Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
305.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. TP Link TD-W8961ND modem sahibiyim, bu cihazda TL-WA701ND modelindeki universal repeater özelliği bulunuyor mu ? Bulunmuyorsa bana model önerilerinde bulunabilir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgLeR -- 5 Nisan 2015; 9:57:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pc_patronu

    Ama ttnetin 60 liraya aldıgım wifi daha cok cekiyordu anlamıs degılım...bide cok kopma var acaba ne yapabılırım caresını ?

    Sayın pc_patronu,

    Kopma problemleri için cihazın yazılımını güncelleyip sonrasında tekrar kurulum yapmanızı tavsiye edebiliriz.

    Yazılım güncellemesi için aşağıda yer alan talimatları kontrol edebilirsiniz.

    Yazılım:http://www.tp-link.com.tr/resources/software/TD-W8970_V1_140613.zip

    Yazılım Güncelleştirme için;

    DİKKAT…!!!

     Güncelleştirme işlemine başlamadan önce yüklemek istediğiniz yazılımın cihazınızın donanım versiyonuna uygun bir yazılım sürümü olduğundan emin olunuz.
     Yazılım güncelleştirme işlemine başlamadan önce bilgisayarınız ve cihazınızı mümkünse bir güç kaynağına bağlayınız. Güncelleştirme işlemi esnasında bağlantınızın kesilmesi cihazınızın arızalanmasına sebep olabilir.
     Yazılım güncelleştirmesine başlamadan önce bilgisayarınız ve cihazınız arasında kablolu bir bağlantı kurunuz ve bağlantının verimliliğinden emin olunuz.
     Güncelleştirme işlemi sırasında bilgisayarınızı ve cihazınızı kesinlikle kapatmayınız.

    * Yazılım güncellemesi için System Tools > Firmware Upgrade menüsünü açınız. İndirmiş olduğunuz güncel yazılım dosyasını .zip li dosyadan çıkartınız ve “Browse” botununa tıklayarak seçiniz. Güncelleme işleminden sonra cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınız.

    Güncelleme sonrası
    www.kolaykurulum.net
    The resource cannot be found.
    http://www.kolaykurulum.net/video4
    linkinde yer alan videodan faydalanarak tekrar kurulumunuzu yapabilirsiniz.

    Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: finwefeanor

    Merhaba,

    AirTies 5650 den memnun kalmadıgımdan degiştirip bugün TP LINK D2 Archer AC750 Wireless Dual Band modemini aldım.

    öncelikle belirtmeliyim ki TTNET kullanıyorum ULTRANET LIMITSIZ tarifesini. 16 mbps ye kadar yani bu VDSL 2 kullandıgımı gösteriyor sanırım çok da emin degilim. hem bu forumda hem başka yerlerde bir kaç kişiye sordugumda Archer D2 nin VDSL i desteklemedigini, o yüzden verim alamayacagımı, TP LINK in VDSL 2 destlekleyen N600 modelini almamı söylediler Bu konuda fikrinizi ve tavsiyenizi almak ve birkaç soru sormak istiyorum. çünkü siz de bu konu başlıgında VDSL hattını direk takamayacagını söylemişsiniz bir kullanıcıya:


    1) En başta anlamadıgım şu: Türkiye'de VDSL HATTI ZATEN ADSL HATTI ÜZERİNDEN VERİLMİYOR MU ??? Niye bir çok kişi bu olayı dert etmiş Archer serisinde VDSL destegi yazmamasını anlayamadım. İlk başta 8 mbps ye kadar olan tarifeyi kullanıyorduk, evde herkesin bildigi telefon hattından gelen ADSL kablo mevcut ve modemin DSL yazan kısmına takılı. tarifeyi 16 mbps ye çıkardıklarında yeni bir kablo çekmediler ki ? VDSL e özgü bir kablo çeşidi var ise - bilmiyorum - bizde yok, ADSL hattı üzerinden kullanıyoruz. ( başta dedigim gibi 16 mbps ye kadar olan tarifeyi kullanıyorum büyük ihtimal VDSL ama emin degilim tam olarak )


    2) ilk sorumla baglantılı olarak, Archer D2 yi bu şekilde kullanmam performans kaybı yaratır mı ? şuan speedtest de bir fark göremedim her zaman ki hız sonuçlarını veriyor. kablosuz performansını şuan iyi buldum en azından airties dan daha iyi çekiyor.


