Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
299.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TL-WDR4300 ap var dhcp kapatmama rağmen kablolu bağlantılarda ip yaymaya devam ediyor. Firmware de güncelledim fakat düzelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk alican

Sayın Yetkili ,

TL-WDR4300 ap var dhcp kapatmama rağmen kablolu bağlantılarda ip yaymaya devam ediyor. Firmware de güncelledim fakat düzelmedi.

Sayın berk alican,

DHCP yi kapattıktan sonra cihazı modem ile aynı IP bloğuna alıp gelen kabloyu LAN portlarına takarak mı kullanıyorsunuz ?

Saygılarımızla,

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • Merhaba; elimde 8840T kablolu modem var. nat router özellikli yazmakta ..sorum: nat router ne işe yarar, nedir.kablolu modem.e ne özellik kazandırmakta..? iyi çalışmalar..sağolun.
    karşı daire komşumun wifi ağını almak paylaşmak içim (acess point ve wifi adaptör) cihaz ne önerirsiniz.masaüstü pc int.için bu komşu wifi.yi komşunuın izni ile basit bir tablet pc bu ağı yakalayıp, çalışmakta..aynı ağı tek ye, birsafece bir mahalde (acess point ve wifi adaptöre masa üstü pc.de kullanacağm..yani (acess point ve wifi adaptör) tek cihaz olarak... özel pm.den yanıt için sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durrsun -- 15 Nisan 2015; 18:22:08 >
  • TP link w9970 modemim durduk yere telefonumun kablosuz bağlantısını kesip,telefonumun modeme yeniden bağlanmasına izin vermiyor.Bunu bazen kablosuz yazıcıma ya da dizüstü bilgisayarıma da yapıyor.Modemi kapatıp açınca sorun düzeliyor.Modeme
    ,airties rt 206 modem bağlı.Rt 206yı router olarak kullanıyorum.
    9970 i bugün müşteri hizmetlerinden aldığım dosya ile güncelledim ama sorun devam ediyor.Kablosuz olarak gözükmesine rağmen modeme bağlanamıyorum.
    Ne yapmamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durrsun

Merhaba; elimde 8840T kablolu modem var. nat router özellikli yazmakta ..sorum: nat router ne işe yarar, nedir.kablolu modem.e ne özellik kazandırmakta..? iyi çalışmalar..sağolun.
    karşı daire komşumun wifi ağını almak paylaşmak içim (acess point ve wifi adaptör) cihaz ne önerirsiniz.masaüstü pc int.için bu komşu wifi.yi komşunuın izni ile basit bir tablet pc bu ağı yakalayıp, çalışmakta..aynı ağı tek ye, birsafece bir mahalde (acess point ve wifi adaptöre masa üstü pc.de kullanacağm..yani (acess point ve wifi adaptör) tek cihaz olarak... özel pm.den yanıt için sevinirim..

Sayın durrsun,

Nat bir nevi güvenlik duvarıdır. Kısaca özel IP'lerin Internetteki IP'lerle haberleşmesini sağlar diyebiliriz.

2. sorunuza gelecek olursak sizin Client modunda kullanabileceğiniz bir Access Point cihazına ihtiyacınız var. Bunun için TL-WA801ND veya TL-WA901ND cihazlarını tercih edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: rako

TP link w9970 modemim durduk yere telefonumun kablosuz bağlantısını kesip,telefonumun modeme yeniden bağlanmasına izin vermiyor.Bunu bazen kablosuz yazıcıma ya da dizüstü bilgisayarıma da yapıyor.Modemi kapatıp açınca sorun düzeliyor.Modeme
    ,airties rt 206 modem bağlı.Rt 206yı router olarak kullanıyorum.
    9970 i bugün müşteri hizmetlerinden aldığım dosya ile güncelledim ama sorun devam ediyor.Kablosuz olarak gözükmesine rağmen modeme bağlanamıyorum.
    Ne yapmamı önerirsiniz?

