellikleri tek tek azmaya hic niyetim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

bak kardeşim bi gün hayatına öyle biri gelirki geçmişi siler süpürür o kızın ismini bile zor hatırlarsın boş işler bunlar aşk acısıymış filan şimdi ne desem boş tabi yaşım senden epey büyük geçmişde bende çok kafaya takardım böyle şeyleri üzüntüden kaç kilo vermiştim neler çektim ben bilirim vazgecemiyordum bir türlü 24 saat biri düşünülürmü düşünüyordu işte sonra bi an lan dedim üzüldügün insanın ne kadar umrundasın ki ne bu kadar saplantı kim için degermi evet degerdi belki yoksa o hale gelmezdim ama beni o hale sokmuşsa biri artık degmeyecegine karar verdim yeni aşklara yelken açtım sonra biriyle tanıştım ve hersey düzeldi sana şöyle diyim 7 senelik ilişkim bitmişti 3 ay sonra tanıştıgım insan beni yeniden hayata döndürdü ve şu an ugruna o kadar üzüldügüm kızı yolda görsem suratına belki kazara bakarsam bakar geçerim arkamı dönmem bile herhangi bir yabancı gibi son sozüm salla gitsin hayat üzülmek için çok uzun degil kardeş

Herkes bunu soyluyor abi salla, degmez, o seni kaybetti o dusunsun gibi konusuyorlar bana. Abi elimde olsa zaten niye kendimi yipratayim ki bos veririm gecerim. Olmuyor aklimdan cikmiyor. Dedim ki baska kiz bulup sevgili olup onu unutayim dedim ama farkettim ki en guzel kizlarla bile sevgili olma istegim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Desperate_Love

quote:

bak kardeşim bi gün hayatına öyle biri gelirki geçmişi siler süpürür o kızın ismini bile zor hatırlarsın boş işler bunlar aşk acısıymış filan şimdi ne desem boş tabi yaşım senden epey büyük geçmişde bende çok kafaya takardım böyle şeyleri üzüntüden kaç kilo vermiştim neler çektim ben bilirim vazgecemiyordum bir türlü 24 saat biri düşünülürmü düşünüyordu işte sonra bi an lan dedim üzüldügün insanın ne kadar umrundasın ki ne bu kadar saplantı kim için degermi evet degerdi belki yoksa o hale gelmezdim ama beni o hale sokmuşsa biri artık degmeyecegine karar verdim yeni aşklara yelken açtım sonra biriyle tanıştım ve hersey düzeldi sana şöyle diyim 7 senelik ilişkim bitmişti 3 ay sonra tanıştıgım insan beni yeniden hayata döndürdü ve şu an ugruna o kadar üzüldügüm kızı yolda görsem suratına belki kazara bakarsam bakar geçerim arkamı dönmem bile herhangi bir yabancı gibi son sozüm salla gitsin hayat üzülmek için çok uzun degil kardeş

Herkes bunu soyluyor abi salla, degmez, o seni kaybetti o dusunsun gibi konusuyorlar bana. Abi elimde olsa zaten niye kendimi yipratayim ki bos veririm gecerim. Olmuyor aklimdan cikmiyor. Dedim ki baska kiz bulup sevgili olup onu unutayim dedim ama farkettim ki en guzel kizlarla bile sevgili olma istegim yok.

ne yaşadında bu kadar baglandın merak ettim kaç gününüz geceniz beraber geçti kaç gece sarılıp uyudun yada ne kadar anı biriktirdin onunla ilgili tamam sevmişssin hoşlanmışsın aşık olmuşşun ama onu unutmanı zorlaştıracak bişey yaşamamışsın ben senin gibi çok platonik aşk yaşadım şimdi bir örnek vereyim onu görmek için bir yıl boyunca her sabah iki saat erken kalmak akşam çıkışta gelişini beklemek vs. bunlar unutulur kardes illaki zamanı gelince şimdi acını doya doya yaşa arabesk dinle agla zırla kendinden nefret edene kadar düşür kendini istersen sadece kendinden sogursun başka bişey olmaz devam et

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Desperate_Love

quote:

ne yaşadında bu kadar baglandın merak ettim kaç gününüz geceniz beraber geçti kaç gece sarılıp uyudun yada ne kadar anı biriktirdin onunla ilgili tamam sevmişssin hoşlanmışsın aşık olmuşşun ama onu unutmanı zorlaştıracak bişey yaşamamışsın ben senin gibi çok platonik aşk yaşadım şimdi bir örnek vereyim onu görmek için bir yıl boyunca her sabah iki saat erken kalmak akşam çıkışta gelişini beklemek vs. bunlar unutulur kardes illaki zamanı gelince şimdi acını doya doya yaşa arabesk dinle agla zırla kendinden nefret edene kadar düşür kendini istersen sadece kendinden sogursun başka bişey olmaz devam et