    3) N600 modelinin ciddi bir farkı var mı ? Dedigim gibi DSL üzerinden geliyor hat. sonuçta N600 ü alsam onun da DSL yazan kısmına takacagım, Archer D2 deki gibi yanılıyor muyum ?


    4) TP Link almamda , benimle aynı tarifeyi kullanan arkadaşım etkili oldu onda TP LINK ARCHER D7 var AC1750 mbps olan. Hem fiyatı fazla oldugundan hem de çok büyük çekim alanı gerektirmeyen bir evde oturdugumdan ( ev küçük yani ) ihtiyaç olmadıgını düşündüm. ayrıca 802.11 ac ye uyumlu cep telefonu yada laptop da yok o yüzden de gerek duymadım. ileride olursa da D2 de AC teknolojisni desteklediginden yeterli olur dedim. sorum D2 yerinde D5 yada D7 almamın bir katkısı olur muydu ?

    Sayın finwefeanor,

    ULTRANET tarifleri TTNET'in ADSL tarifesidir. VDSL2 tarifeleri HİPERNET olarak geçer. Yani Archer D2 sizin için uygun bir cihazdır. ADSL ve VDSL aynı kablo üzerinden gelir. Sizin dairinizin bulunduğu portta VDSL tanımı var ise VDSL tarifelerine geçip kullanabilirsiniz. Bunu size daha net bir şekilde TTNET kontrol edip açıklayabilir. Archer serisi ürünlerimiz VDSL altyapısı için uygun değil ancak VDSL bir modem ile birlikte kullabilirsiniz. VDSL için şuan uyumlu olan tek modelimiz TD-W9980'dir.

    Şuan sizin kullandığınız altyapı ADSL olduğu için Archer D2 modelini değiştirmenize gerek yok gibi gözüküyor, D5 ya da D7 ise tamamen sizin kullanım tercihinize ve kullanım ihtiyacınıza göre değişiklik gösterecektir. Daha fazla çekim kapasitesi, daha fazla bant genişliği gibi katkıları olacaktır ama D2 ihtiyacınızı karşıladığı takdirde, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

    Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UgLeR

    Merhaba. TP Link TD-W8961ND modem sahibiyim, bu cihazda TL-WA701ND modelindeki universal repeater özelliği bulunuyor mu ? Bulunmuyorsa bana model önerilerinde bulunabilir misiniz ?

    Sayın UgLeR,

    TD-W8961ND cihazında repeater özelliği bulunmamaktadır. Repeater özelliği Access Point ve Range Extender modellerimizde yer almaktadır. TL-WA801ND, TL-WA901ND, TL-WA850RE, TL-WA860RE, RE200 gibi modellerimizi inceleyebilirsiniz.

    Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN




  • merhaba wıfı hızım 72mb/sn de ,TL-WN821N model adaptorum var 300 mbps lık .sınyal 100 de 100 de, modem 150 mbps lık ,benım wıfı hızım neden 150 mbps degil kolay gelsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MNC78 -- 5 Nisan 2015; 19:27:30 >
  • Merhabalar bu ara yaşadığım bir sıkıntı var öneri almak isterim sizlerden durum şu ki evimin salonunda superonline fiber huwai modem var bu modemin arka çıkışlarından tv ye, uyduya, digiturk'e çıkış verdim salonumla arka çalışma odam arasında mesafe çok olduğu için en arka odama modemin arkasındaki kalan tek porttan cat5 kablo ile çıkış aldım durum şu ki çalışma odamda 2 bilgisayar var masaüstü bundan olayı TL-SP 1005D dağıtıcı cihazınızı aldım ve modemden gelen cat5 kabloyu bu cihaza girip cihaz çıkışından da yine cat5 ile 2 bilgisayarımız bağlantı verdim 2-3 aydır sıkıntı yoktu ama son zamanlarda sürekli ping erişim sorunu yaşamaya başladım internet var aslında bilgisayarlarda ama pingler duruyor sürekli geliyor 2dk duruyor kendiliğinde gidiyor sonra tekrar geliyor 5dk sonra tekrar gidiyor pc lerden etherneti durdurup tekrar çalıştırdığımda bağlantı ping sağlanıyr ama sonra 3dk sonra yine gidiyor hadi dedim pc çıkışındamı sıkıntı var kontol ettim hem zaten 2 bilgisayarda da eş zamanlı yaşanıyor bu durum