Sayın rako,

TD-W9970 cihazları TTNET'in verdiği kampanyalı modemler olduğu için arayüzü ve işlemleri hakkında net bilgilere sahip değiliz. Sadece gelen olarak bu tip problemler şifreleme türünden, kablosuz kanal ayarından yapabiliyor. Routerı aradan çıkartıp bağlanabiliyorsanız o şekilde denemenizi tavsiye ederiz. Cihazın şifreleme türünü WPA2-PSK ve AES olarak düzenleyip kanalıda 1-4-6-11 bunlardan birine sabitleyip tekrar kontrol edin. Sorunun devamı durumunda Sentim Bilişim ile tekrar irtibata geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

• Merhabalar,

İki kartlı bir evde wi-fi çekim sıkıntısını çözebilmek için TP-LINK TL-WPA4220 KIT satın alarak sorunu çözmeye çalıştım.
    Kurulumu biraz zorlanarak yapmaya çalıştım üst katta wi-fi çekim sorunu ortadan kalktı download hızıda fena değil.
    Fakat şu ana evde iki ayrı ağ ve iki ayrı şifre sorunu var bunu çözmek mümkün müdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerozkco

Merhabalar,

İki kartlı bir evde wi-fi çekim sıkıntısını çözebilmek için TP-LINK TL-WPA4220 KIT satın alarak sorunu çözmeye çalıştım.
    Kurulumu biraz zorlanarak yapmaya çalıştım üst katta wi-fi çekim sorunu ortadan kalktı download hızıda fena değil.
    Fakat şu ana evde iki ayrı ağ ve iki ayrı şifre sorunu var bunu çözmek mümkün müdür.

Sayın omerozkco,

Eğer kullandığınız ana modeminizin wps özelliği mevcut ise TL-WPA4220 cihazının üzerinde yer alan wifi clone özelliği ile aynı isim ve şifre ile bağlanmasını sağlayabilirsiniz.

Ana modeminizde WPS özelliği mevcut ise üzerinde yer alan wps butonuna basıp sonrasında TL-WPA4220KIT cihazının üzerinde yer alan WİFİ Clone Butona basarak eşleştirebilirsiniz. Bu sayade powerline otomatik olarak ana modemin isim ve şifresini alacaktır.

Saygılarımızla,

• Yardim edermisiniz tplink w89961N kablosuz modemi masaüstü pcye kuracam bende cdrom olmadigi icin cd takip driver yukleyemiyorum modemin ip adresini girip ordan yuklicem tplinkten indirdigim dosya ile kabloyu takin diyor ben kablosuz kullanıyorum neyse adapter çıkarıyorum kabloyu takiyorum bu sefer ip adresinie girmiyor bilmem anlatabildimmi ysrdim edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1brah1m

Yardim edermisiniz tplink w89961N kablosuz modemi masaüstü pcye kuracam bende cdrom olmadigi icin cd takip driver yukleyemiyorum modemin ip adresini girip ordan yuklicem tplinkten indirdigim dosya ile kabloyu takin diyor ben kablosuz kullanıyorum neyse adapter çıkarıyorum kabloyu takiyorum bu sefer ip adresinie girmiyor bilmem anlatabildimmi ysrdim edermisiniz

Sayın a1brah1m,

Öncelikle kurulum için cihazı çalıştırın ve içinden çıkan ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayın.
    www.kolaykurulum.net
    The resource cannot be found.
    http://www.kolaykurulum.net/video21
    linkinde yer alan kurulum videosunda ki anlatımı takip ederek kurulumunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kurulum sonrası kabloyu çıkartıp kablosuz kullanmaya başlayabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• Merhaba,TL-WN823N adaptörünü yeni aldım.Modemi görüyor gibi oluyor ama yardımcı yazılım ile girmeye çalışığımda aşağıdaki resimde bulunan hatayı alıyorum.Hiçbirşekilde agları görmeüyor,kısacası çalışmıyor..Sitenizde bulunan tüm yazılımları denedim neredeyse.Umarım yardımcı olabilirsiniz.Teşekkürler. (Win7 64 bit kullanıyorum)

Çöüzümü kendim buldum başkalarına yardımcı olur belki... :

Başlat - Çalıştır 'a Gelin

services.msc yazın entere basın

Kablosuz Yerel Ağ Otomatik Yapılandır seçeneğini bulun
    Büyük ihtimal devredışıdır.
    Onu otomatik yapın ve Başlat butonuna basın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackxien -- 19 Nisan 2015; 0:19:50 >

• Merhaba Sayın TP-LINK TURKIYE
    Turkcell Superonline fiber internete Huawei HG253 modem ile kablosuz olarak bağlanıyorum. Ancak modeme uzak olan oda veya balkon gibi yerlerden ya çok az sinyal alıyorum ya da hiç alamıyorum. Aztech WL559E alan/menzil genişletici aldım ama değişen pek bir şey olmadı.
    Bu konuda bana en iyi bir iki çözüm önerisi sunabilir misiniz?
    Teşekkürler…
  • Merhaba