Blraz da onun gibi birisini bir daha bulamama ihtimalinden korkuyorum bakiyorum cevreme hepsi bos bos konusan, laf gevezeligi yapan, bir erkek toplumunun icinde avazi ciktigi kadar kahkaha atan, cenesi dusuk, butun erkeklerle samimi, daracik pantolon giyip ego tatmini yapan vs vs kiz toplulugu var. Bu kiz onlardan farkli belki de bu onu benim icin vazgecilmez yapiyor. Ben ciddi, yasimdan daha fazla olgun biriyim ve gerek kalmadikca pek konusmayi sevmem bunu bi tek ben soylemiyorum arkadaslarim buyuklerim falan filan da soyler. Yani demek istedigim benim gibi birinden ancak hoslaniyorum fakat bu da bu devirde pek mumkun degil. Ama daha yolun basindayim elbet bir gun kismetim varsa karsilasicam ve hoslanacam. Ne zaman yalniz kalsam kotu oluyorum ve bu da hep gece oluyor su an iyiyim mesela. Neyse tesekkur ederim tecrubeli biriyle konusmak iyi geldi. Onu unutacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperate_Love -- 26 Nisan 2015; 17:18:13 >

• Desperate_Love kullanıcısına yanıt
    Şuan düşüncelerimiz aynı gibi ama ben unuttum yavaş yavaş başka biriyle konuşuyorum ama bir o değil yada ben çok bağlandım unutamadığıdan öyle geliyor şuan ne yapıyo bilmiyorum neyse ya takma kafana buda gelir buda geçer arkadaşın dediği gibi karşına biri çıkar sen gidenlere teşekkür edersin.
  • O kisi gelsin artik :) biktim surekli dusunmekten.
    Neyse saolun ilgilendiniz

• Desperate_Love kullanıcısına yanıt
    Öyle kolay gelmez o illaki çıkıcaktır karşına birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Jessica`

Öyle kolay gelmez o illaki çıkıcaktır karşına birisi

:)

• Merhaba dostum. benim durumum da bura seinkine benziyor. o istedigi zaman ben hayir dedim simdi isler tam tersine isliyor. Kaderde varsa olur sozune cok inaniyorum. Oysa sevin dedi tanri karsilik beklemeden kirmadan uzulmeden. boyle bir skec var izlemeni istiyorum. not. suan benimde gozlerim onu dusundugm icin yasli.24 yasindayim ama yasla basla degil bu isler.

bende senin gibi teselli ediyorum kendimi sevgilisi olmasin vs vs kaderde yaziliysa olacaktir. hayirlisi ney ise o olsun bizim icin iyi geceler. ben ufak ufak toparlamaya basladim gibi. iki yillik tanismamizdan sonra daha yeni yeni.

ise onunla ilgili seyleri takip etmekten vazgecerek baslayabilirsin. o bunu fark edecektir. ayrica kendini toparlamak icin sosyal hesaplarini kapat. farkli hobiler edin. ben bateriye yoneldim.

dusuncmdukce daha cok batacagiz emin ol. dunyanun sonu degil. kendimden birisini gormek bana da guc verdi acikcasi. Baglanacaksan bir amaca baglan insanlara degil diye bosa dememisler. olacaklar nasil ilsa olacak dostum.

hayatimizin en guzel yillari uzulerek gecsin istemeyiz dimi? oyleyse simdiden kendin icin birseyler yapmaya baslamalisin. eger kaybetmek istemiyorsan onu, onun icin degil. gene kendin icin birsryler yapmalisib. hoscakal... haberdar edersin beni arada.

• quote:

6 kizla konusuyorum. Hangisinle sevgili olacagima karar veremedim. Ya ben napiyim ha ??

Ben seni uyarayim da ne yaparsan yap bir sure 3 kiz ile idare ettim ondan cikip otekine gidiyodum ve hic biri birbirinden haberi yoktu ben kimseyi secmedigim icin dipdizlak kaldim valla birini sec ve devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Ben seni uyarayim da ne yaparsan yap bir sure 3 kiz ile idare ettim ondan cikip otekine gidiyodum ve hic biri birbirinden haberi yoktu ben kimseyi secmedigim icin dipdizlak kaldim valla birini sec ve devam et

HOOAYYYDAAAAAAAAAA

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.