    Bu arada pingler kesikken tabletten wirelesden bağlantıya baktığımda sıkıntı yok superonline kontrol ediyor bağlantıda düşme yok tek şüpheli aradaki tp-link gibi duruyor ama cihaz bir çalışıp bir çalışmaması lazımdeğilmi yani bozuksa hiç bağlantı gelmez bu sorun hakkında bir öneriniz var mıdır acaba tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen şimdiden çok teşekkürler




  • İyi günler kolay gelsin;
    Ben de böyle bir başlıktan habersiz olarak direk yardım için Teknik Destek başlığına konu açmıştım,sizin daha çok uzmanlık alanınız olacağını düşündüğüm için açtığım konunun linkini paylaşıyorum ,şimdiden teşekkürler.

    http://forum.donanimhaber.com/m_104479027/f_//tm.htm#104489347
  • TP-LINK kullanıyorum internetim habire gidip gidip geliyor ayrıca çok yavaş neden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

    quote:

    Orijinalden alıntı: Schöntürk

    Merhaba

    Yaklaşık 3,5 yıldır kullanmakta olduğum TL-MR3420 v1 3G router ürününüzden oldukça memnunum. Ancak adsl bir tarifeye geçmeyi düşündüğüm için biraz modem araştırması yaptım. Başlangıçta kablolu bir modem alarak mevcut routerı kullamaya devam etmeyi düşündüm. Fakat usb media destekli ürünlerinizi görünce fikrim değişti ve bu özelliğin nimetlerinden faydalanmak için bu modellere yöneldim. Şu an için bana uygun görünen TD-W8970 modeli var. Ve bu ürünüzle ilgili 3 sorum olacak.

    1. Bu modelde V1 ve V3 olmak üzere 2 versiyon bulunmakta. Aralarındaki fark nedir? Hangi versiyonu almamı önerirsiniz?

    2. Gelecekte bu ürüne yazılım ile torrent desteği gelir mi?

    3. Ve gelecekte yazılım ile Türkçe arayüz gelme ihtimali var mıdır? Yanlış hatırlamıyorsam bu konuda TD-W9980 modeline Türkçe arayüz geleceğini belirtmişsiniz.

    Şimdiden ilginiz ve cevabınız için teşekkürler.

    Sayın Schöntürk,

    TL-W8970 model numaralı ürünümüzün iki versiyonu arasında sadece kasa değişikliği var. 2 antenli ve 3 antenli olmak üzere.

    Torrent desteği konusunda şuan için maalesef herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

    Türkçe desteği konusunda ise Türkçeleştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

    Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN


    Tekrar merhaba,

    Daha önce sizden bilgi aldığım TD-W8970 V1.2 modeminizi almış bulunmaktayım. Şimdilik herşey yolunda görünmekte. Yalnız ufak bir sorunum var.
    Modeme bağlı olan harici diskime bilgisayarın ağ bölümünden rahatlıkla erişebilmeme rağmen, android tabanlı telefon ve tabletimle storage sharing, ftp server ve media server olarak bir türlü ulaşamıyorum.
    Acaba android cihazlarıma herhangi bir uygulama mı yüklemeliyim?