Modemim ZTE ZXV10-w300 ve Daha önce kablosuz ağ mesafesini arttırmak için aldığım ve kurduğum TL-WA854RE problemsiz kullanıyorum.Digitürk İQ izleyebilmek için evdeki kablosuz ağı cihaz için kablolu hale getirmesi için ayrıca TL-wr702n satın aldım. Bu cihazıda
    www.digiturk.com.tr
    500 - Internal server error.
    http://www.digiturk.com.tr/destek/tplink/tplznk.exe
    adresindeki program yardımı ile kurup kullanıyordum. Ancak haftada 1-2 defa digitürk kutusundaki internet gidiyordu. Her gittiğinde wr702n i PC ye takıp internete bağlandıktan sonra digitürk cihazına tekrar takınca internet geliyordu. Yaklaşık 1 aydır böyle kullanıyordum. Bugün aynı problem olunca cihazı PC ye takmama rağmen PC de internet olmayınca cihazı üstündeki reset düğmesiyle resetledim. tplznk.exe programı ile tekrar kurulum yapmaya çalıştığımda TL-wr702n modemin yanında olmasına rağmen benim kablosuz ağı görmedi. Modemi defalarca kapatıp açtım ama cihaz alakasız koblosuz ağları görüyor ama benim ağı görmüyor. Kafa karışıklığı olmasın diye kablosuz ağ mesafesini arttırmak için aldığım TL-WA854RE kapalı tutup defalarca cihazları açıp kapatmama rağmen bana ait kabosuz ağı görmüyor. Kablosuz ağı evdeki diğer cihazlar(iphone) görüyor ve internete bağlanıyor. Modem ile cihazın frekansları farklı mı? Niye birden görmemeye başladı? Yardımcı olursanız sevinirim. Modem kablosuz ayarlarım resimdeki gibi.Teşekkürler..

Modem frekansını 20mhz yerine 20/40 mhz yapınca ağı gördü. Cihaz arayüzüne girip save yaptım net tekrar geldi. Ama bu seferde 1-2 saat sonra tekrar ağı görmemeye başladı. Benim anlamadığım 1 aydır iyi kötü çalışıyordu . Ne değişti de böyle oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splen -- 19 Nisan 2015; 21:09:26 >

• tp link td-w8151n kullanıyorum. Kablosuz kullanırken tarayıcının sol alt tarafında ''ana bilgisayar çözümleniyor'' uyarısı çıkıyor ve internet bağlantısı hiç olmuyor. kablolu kullanırken ise sorun yok. modem yazılımını bir kaç defa baştan kurdum, modeme reset attım fakat yine işe yaramadı. ne yapmam gerek?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydin006

Merhaba Sayın TP-LINK TURKIYE
    Turkcell Superonline fiber internete Huawei HG253 modem ile kablosuz olarak bağlanıyorum. Ancak modeme uzak olan oda veya balkon gibi yerlerden ya çok az sinyal alıyorum ya da hiç alamıyorum. Aztech WL559E alan/menzil genişletici aldım ama değişen pek bir şey olmadı.
    Teşekkürler…

Ben menzil genişletmek için webdenal.com sitesinden uygun fiyata TP-LINK TL-WA854RE aldım. Gayet memnunum.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd300732&categoryId=103939

ARKADAŞLAR BU WİFİ ADAPTÖRÜ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM WİFİ İLE ARAM DA 30 METRE VAR ÇEKİM GÜCÜ NASIL OLUR?
  • tp-link w8968 modemim var hız sınırı koymak istiyorum bazı cıhazlara modem ip adresleri ve mac adreslerini eşitlemek istiyorum nasıl yapılır. modem resetlendiğinde ip ler değişiyor bunları sabitlemek nasıl yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydin006

Merhaba Sayın TP-LINK TURKIYE
    Teşekkürler…

Sayın maydin006,

Bu durumda size önerebileceğimiz 2 farklı sistem önerisi olacaktır. Öncelikle söylediğiniz ürün TL-WA850RE ürünümüzle benzer fakat teknik özellikleri aynımıdır detaylı kontrollerinde bulunmadık. Bu noktada yine Access Point ürünlerimizden TL-WA901ND modelimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Bunun dışında sizlere powerline ürünümüzü tavsiye ederiz. Powerline cihazlarımız elektrik hattı üzerinden interneti taşımanıza olanak sağlar.

inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• Merhaba TP-LINK

Elimde TP-link TL-WDR3600 Router var çok kapsamlı şekilde kullanıyorum. fakat wifi çekimi konusunda sıkıntılarım var.

üzerinde 2 adet sökülebilir dual band anten var.

benim derdim bu cihaz hep 2,4Ghz hemde 5Ghz dual çalışabiliyor ama ben antenin birini söküp bunu alıp ev içindeki menzilimi birazdaha genişleteyim istiyorum fakat bu anten dual değil sadece 2,4Ghz çalışıyor sorun olur mu ki?