    Şimdiden cevabınız için teşekkürler, saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schöntürk -- 8 Nisan 2015; 2:20:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • WA801 ve WA830 modellerinin işlevsel farkı nedir? wa830 modeli alan genişletici olarak piyasaya sürülmüş fakat wa801 modelindede repeat modu var. Alan genişletme ve repeat işlev aynı mantık değilmidir? Hangisinin yayın gücü daha fazladır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MNC78

    merhaba wıfı hızım 72mb/sn de ,TL-WN821N model adaptorum var 300 mbps lık .sınyal 100 de 100 de, modem 150 mbps lık ,benım wıfı hızım neden 150 mbps degil kolay gelsın.

    Sayın MNC78,

    Bahsettiğiniz bu durumun bir çok sebebi olabilir. Modeminizin Kanal band genişliği 20 Mhz'e ayarlı ise olabilir veya 802.11b/g/n seçeneklerinden sadece 802.11b/g seçili ise yapabilir. Son olarak TL-WN821N cihazının bağlı olduğu bilgisayarda ağ kartı yapılandırılırken 20 Mhz seçili ise yapıyor olabilir.

    Ayrıca son olarak modemin şifreleme türü WEP 64bit/128bit olarak ayarlı ise yapıyor olabilir.

    Bu durumları kontrol etmenizi tavsiye edebiliriz.

    Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blade__

    Merhabalar bu ara yaşadığım bir sıkıntı var öneri almak isterim sizlerden durum şu ki evimin salonunda superonline fiber huwai modem var bu modemin arka çıkışlarından tv ye, uyduya, digiturk'e çıkış verdim salonumla arka çalışma odam arasında mesafe çok olduğu için en arka odama modemin arkasındaki kalan tek porttan cat5 kablo ile çıkış aldım durum şu ki çalışma odamda 2 bilgisayar var masaüstü bundan olayı TL-SP 1005D dağıtıcı cihazınızı aldım ve modemden gelen cat5 kabloyu bu cihaza girip cihaz çıkışından da yine cat5 ile 2 bilgisayarımız bağlantı verdim 2-3 aydır sıkıntı yoktu ama son zamanlarda sürekli ping erişim sorunu yaşamaya başladım internet var aslında bilgisayarlarda ama pingler duruyor sürekli geliyor 2dk duruyor kendiliğinde gidiyor sonra tekrar geliyor 5dk sonra tekrar gidiyor pc lerden etherneti durdurup tekrar çalıştırdığımda bağlantı ping sağlanıyr ama sonra 3dk sonra yine gidiyor hadi dedim pc çıkışındamı sıkıntı var kontol ettim hem zaten 2 bilgisayarda da eş zamanlı yaşanıyor bu durum

    Bu arada pingler kesikken tabletten wirelesden bağlantıya baktığımda sıkıntı yok superonline kontrol ediyor bağlantıda düşme yok tek şüpheli aradaki tp-link gibi duruyor ama cihaz bir çalışıp bir çalışmaması lazımdeğilmi yani bozuksa hiç bağlantı gelmez bu sorun hakkında bir öneriniz var mıdır acaba tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen şimdiden çok teşekkürler

    Sayın Blade__,

    Bahsettiğiniz durumun 2 ihtimali bulunmaktadır.

    1. ihtimal Superonline'ın size verdiği modemin bant genişliği yeterli gelmiyor olabilir. Bu sebepten dolayı masaüstü bilgisayarlarınızda ping problemi yaşıyor olabilirsiniz.

    2. ihtimal TL-SF1005D cihazında bir problem olabilir.

    Öncelikle ağa bağlı dolan diğer cihazları modemden çıkartın. Sadece masaüstü bilgisayarlarınız switch ile birlikte bağlı kalsın sorun devam ederse switci çıkartıp masa üstü bilgisayarları sadece modem üzerinden bilgisayara bağlayın. Bu şekilde sorunun nereden kaynaklandığını tespit edebilirsiniz.

    Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetemind.

    TP-LINK kullanıyorum internetim habire gidip gidip geliyor ayrıca çok yavaş neden?

    Sayın ahmetemind. ,

    Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için cihazınızın model numarasını iletmenizi rica ederiz.