Anten bu : Tp-Link ANT2408C 2.4GHz 8dBi

Yardımlarınıza ihtiyacım var.
    @TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: splen

Merhaba

Modemim ZTE ZXV10-w300 ve Daha önce kablosuz ağ mesafesini arttırmak için aldığım ve kurduğum TL-WA854RE problemsiz kullanıyorum.Digitürk İQ izleyebilmek için evdeki kablosuz ağı cihaz için kablolu hale getirmesi için ayrıca TL-wr702n satın aldım. Bu cihazıda
    www.digiturk.com.tr
    500 - Internal server error.
    http://www.digiturk.com.tr/destek/tplink/tplznk.exe
    adresindeki program yardımı ile kurup kullanıyordum. Ancak haftada 1-2 defa digitürk kutusundaki internet gidiyordu. Her gittiğinde wr702n i PC ye takıp internete bağlandıktan sonra digitürk cihazına tekrar takınca internet geliyordu. Yaklaşık 1 aydır böyle kullanıyordum. Bugün aynı problem olunca cihazı PC ye takmama rağmen PC de internet olmayınca cihazı üstündeki reset düğmesiyle resetledim. tplznk.exe programı ile tekrar kurulum yapmaya çalıştığımda TL-wr702n modemin yanında olmasına rağmen benim kablosuz ağı görmedi. Modemi defalarca kapatıp açtım ama cihaz alakasız koblosuz ağları görüyor ama benim ağı görmüyor. Kafa karışıklığı olmasın diye kablosuz ağ mesafesini arttırmak için aldığım TL-WA854RE kapalı tutup defalarca cihazları açıp kapatmama rağmen bana ait kabosuz ağı görmüyor. Kablosuz ağı evdeki diğer cihazlar(iphone) görüyor ve internete bağlanıyor. Modem ile cihazın frekansları farklı mı? Niye birden görmemeye başladı? Yardımcı olursanız sevinirim. Modem kablosuz ayarlarım resimdeki gibi.Teşekkürler..

Modem frekansını 20mhz yerine 20/40 mhz yapınca ağı gördü. Cihaz arayüzüne girip save yaptım net tekrar geldi. Ama bu seferde 1-2 saat sonra tekrar ağı görmemeye başladı. Benim anlamadığım 1 aydır iyi kötü çalışıyordu . Ne değişti de böyle oldu?

Sayın splen,

Öncelikle modeminizin kanalını 1-4-6-11 kanallarından birine sabitleyip kaydedin. Sonrasında TL-WR702N cihazının yazılımını güncelleyip tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ederiz. Gerekli işlemler için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Yazılım:http://www.tp-link.com.tr/resources/software/TL-WR702N_V1_141203.zip

Yazılım Güncelleştirme Talimatı;

1. Yazılım güncelleştirme işlemine başlamadan önce Wireless Modem Router’ınızın arasında kesinlikle kablolu bağlantı kurunuz.
    2. Yazılımı belirtilen adresten yükledikten sonra sıkıştırılmış dosyayı klasöre çıkartınız.
    3. Bilgisayarınızdan internet web tarayıcısı (Internet Explorer, Google Chrome, vs.) açınız.
    4. Internet web tarayıcısından 192.168.1.1 sayfasına giriş yapınız.
    5. Cihaz web arayüzünden System Tools menüsüne tıklayınız.
    6. Firmware Upgrade menüsü içerisinde Firmware File Path karşısında Dosya Seç’i tıklayarak indirmiş olduğunuz klasördeki .bin uzantılı dosyayı seçiniz.
    7. Upgrade butonuna basarak güncelleme işlemini başlatınız.
    8. Güncelleme sırasında kesinlikle Wireless Modem Router ve bilgisayarınız arasındaki bağlantıyı kesmeyiniz ve cihazları kapatmayınız.
    9. Güncelleme işlemi bittikten sonra tekrar cihaz arayüzüne giriş yapınız.
    10. System Tools > Factory Defaults menüsüne giriniz. Restore butonuna tıklayarak cihaz ayarlarını sıfırlayınız. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce ADSL kullanıcı adı ve şifrenizi internet servis sağlayıcınızdan öğreniniz.

Yazılım güncellemesi sonrası
    www.kolaykurulum.net
    The resource cannot be found.
    http://www.kolaykurulum.net/video22
    linkinde yer alan Client kurulum videosundan faydalanarak kurulumunuzu yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.