    Saygılarımızla,

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 8 Nisan 2015; 11:46:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schöntürk

    quote:

    Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

    quote:

    Orijinalden alıntı: Schöntürk

    Merhaba

    Yaklaşık 3,5 yıldır kullanmakta olduğum TL-MR3420 v1 3G router ürününüzden oldukça memnunum. Ancak adsl bir tarifeye geçmeyi düşündüğüm için biraz modem araştırması yaptım. Başlangıçta kablolu bir modem alarak mevcut routerı kullamaya devam etmeyi düşündüm. Fakat usb media destekli ürünlerinizi görünce fikrim değişti ve bu özelliğin nimetlerinden faydalanmak için bu modellere yöneldim. Şu an için bana uygun görünen TD-W8970 modeli var. Ve bu ürünüzle ilgili 3 sorum olacak.

    1. Bu modelde V1 ve V3 olmak üzere 2 versiyon bulunmakta. Aralarındaki fark nedir? Hangi versiyonu almamı önerirsiniz?

    2. Gelecekte bu ürüne yazılım ile torrent desteği gelir mi?

    3. Ve gelecekte yazılım ile Türkçe arayüz gelme ihtimali var mıdır? Yanlış hatırlamıyorsam bu konuda TD-W9980 modeline Türkçe arayüz geleceğini belirtmişsiniz.

    Şimdiden ilginiz ve cevabınız için teşekkürler.

    Sayın Schöntürk,

    TL-W8970 model numaralı ürünümüzün iki versiyonu arasında sadece kasa değişikliği var. 2 antenli ve 3 antenli olmak üzere.

    Torrent desteği konusunda şuan için maalesef herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

    Türkçe desteği konusunda ise Türkçeleştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

    Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN


    Tekrar merhaba,

    Daha önce sizden bilgi aldığım TD-W8970 V1.2 modeminizi almış bulunmaktayım. Şimdilik herşey yolunda görünmekte. Yalnız ufak bir sorunum var.
    Modeme bağlı olan harici diskime bilgisayarın ağ bölümünden rahatlıkla erişebilmeme rağmen, android tabanlı telefon ve tabletimle storage sharing, ftp server ve media server olarak bir türlü ulaşamıyorum.
    Acaba android cihazlarıma herhangi bir uygulama mı yüklemeliyim?

    Şimdiden cevabınız için teşekkürler, saygılar



    Sayın Schöntürk,

    Google Playde FTP Client programları mevcuttur o programları deneyebilirsiniz. Bizim denediğimiz Turblo Client programı sorunsuz çalışıyor gözüküyor fakat buna benzer bir çok program mevcut kullanımınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 8 Nisan 2015; 12:01:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drosg

    WA801 ve WA830 modellerinin işlevsel farkı nedir? wa830 modeli alan genişletici olarak piyasaya sürülmüş fakat wa801 modelindede repeat modu var. Alan genişletme ve repeat işlev aynı mantık değilmidir? Hangisinin yayın gücü daha fazladır?

    Sayın drosg,

    TL-WA801ND cihazında 2x5Dbi anten bulunmaktadır ve Access Point/Repeater/Client/Bridge modları bulunmaktadır.

    TL-WA830RE cihazımızda 2x4Dbi anten bulunmaktadır ve sadece Access Poing ve Range Extender modeları bulunmaktadır.

    Range Extender ve Repeater modları aynı görevi sağlamaktadır. Cihaz seçiminde tercih tamamen sizin olacaktır.

    Saygılarımızla,

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN




  • Merhaba 8mbps hızında superonline abonesiyim. Linksys wag54g2 modem kullanıyorum. İnternete genellikle tablet pc ve telefonla bağlanmaktayım. Evimde altyapı desteklemediği için 6mbps den daha hızlı internete sahip olamıyormuşum bana söylenen bu. Son günlerde internet hızım gittikçe yavaşladı , sayfaları açamamaya , kopmalar yaşamaya başladım . Birkaç kez superonline destek hattı ile yaptığım telefon görüşmelerinde problemin modemden kaynaklandığını ve Wireless ayarlarının yeniden yapılandırılması için üreticiden teknik destek almamı önerdiler. Telefonla 0212 888 14 94 numaralı linksys teknik destek hattını aradığımda sürekli ingilizce konuşan birileri karşıma çıktı . Eğer bana türkçe destek vericek bif telefon paylaşabilirseniz yada bu sorunumla ilgili öneride bulunabilirseniz çok sevinirim...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce almış olduğum TL-WA801ND acces point'im sürekli olarak sınırlı bağlantı veriyor ve sürekli bağlantı kopuyor?
    Ne yapmam gerekir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tncrknr

    Merhaba 8mbps hızında superonline abonesiyim. Linksys wag54g2 modem kullanıyorum. İnternete genellikle tablet pc ve telefonla bağlanmaktayım. Evimde altyapı desteklemediği için 6mbps den daha hızlı internete sahip olamıyormuşum bana söylenen bu. Son günlerde internet hızım gittikçe yavaşladı , sayfaları açamamaya , kopmalar yaşamaya başladım . Birkaç kez superonline destek hattı ile yaptığım telefon görüşmelerinde problemin modemden kaynaklandığını ve Wireless ayarlarının yeniden yapılandırılması için üreticiden teknik destek almamı önerdiler. Telefonla 0212 888 14 94 numaralı linksys teknik destek hattını aradığımda sürekli ingilizce konuşan birileri karşıma çıktı . Eğer bana türkçe destek vericek bif telefon paylaşabilirseniz yada bu sorunumla ilgili öneride bulunabilirseniz çok sevinirim...

    Sayın tncrknr,

    Linksys cihazları hakkında maalesef bilgi sahibi değiliz. Linksys'in destek hattı numarasıda internet üzerinde de +90 212 8881494 olarak gözükmektedir. Maalesef daha detaylı bilgiye sahip değiliz.

    Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rebeze

    1 hafta önce almış olduğum TL-WA801ND acces point'im sürekli olarak sınırlı bağlantı veriyor ve sürekli bağlantı kopuyor?
    Ne yapmam gerekir?

    ayın Rebeze,

    Bahsettiğiniz problem yazılımsal olabilir öncelikle cihazın yazılımını güncelleyip tekrar kurmanızı rica ederiz. Problemin devamı durumunda tekrar bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Öncelikle cihazınızın donanım versiyonunu öğrenmeniz gerekmektedir. Cihazın altında etiketlerin olduğu kısımda Ver:1.0 veya V1 şeklinde yazmaktadır.

    Donanım versiyonuna göre aşağıda yer alan yazılımı indirebilirsiniz.

    TL-WA801ND Ver:1.0 Yazılım:http://www.tp-link.com.tr/resources/software/TL-WA801ND_V1_130131_beta.zip

    TL-WA801ND Ver:2.0 Yazılım:http://www.tp-link.com.tr/resources/software/TL-WA801ND_V2_140425.zip

    Yazılım Güncelleştirme Yönergeleri

    DİKKAT…!!!

     Güncelleştirme işlemine başlamadan önce yüklemek istediğiniz yazılımın cihazınızın donanım versiyonuna uygun bir yazılım sürümü olduğundan emin olunuz.
     Yazılım güncelleştirme işlemine başlamadan önce bilgisayarınız ve cihazınızı mümkünse bir güç kaynağına bağlayınız. Güncelleştirme işlemi esnasında bağlantınızın kesilmesi cihazınızın arızalanmasına sebep olabilir.
     Yazılım güncelleştirmesine başlamadan önce bilgisayarınız ve cihazınız arasında kablolu bir bağlantı kurunuz ve bağlantının verimliliğinden emin olunuz.
     Güncelleştirme işlemi sırasında bilgisayarınızı ve cihazınızı kesinlikle kapatmayınız.

    Yazılım güncellemesi için System Tools > Firmware Upgrade menüsünü açınız. İndirmiş olduğunuz güncel yazılım dosyasını .zip li dosyadan çıkartınız ve “Browse” botununa tıklayarak seçiniz. Güncelleme işleminden sonra cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınız.

    Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN




  • Merhabalar
    Tp-link TD-w8151n modelini kullaniyorum.3 gündür en sağdaki ışık yanmıyor ve wifi görünüyo fakat sınırlı erişim hatası veriyor .Yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.